78

Кефи ме как

преди 5 месеца

вместо да променят конституцията на това да снатем президентска република си нагласиха нещата така, че на тях (некоалиционната сглобка на ротационен принцип, съгласувана с посолството) да им е удобно. Защо президентска ли? За да няма безкрайни избори, а Радев така или иначе е аут след тоя мандат. Но сега пък ще може всякакви вносни "експерти" да идват тука да крадат.

77

Анонимен

преди 5 месеца

Добре, че президентът е в час. Иначе сме пълна скръб

76

Хм...21 век?

преди 5 месеца

Президент ....., но на групи от болшевики, ленинисти, сталинисти , комунисти , социалисти.Всичките станали капиталисти след 1989г. Смях в рая...

75

Анонимен

преди 5 месеца

ДА СЕЗИРА И НОВИЯ ПОП В РУСКАТА ЦЪРКВА! ТАМ ЩЕ МУ ОБЪРНАТ ВНИМАНИЕ...

74

Анонимен

преди 5 месеца

РАДЕВ - В СИБИР!

73

Анонимен

преди 5 месеца

Няма как президентът, който е злоуъпотребил с това право, да бъде балансиран съдник на направените промени.

72

Анонимен

преди 5 месеца

До АнонименЧастичката НЕ като отрицание на нещо се пише отделно от нещото -НЕ РАЗБРА трябва да изпишеш. Не давайте акъл на президент, който е сто пъти по-грамотен от теб!

71

Анонимен

преди 5 месеца

До до 66Военният режим в Южна Корея е бил много строг. Разпоредено било всяка валута да се ползва само за техники и технологии и никакви глезотии. Ето го видимият резултат в една планинска държава 70% от територията са планини. И освен технологиите, там се развива и селското стопанство. Странно, нали ? Изнасят храна. Така че , ДА, има начин и той е точно военният режим !

70

Анонимен

преди 5 месеца

Двойно гражданство не трябва да кма. Колкото до Киро Простото, той си е милиционерче и на всичко отгоре е женен за полу-азиатка.

69

Анонимен

преди 5 месеца

Радев протестира за неща които не са ми угодни лично.Не го чух да протестира за двойното гражданство на Кирил Петков. Мълчанието му беше оглушително. Лицемер

68

до 66

преди 5 месеца

Има как. В историята има много примери където военните са взимали властта с преврат за да вкарат държавата в релси. Най-яркият пример е Южна Кореа.

67

Дам...

преди 5 месеца

Сега ще стане прозрачно ясно има ли в тази територия независим конституционен съд, или и той какво всичко остало е подвластен на чуждите външни фактори и посолства!

66

Анонимен

преди 5 месеца

Няма как България да е добре с президент военен.

65

Анонимен

преди 5 месеца

До 62 Е добре то американското тласка България във война ,ама ти си дрънкай опорки.Е тая война може и да е икономическа.Та в тоя ред на мисли ходи и се нагуши със скъпия американски газ и си мисли,че някой ще те гледа просто ей така

64

Анонимен

преди 5 месеца

До 61 В кой парламент бе конституцията се променя само от Велико народно събрание,а не от някакви Сглобки

63

Анонимен

преди 5 месеца

До 57 Да бе щото всички знаеха,че про100 Киро е с двойно гражданство,а дипломата от Харвард е най-вероятно фалшива щом плещи такива простотии

62

Анонимен

преди 5 месеца

Управляващото мнозинство и това ще отхвърли. Радев неразбра ли че загуби тази война с ПП-ДБ, ГЕРБ-ДПС и БСП? Само ИТН и Възраждане го подкрепят. Но те скоро ще бъдат забранени партии след приемането на закона за борба с Руското влияние в България.

61

Анонимен

преди 5 месеца

Странно е поведението на русофила Радев. Промените в конституцията ги приема парламента, а Радев се заяжда по този въпрос с правителството на Денков. Явно ревнува че Денков се справя много по добре от неговите служебни гълъби и гугутки.

60

Анонимен

преди 5 месеца

До 58 Я си гледай , зелюндьо и не се занимавай с България

59

до 58

преди 5 месеца

Ей, пра3ноглавец пpo3т, служебните правителства на Радев са единствените от години насам, които са си вършели работата съвестно и като такива не са заробвали България с никакви догори за концесии, закупуване на американски тенекии и продажби на държавни предприятия. Нови кредити не са теглени а бъджетът се е калкулирал с налични средства.