58

Анонимен

преди 5 месеца

Единствено руската ваксина (която е векторна, за разлика от ваксините на Урсула) се оказа относително ефективна и Русия премина през ковид епидемията с много по-малко жертви и пострадали. А експерименталните течности на Урсула се оказаха не само безполезни, но и вредни за здравето на тези които позволиха да им ги вкарват в кръвта и да се отлагат в тялото и органите им.

57

Анонимен

преди 5 месеца

Да му мислят тези, които позволиха да им вкарват отрови в кръвта, и не само позволиха, ами и сами се натискаха, за да ги пускат в замяна да влизат в ресторанти и кафенета и да пътуват на екскурзии.

56

Анонимен

преди 5 месеца

Един от изобретателите на технологията на мРНК ваксините д-р Робърт Малоун, позовавайки се на патентната документация за ваксината на компанията Moderna, заяви, че производителят е провел изследвания и е установил, че съдържанието на милиарди ДНК фрагменти във всяка инжекция е пряко свързано с увеличаване на симптомите на вродени заболявания и развитието на рак. Това заяви Малоун по време на изслушването на Капитолийския хълм, водено от представителя на Републиканската партия Марджори Тейлър Грийн (R-GA).

55

Анонимен

преди 5 месеца

ЕС се оказа пълна лъжа и измама. Лъжеха за климатичните промени, лъжеха за зелените енергии, лъжеха за "ваксините" срещу Ковид-19, сега лъжат за Русия. Какво правим в този измислен мошенически съюз.

54

Анонимен

преди 5 месеца

Имате починали с Ковид, а не от Ковид. Пак старата песен почнахме.

53

Миндю

преди 5 месеца

Дофтуре добавките за пландемията ли Ви залипсваха в семейния бюджет!

52

Анонимен

преди 5 месеца

ЕС губи над 6 млрд. евро заради негодни експериментални препарати за инжектиране срещу Ковид които трябва да изхвърли.

51

Анонимен

преди 5 месеца

Западните производители на ваксини от Covid са наясно, че тяхното лекарство стимулира появата на ракови тумори, но не спират всеобщата ваксинация

50

Анонимен

преди 5 месеца

Парата днес "Маската" - маскираната Ковидова Инжекция владей в Шестопръстната Ръка на сестрата по болничните - докторски Кекс заведения и който не се инжектира ..... все още продължава да живей!

49

кефят ме много

преди 5 месеца

54 най-много ме кефи...Каква ти е специалността "докторе"

48

Анонимен

преди 5 месеца

Ковида го оставете...такива като този ще плямпат за него докато са живи и че има опасност да се заразим. Аз по-добре да вдигна наздравица за оня ултрас на Левски дето братушките го утрепаха като куче в Украйна. Наздраве, колеги!

47

Анонимен

преди 5 месеца

Слагаш "Маска" и бактериите живеещи в горната част на белият дроб които предизвикват болестта "Бронхо пневмония" излизат и обратно влизат и хората се разболяват и Кихат и дофторята ги подлагат на чист 100% Кислороден апарат и им изгарят Беля дроб и хорицата почиват по болниците от ?????Ковид???? Така едно време измислиха ? Грипа? хората престанаха да се инжектират с Грипова инжекция и сега смениха Грипа с Ковид и маска на лицето!

46

Дейвид Айккъмробите

преди 5 месеца

Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.

45

Анонимен

преди 5 месеца

Всички мои съученици от 60 те години на миналия век, които се инжектираха с Ковид ваксина загинаха геройски след няколко седмици след ваксинацията.... до една година от Сърдечен удар... понеже във инжекцията имаше сложен експерименталния "Графен Оксижен" - това е въглеродна плочка с кислородни атоми с големина на Нано частици - 10 на минус 9 - та степен и те като влезнат в кръвта Червените Клетки, които пренасят Кислород и Въглероден двуокис се залепват за тях и правят запушващи Булви за Сърцето

44

Случаен минувач

преди 5 месеца

Този нали го изритаха от РК на БЛС - София. Що още го дават по телевизора? Да ходи да си прави клипчетата, дето публикува в YouTube. Там е звезда...

43

Обади ми се

преди 5 месеца

Млад, палав, пасивен, дискретен с терен в София, предлага незабравими преживявания на господа. Обади ми се и си подари един невероятен уикенд! Тел. за връзка 0988 320 454. Стефан. Моля, да ми се обаждат само сериозни и без предразсъдъци!

42

Анонимен

преди 5 месеца

До Гражданин Ее, само 5 ваксини ли? Давай, още можеш! Имаше един с 8 май бяха, ама и той си замина де, иначе сигурно щеше да си бучне поне още 8. Ти с твоите 5 направо се излагаш. Слаба ракия си!

41

Анонимен

преди 5 месеца

Не се връзвайте на Ковидовата пропаганда за Маски и Ваксини!

40

Анонимен

преди 5 месеца

Нема нужда да се тестваме, знаем, че всичко е симптом на ковид. Кихнеш - ковид, пръднеш - ковид, пие ти се - ковид, не ти се пие - ковид, не ти харесва комшийката - ковид, работи ти се - ковид, не ти се работи - ковид, няма ти нищо - ковид! А след като всичко е ковид, може да пестим от тестове! Така даже ще сме еко и био, защото няма да генерираме толкова отпaдъци с тестовете и няма да замърсяваме планетата. Ето, пак сме напред с материала! Другите трябва да взимат пример от нас!

39

Анонимен

преди 5 месеца

Дъщеря ни преди месец изкара Ковид, с 38.8 температура и стигна до антибиотик.Цяла седмица беше в болнични. Ние със жена ми бяхме постоянно около нея, но и тогава, и сега, не проявихме никакви симптоми на заболяване.Бяхме се ваксинирали срещу Ковид, десетина дена преди разболяването на дъщеря ни. Това са фактите, а вие си говорете каквото искате! Жалко, че много хора се подведоха по антиваксърите и сега вече ги няма. Затова, никой не ви кара насила да се ваксинирате, но не разубеждавайте другите