212

Анонимен

преди 4 месеца

До истина 219 Какъв шампион по борба?! Някога бил шампион, сега е бил болен човек на лекарства. И в напреднала възраст. От 100 км си личите хората от структурите, по всякакъв начин се опитвате да го изкарате особено опасен. Не спряхте да го очерняте.

211

Анонимен

преди 4 месеца

Убитият е убит! Дали е мутра? Най-вероятно не е. И НЕ, не е прегазил десетина, дори нито един не е прегазил, А е мъртав, доста мъртав с много контузии .. по цялото тяло! А дали е извършил престъпление? И това е спорно! Ама е мъртав, доста мъртав!

210

Анонимен

преди 4 месеца

до 219 10 ченгета бяха около него бе, разбирач. Ти и Кличко да си пак ще те съборят на земята и да ти сложат белезници без да има нужда да те убиват. Понял, мозък?

209

истина

преди 4 месеца

Искам да видя всички философи които се изказват как ще задържат психично болен шампион по борба който буйства

208

Samo minavam

преди 4 месеца

По стар комунистически терк, ще изгори, баба Пена чистачката

207

Г557дт

преди 4 месеца

Ако полицай не може да си контролира нервите, ако изпада в паника, ако няма психическа устойчивост, и забравя правилника, няма място като полицай.

206

Анонимен

преди 4 месеца

до 212 Ти представяш ли си жалката и гнуснааа гледка...полицайката да го държи за краката докато ония са стъпили върху него докато не го задушат??? Нямам думи.

205

Чудя се

преди 4 месеца

Полицаите не се ли обучават как да обездвижат нарушител, как се слагат белезници, как се арестува професионално, а не като обикновени биячи и бандити?

204

Срам и позор!

преди 4 месеца

5-6 полицая не могат да проверят документите на един човек! Пълна пародия! Полицаите вероятто са без никакви компетенции и опит!

203

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен к.207 Не само че е несправедливо, но и незаконно. А този полицейски началник - на градското или областното управление на МВР е видял записа от видеокамерата и е разбрал, че петимата полицаи са се втурнали да проснат на земята шофьора и гневни от гонката да му покажат какво значи БГ полицай. Той нелепо защитаваше подчинените си, а много добре се виждаше, че го малтретират. Вече 34 години минаха от 10 ноември 1989 г., но българският полицай си остана БГ милиционер.

202

Анонимен

преди 4 месеца

до 208 Полицайки стават пиклички с комплекси. Тя на един шамар живот, но иначе се вре между шамарите защото униформата я спасява.

201

Анонимен

преди 4 месеца

Слагам плюс отива минус някой ми размени лайките от едно известно време по политически причини с цел цензура.

200

Анонимен

преди 4 месеца

От това, което показаха като запис на камера се виждаше, че някакъв полицай скачаше като петел и счупи страничното предно стъкло на колата. Да обяснявате, че след това на шофцора му се е разминало без бой от полицаите е съмнително. Както е съмнително и това, че полицайка е държала нещастника за краката, а цели пет полицаи е било необходимо да го притиснат към земята. Необходими са двама, максимум трима човека. И за какъв дявол е била необходима полицайката?

199

Анонимен

преди 4 месеца

Семейството трябва да се стегне да наеме добър адвокат и да си потърси правата защото всичко е много несправедливо !

198

Анонимен

преди 4 месеца

Пуснете видеото в социалните мрежи - нека цял свят разбере какво се случва в България.

197

Анонимен

преди 4 месеца

Дори жив здрав и прав човек да го обвинят че е откачен и не би могъл да се защити а те нарекоха така починал човек който не може да се защити никак.

196

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 198Според мен ако няма адекватна реакция ще има протести по американски образец

195

Анонимен

преди 4 месеца

Подобна случка имаше преди години в Сащ.Дано бългрина излезе да протестира и не се потули тази случка в България.

194

Анонимен

преди 4 месеца

Щом са имали боди камери и щом ни казват какво е станало накрая, значи добре значт какво е станало в началото. Обаче не ни казват. Защо ли.

193

Анонимен

преди 4 месеца

Личните данни и личната информация би трябвало да са неприкосновени. Не мога да си обясня как така медиите с лекота разпространиха данни и информация за здравосливното състояние и то на починал човек , който не може да се защити. Според мен това е морално престъпление най малкото.