159

Явор

преди 4 месеца

По музикалния канал познат, не мога да пиша името му пуснаха новата песен на Преслава Улицата (така се казва песента). Цитирам част от текста Улица на мене кръстиха в града. Аз се пошегувах, Не се бутай, първо ще кръстят на Бойко и Пеевски във всички градове. Това ми беше шегата. В Ресиловския манастир са ме изпреварили. На Пеевски приживе трябва да има паметник и да е изографисан.

158

Тошо

преди 4 месеца

Да ги питам некъпаните попове - абе , Борисов от джоба ли извади парите , бе , гиди подмазвачи такива...?!!

157

анонимен

преди 4 месеца

Свети Боци , Банкянския чудотворец , Амин !

156

КуКлус

преди 4 месеца

Хмммм ами няма ли да пускат за производство икона с лика на Пеевски и Доганя ? Само Бойо ли е светило ?

155

А ти си

преди 4 месеца

До Православен.поредния минетчия който хвали *** от банкя.Всичко което си изредил в писанията си е със пари от народа и ЕО.Ако буда има 2гр мозък в което се съмнявам,трябва да се гръмне.А ти след него

154

Спеца

преди 4 месеца

Определено и църковната власт е изфирясала и се покланя на силата на властта и Златния телец - забравили са за Бога!Позорен надпис , който възхвалява един известен мафиот!

153

Анонимен

преди 4 месеца

Боко единствената му грешка е, че се събра с аматьорите което го свали самият него до ниво аматьор, но той и от този капан ще излезне защото е биг брейн, не като пдомената смешници!

152

MNENIE

преди 4 месеца

Надписа е малко ... , Ако беше написано с дарение на Бойко Борисов , щеше да е друго .Така прилича че се е пръкнал още един Господ Бог , след Христос , Аллах и Буда .Абе смешка е .Аз лично не бих запалил свещ в тази Сграда , и не бих се помолил на г-н Бойко Борисов .

151

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен==Тези заможни граждани са плащали от джоба си собствени пари,докото банкянския "благодетел"е раздавал нашите пари,една част от които са откраднати!

150

Анонимен

преди 4 месеца

До Ле ле, Ами не е съвсем вярно, Сталин например е бил православен свещеник, учил е за свещеник, бе зависи човека какъв е, християнските църкви са ги взривявали комунистите, щото комунистите са били предимно евреи , а те не са християни, тук-там и католици(немски) и тук-там атеисти е имало. След това, през ВСВ, православната църква помага на евреите, а Хитлер е католик, каква ирония на съдбата, но така трябва да се държи една нормална църква, по човешки и да помага на хората в нужда.

149

Анонимен

преди 4 месеца

Както и при строителството е , всичко се краде от където може .Самите фирми които извършват ремонтите не са случайни Надписват се цени работа И всички по веригата си открадват по нещо После го връщат под формата на подаръци за рождения ден на Борисоф С ,,хиляди " благодарности.Кюлчетата от къде са мислите.Да не би да е копал злато.

148

Анонимен

преди 4 месеца

При Биби беше зле, сега стана много зле... Гепачите от смучи София и содомитите и сатанистите от ппдблгбт газ пикаят заради тия черкви...

147

Анонимен

преди 4 месеца

кой пък е чувал за този манастир, жилища били построили чак през 90-те...

146

..?

преди 4 месеца

На Бойко се виждали "кюлчетата"??? Мата Хари ти ли си? Май всичките щатни плювачи се превърнаха в една Мата Хари! Виновен е Борисов, много комунисти е минал с ...200 !

145

ГРОБ-Чуната

преди 4 месеца

Прав си, че единствено парите на Банката се виждат. И не само парите,но и кюлчетата .Другите Ай Дуци крадат и крият, а Банкята е толкова п.р.о.с т и самонадеян, че е допуснал да го снимат с откраднатото

144

Ле ле,

преди 4 месеца

Дръти комунисти говорят от името на Бог? ...Безценно!

143

Анонимен

преди 4 месеца

Христос е предаден за 30 сребърника.Римските папи после измислиха индулгенцията като средство за изкупуване на всякакви грехове: даваш пари на църквата и всеки от 10-те смъртни гряха ти се опрощават. Та и ББ да не остане по-назад и той дарява, горкичкият. Любимо за мафията изкупление. Иска ББ да се прави на ктитор, но Бог бави но не забравя. А каквото е сторил ББ, ще се върне като бумеранг на децата и внуците му.

142

Православен

преди 4 месеца

Единствено на Борисов като Премиер, парите се виждат! Над 450 км магистрали, 50км Метро, почти всички училища ,детски градини и болници санирани, Околовръстно, Южна дъга, Северна дъга...,почти във всеки град е реконструиран центъра! Награждаван от Интерпол, ,Мосад, КГБ/ФСБ/, Мосад , най- високото отличие на Унгария...! Борисов е личност,а на глутницата това и е работата...да лае!

141

Анонимен

преди 4 месеца

До Православен , Той си купува хора и индулгенция, така правеше и през управлението си, размазваше всички, които не са с него, лишаваше гражданите и населените места от полагащите им се средства, докато ги изнуди да му играят по свирката, сменяха си даже партиите, на кметовете им казваше , че "няма пари", както принуди кмета на Перник от БСП да мине към него, създаде местни феодали, човека е рекетьор, изнудвач, едно куче, като се научи да яде л..на, т.е. да рекетира, трудно се отучва

140

Анонимен

преди 4 месеца

До 151....Имаш ли представа що пара се открадне от тия 150 милиона дадени за ,,ремонти " на църкви и манастири.Лично съм видял , ремонти на безумно високи цени А за едно табло , което струваше не повече от 1000 лв ,игуменката каза ,че и струвало 10 000 лв.Другото което се вижда от пръв поглед е , че новопостроеното не се използва.Стаи с по 50 легла са затворени .С изградени вътрешни бани по всички правила.И легла като за хотел Така си стоят необитаеми За какво?