290

мда

преди 5 месеца

Стават грешки уви. Човекът е бил луд, псувал е нещо децата че ще им извади нож да им заколи кучето. Нямал е нож, дошла е полиция, бил е луд-неосвидетелстван, избягал е, опитал се е да ги блъсне, после са го гонили. Лупане по манерката и взел че умрял. Лошо, но стават и такива неща. Важното е да си пием ракията, да псуваме политиците и милицията, докато ни съдърат Д-то от изкуствена инфлация, и тройно по-високи цени на газта.

289

До емигрант

преди 5 месеца

Нашата държава е мирна със някаква битова престъпност И някоя друга хулиганщина да завършва със смърт е глупаво . За въоръжени бандити и др си има спец части те са оборудвани за военни действия и са за това . Когато си полицай във обикновената охранителна полиция не е нужно да се правиш на Индиана Джоунс или да раздаваш правосъдие .Те са хората сред нас и ние не трябва да се страхуваме от тях ,а да им имаме доверие , сега доверие няма а страха поражда омраза щом това се иска това е пътя

288

Анонимен

преди 5 месеца

Сега да приснат милиционерите за гушите докат пукнат :)))

287

Анонимен

преди 5 месеца

Око за око зъб за зъб :)))

286

Анонимен

преди 5 месеца

от 305 до Некой си

285

До 304

преди 5 месеца

В коя държава е разрешено производството на ИМИТИРАЩИ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ бе принтер? След като сте в такъв разрешителен период кой внася тези лошокачествни храни при вас, насила ли ви ги внасят или ваши политици си играят с храносмилането ви и сключват такива сделки ? Сами се представяте за втора ръка народ, защото не знаете какво искате, как да си го поскате и най-важното имате голяма липса на разсъдък ! Никой няма да ви внесе нещо което не сте договорирали или поискали !

284

Анонимен

преди 5 месеца

до 310 Ти ми напомни на оня нeгъъър където го бяха объркали с престъпник който издирват и тоя си стои на една масичка пред някакво заведение и идват до него две ченгета и му искат личната карта. Оня им казва че не е човекът който търсят обаче ония настояват...някъде към 2-3 минути и ченгетата го хванаха и му сложиха белезници и започнаха да го претърсват. И тоя им казва: бръкни в левия ми джоб. Оня изважда карта и на нея пишеше FBI. Ченгетата напълниха гащите. Муахахаха голяма гавра с куките.

283

Анонимен

преди 5 месеца

До Емигрант, ти някога подавал ли си сигнал по 112? сигурен съм че не си, да ти кажа какво се случва, 1-то което те пита оператора е има ли пострадали лица нуждаещи се от спешна медицинска помощ, ако отговора е не, случая вече не се квалифицира като спешен и оператора те съветва да отидеш до най-близкото РПУ и да подадеш жалба, вероятноста при подобен случай да изпратят дежурен екио е почти нулева, а тука са изпратили 2 екипа, това са 4 полицая, не ти ли е млако странно и как е успял да избяга?

282

До емигрант

преди 5 месеца

Ти във казарма ако си ходил знаеш -- и калашник да ти дадат патрон във цевта не трябва да има трябва да кажеш сти ще стрелям да заредиш да махнеш предпазителя и да стреляш във въздуха и т,н,т А престъпника като е тръгнал е със пистолет във цевта и със свален предпазител и трима полицай да сте тза три секунди той ви убива а вие няма да сте приготвили оръжието -- затова по принцип не се налага полицията да върви тежко оборудвана и със пръст на спусака като на война за разлика от патрулиращите фр

281

некой си

преди 5 месеца

Всички, които защитават полицаите да си помислят какво би станало ако ги сбъркат с някой престъпник и започнат да ги вадят през прозорците на колите и да ги бият преди да питат. Казвам го, защото мене са ме бъркали с престъпник, но имах животоспасяващия късмет един от полицаите да ми е съсед...наистина късмет, когато стоиш срещу три пистолетни дула..

280

Анонимен

преди 5 месеца

Къде е началника на полицията в Стара Загора където вчера плямпаше, че е нямало полицейско насилие над убития? Къде си веееее??? Оставка, кука скапанаааа...

279

бъди практичен

преди 5 месеца

Каво стана с трупа ? Нещо дали няма да може да се ползва за втора употреба . Я далак я дроб я гръбнак ?

278

Анонимен

преди 5 месеца

До Aноним 300 Милчо :), човекът си стоял в колата тихо и кротко. Едва, когато са му се нахвърлили другите мильовци, се е уплашил и побягнал. Като видяхме клиповете на убийството, май ни е ясно защо.

277

Анонимен

преди 5 месеца

До Aноним, това че бяга от полицаите, е версия на полицията, от това което виждам в клиповете е, че същия кара съвсем нормално дори и не е с превишена скорост, а срещу него в насрещното навлиза полицейски автомобил и го блъска, а след това 5-*** полицай най-хладнокръвно го убивват, а останалите 12-13 полицаи гледат безучастно, това е !

276

Анонимен

преди 5 месеца

До 300 След като е установена самоличността му, преследването с всички налични екипи е не само ненужно, а и създава опасност за гражданите.

275

Анонимен

преди 5 месеца

Ало свободния имитиращата храна идва в България точно от там където ти си емигрирал бе кълвач. ГМО бо ците ги създадоха точно западняците за да има евтина храна за овчедушното им население.

274

:)

преди 5 месеца

Драги съфорумци, никакъв емигрант не е, това си е нашият милиционер, който дежури по дезинформацията по случая :)

273

Анонимен

преди 5 месеца

МВР не се саморазследва. Няма как и да дава обяснения в тоя случай. МВР го разследва следствието,а то е в прокуратурата. И като сте толкоз умни спрете да бъркате разследващ полицай и следовател. Именно следователите разследват МВР и лица с имунитет,а разследващите полицаи всичко друго. А никой следовател, ппеди да му е приключило пазследването няма да ви дава "пресконференции". Каквото е станало той го знае. Вие си драскайте тук.

272

Aноним

преди 5 месеца

Значи да бягаш от полицията не е нарушение и не представлява опасност за околните, а преследването представлява ? Че тогава да оставят всеки да си върши каквото иска ? Естествено, че не подкрепят насилието на полицията, ако има такова, но малко или много да се замислим по темата за преследването ...

271

Анонимен

преди 5 месеца

До Емигрант Там ти е проблема,,че много филми гледаш. Да ти минава през празната глава че явно има нещо нередно в действията на тюфлеците? Толкова дни няма как да покажат записа от 112,човека уж ги заплашил с нож ама те не бягат а стоят там и звънят на 112,след обаждането ,,тоя с ножа'' също не бяга въпреки че знае че ще дойде полиция. Тъъ п ли си?