145

Смях горчив

преди 5 месеца

И Урсула, и Шарл, и Ане-Лене и нидерландеца, каква група клоуни!. Високи заплати, привилегии до края на живота, весели срещина върха, безмислени разговори, хилеж, ръкомахания, превивания от смях. Що за изчадия?

144

злост

преди 5 месеца

До АнонименЗащото емигрантите търсят живот и закони които да им осигоряват лентяйство. В Русия още няма. А иначе, ние обичаме Русия както обичаме България. И България не е богата и просперираща , но любовта не се влияе от престиж, пари и конюнктура. За това е любов. Но келепирджиите и нагаждачите не го разбират.

143

КОНСТАНТИНОВ

преди 5 месеца

КАТО НЯМАТ НОРМАЛНИ МЪЖЕ КАКВО ДА ПРАВЯТ?

142

JJ

преди 5 месеца

"най-доброто въплъщение на макронисткото ДНК / ато най-популярната личност в управлението и в мнозинството "Означава ли , че всички са гей?

141

Зозо

преди 5 месеца

Другари, а хомосексуалният Станишев как стана премиер, а? :)))))))))))))))))))))))))) Ами Кокорбашията как е министър?

140

Анонимен

преди 5 месеца

Защо емигрантите заминават в тая еврогейска Европа- моля ви към Русия- тя е богата и просперираща- набира войски от също толкова проспериращи държави като социалистическите Куба, Северна Корея, Непал, Тайланд- Европа е фалирала и потънала в тъмнина- нямат пари да си платят осветление и отопление- не в Европа!

139

Анонимен

преди 5 месеца

Обидно е към качествата, които притежава вие да изтъквате неговата сексуална принадлежност, смешно е журналист да окачи това заглавие- четяйки коментариите бих могла да заключа, че Франция, Германия, Испания, Австрия,Норвегия, Дания, са фалирали- да де ама не- Германия мин заплата 4000лв/без много малко/, Норвегия 5440лв, Дания- 4740лв,Франция- 3500лв- цени на храни- леко по високи от тук и огромни пакети социална защита- например- безплатно пътуване в градски транспорт,50евр карта за цялата мре

138

Анонимен

преди 5 месеца

С управляващи като 'този амбр...ж не се чудете защо целият свят взима на подбив "колективният запад". Не само Путин, но и Кси, и деблият ким, и ердо, че и чершафите ще правят каквото искат без да се съобразяват със "запада". Тепърва белият човек ще види какво е да си от грешната страна на историята и то главно заради подобни природни грешки и *** дето ги избират!

137

Анонимен

преди 5 месеца

Основното му качество - 3.14дерас и затуй е назначен. И се тръби, и по три статии дневно ще се пускат. Ясни са ни тези пропагандни номерца.

136

уточнение

преди 5 месеца

Нашето родно грозновато помакинче Габриел изглежда по-мъжествено от това френско голобрадо и безполово мишле.Егати европейските ценности ,егати атлантическите хубости.В нета има снимки на натовски генерали в женски дрехи и на токчета.Да ви пи.кам на евроджендърските-атлантичиските-натовските ценности.Извратеняци ни управляват.Извратеняци и предатели.

135

Британски учЕн

преди 5 месеца

Сега Шарл Мишел може да размисли и да не напуска поста, че млади ездачи се задават на хоризонта и ще изпусне купона.

134

йод на таблетки

преди 5 месеца

До Enola GayГолемците не правят деца защото имат достъп до информация какво чака Планетата след 20 тина годинки... накраткио : Мъртвите ще завиждат на живите...

133

Шанаджия

преди 5 месеца

До АнтропологЖертвата дори е върнала дълга сина с приятеля си гробар изкали някакви допълнителни лихви от 600 хиляди $ -лихви върху главница от 200 хиляди лева при това върната.

132

Възелин за всеки

преди 5 месеца

Наще политици са мафиоти и лихвари синовете им убийци и съдисти, на франсетата пък са меки китки, да им се посмеем да ни улекне, че ни унождат групово и на тласаци ...

131

Антрополог

преди 5 месеца

При нас са стъбилни мъжкари политиците.Бивш финансов министър нелегален лихвар , а сина му Петърчо съдист убиец изтезавал и убил по жесток начин в мъки длъжник ,който е взел 200 хиляди лева от баща му и сега му искали 600 хиляди долара .Какт от 200 стават 600 и как от лева в долари може само да гадаем какво е в главите *** мъжествения ни елит.***-***...

130

Мамин убавец

преди 5 месеца

Ей, Габчооооо... палавник такъв. Хаха хаха хаха хаха

129

Анонимен

преди 5 месеца

бабата е за прикритие. този е тъпкачът на макаронеца сигурно. до къде стигнахме. рибата се вмирисва от главата. питайте бочката как се е дупил на генералчето едно време.....

128

Enola Gay

преди 5 месеца

Хей, фенове на либерастите и на неизбраните евро чиновници, я вижте какви ви управляват и решават бъдещето на децата ви: Макрон - женен за баба си и бездетен; сега примиерче-пишлигарче гейче - бездетно; Марк Рюте - ерген, бездетен. От близкото минало: баба Меркелица - бездетна; Тереза Мей - бездетна; Стефан Лофвен - бездетен; Ксавие Бетел - бездетен, Жан-Клод Юнкер - бездетен, Паоло Джентолини - бездетен.

127

хаахаххаааааа.......

преди 5 месеца

До Теди..........Макарон е много загадъчен...

126

Ще

преди 5 месеца

Повърна!