22

Защо си мълчите

преди 4 месеца

Кога ще започнат реформи в това Сатанистко чудо наречено МВР, не се търпи още си живеят в ерата на ДС и Инквизицията!

21

предатели

преди 4 месеца

В момента, в който се съюзихте с Борисов (ГЕРБ) и Пеевски (ДПС), то вие излъгахте и предадохте (продадохте) българския народ.

20

Анонимен

преди 4 месеца

Предатели Костовисти!!!

19

Анонимен

преди 4 месеца

Най-реакционните сили в Бъ;гария са окупирали властта и нямат намерение да я пуснат, докато не ликвидарат България окончателно.

18

Анонимен

преди 4 месеца

Пинокио е играч!

17

Анонимен

преди 4 месеца

Ристю, тоя нос по кви дупки ги завира та още си в политиката?

16

ЛЪЖЕЦ

преди 4 месеца

Христо Иванов: "Нито ще направим коалиция с Герб с Борисов, нито ще направим коалиция с Герб без Борисов, нито ще допуснем да извадят на преден план някойбс костюмче, който да е като сламен човек на Борисов. "

15

Ангелина

преди 4 месеца

Христо Иванов - ВИЕ ОТ "УЖ ДЕМОКРАТИЧНАТА ПАРТИЯ" опорочихте демокрацията. На едно място сте се събрали комплексирани кариеристи и сноби ,считащи себе си за аристократи.

14

Ангелина

преди 4 месеца

Христо Иванов ,явно на Земята няма да получа отговор на въпроса ,който си задавам,откакто публично познавам теб и Кристиан Таков - Защо сте били "съмишленици " и "приятели" ,след като сте толкова различни ,като интелигентност ,ум ,ерудиция и най- важното морал?!Това е първият мисловен въпрос ,който ще задам в "другото измерение" ...Такива ,като Кр.Таков "бели гълъби" с неземен морал и интелект трудно намират себеподобни на Земята ,защото те са единици и тук тези качества са "дефицитна стока".

13

Нагъл лъжец

преди 4 месеца

Ристьо Иванов - фурнаджийска лопата номер 1 в държавата. Лъжец, как си понасяш физиономията в огледалото? Как?

12

Всички виждат

преди 4 месеца

Това е Хибриден режим по близък до Диктатура с много много агресивни полицаи без работа! Върнете ни Демокрацията, моля!

11

Анонимен

преди 4 месеца

И дори да успеете да се ротирате успешно, тонът се задава от Посолството и нямате право нищо да решавате сами. Да не забравяме, все пак, че сме държава без армия, а каквото има, никога не е държало пушка. А и сме окупирани от смели натовци, готови да смажат всяко инакомислие. Но успех ви пожелавам, все пак. Някои хора още хранят светли илюзии, че живеят в демокрация.

10

Наблюдател

преди 4 месеца

Този е ясен! Отсега се гласи да няма никаква ротация,а да сменят само Денков с Габриел и дотам! ПП-тата и ДБ-те са си нагли и безкрупулни ! Само че странно защо , Борисов нон-стоп си обикаля структурите ? По-скоро ГЕРБ ще отдръпват Габриел и ще оставят Менкаджиите сами да се оправят! Мирише ми на познатата процедура!

9

Анонимен

преди 4 месеца

Кукунела Снайпера пак се е подмокрила,прославяйки и възхвалявайки нечистоплътното ко33яшк0 жълт0паветн0 анти4овешко създание Мравояд-Грантояд Ицках Равина! Падението Продължава, за 100 гривни се продаде на $0р0$оидните сектанти... Няма дъно за българската джурнаГлистка!

8

Токмаков

преди 4 месеца

77 години от 9ти септември България продължава да се управлява от БКП .Някой да опровергае думите ми. Най окрадената и мизерна държава в Европа. Бедност и мизерия.Активите на страната вместо в хората са в същите червени престъпници. Милицията продължава да трепе невинни хора и да пази системата повече от 77 мрачни години. Предстои разпад на държавата. Тя отдавна е продадена от същите престъпници които ви управляват.

7

Алекс

преди 4 месеца

Преговорите са излишни.Ще има указания от Посолството.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Ицко, не си за бой, а направо за,,, ти го каза :)

5

Анонимен

преди 4 месеца

Некадърника на Америка за България се произнесе.

4

МикиМаус

преди 4 месеца

Гласувайте вот на недоверие и да пада Правителството, пратете Борисов на избори!Време е!

3

мда

преди 4 месеца

Ротация на измамници и предатели.