332

Анонимен

преди 5 месеца

След като цяла седмица лъгаха, ето какво излиза. Не е имало сигнал и полицаите са го познавали много добре и той ги е познавал, затова е бягал от тях, защото е мислел, че ще го пратят на лечение. Те са се правели че работят, защото са знаели, че той е безобиден. Затова периодично са го тормозели, където го видят с колата.

331

Анонимен

преди 5 месеца

To ще излезе накрая, че всички сме шизофреници, само Калин Стоянов и Буци са наред... че си стрижат овчиците си..

330

ПСИХИЧНО

преди 5 месеца

болен, а с кола и шофьорска книжка. Интересно?

329

Анонимен

преди 5 месеца

Сега освен лъченията, дойде и изкуствения интелект, пазете се!

328

Анонимен

преди 5 месеца

Този филм, никога не успях да го изгледам до край, опитах няколко пъти и все го спирах, но вие може да го изгледате в Тубата: Тайните експерименти на ЦРУ

327

Анонимен

преди 5 месеца

Спомняте ли си едно старо предаване на Михнева , в което тя обвиняваше служители, че облъчват хора, разболяват ги и ги убиват? Говориха с конкретни адреси, имена, случаи, служащи и т.н. , някои българи съучастват в тези престъпления. Убиват хора, не си говорят сами и не са шизофреници, следени и контролирано са денонощно! Особено когато ГЕРБ дойдоха на власт, следенето и контрола, причиняването на физическа болка с невидими лъчения, разболяванията и убийствата, бяха масови.

326

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 341: На теб не ти трябва "вълново оръжие" бе баце! Ти си си ненормален по рождение.

325

Анонимен

преди 5 месеца

Вкарат ли някой принудително в лудница, имайте в предвид, че това са контролирани хора, контролирани психически-мисловно, физически, териториално, всякак, може да влияе и на хората и цели държави, това са модерни оръжия и лъчения, невидими за просто човешко око! Не се присмивайте на чуждото нещастие, а се пазете!

324

ПОДКРЕПА

преди 5 месеца

Подкрепям Полицаите премазали главата и задушили човека - спасили са го мъките на Живота .Това е черен хумор . Лично мое мнение е че Полицаите са по психясали от убития - те са кръвожадни диви животни . В САЩ за същия случай бяха осъдени двама полицаи на по 30 години , като първите 10 лежат в Психиатрична Болница . В България има някакво раздвижване - уволниха Комисари , вместо Прокурора да арестува извършителите полицаи убийци . Пазете се от Полицаи Психари и Шизовреници .

323

Анонимен

преди 5 месеца

До Al Jazira: Карай бе! 1 мутра по-малко ;)

322

Анонимен

преди 5 месеца

Не си говорят сами, контролирани са чрез вълнови оръжия и по друг начин, и са следени всяка минута, говорил си е с тези, които го контролират. Такива са "европейските и евроатлантически ценности", маса европейци бяха избити така из цяла(!) Европа.

321

Анонимен

преди 5 месеца

Бас хващам, че не е психично болен, вкарали са го насила там, за да мълчи. Убили са го.

320

IQ 3.14

преди 5 месеца

До Al Jaziraчупим бас че диагнозата му е била поставена да го изкарат луд да не лежи заради некой батак.

319

Al Jazira

преди 5 месеца

Извлякоха го като куче от колата,и го утрепаха от бой.Това се видяха всички на показаните кадри.Даже не са го питали от какво е болен,и дали си е пил хапчетата.Казаха че е бил пострадал при удара на катастрофата,и за това 10 полицая го удушиха като куче.

318

IQ 3.14

преди 5 месеца

кво изобщо има значение дали са превишени права при параноидна шизофрения и "вервайте ми, пил си е хапчетата". една даскалица така си беше пила хапчетата, едвам я вкараха шес човека в линейката. а тоя е бил републикански по борба. предрусал е и е превъртел. а преди тва е бил решил че му е минало. всички решават, че им е минало.

317

Анонимен

преди 5 месеца

Заплашвал е деца с нож и е избягал от полицията !

316

да си дойдем на дума

преди 5 месеца

ВЪПРОС ,,,, КОЛКО БЪЛГАРСКИ ПОЛИЦАИ СА С ТЕЛК РЕШЕНИЕ????????? ОТГОВОР,,,, ПОЧТИ ВСИЧКИ ,,А КОЛКО ОТ ТЯХ СА ШИЗОФРЕНИЦИ ??????

315

Идеалист

преди 5 месеца

До .....Дали не бил придедан с глава до колемета и гърбът му да е бил затиснат с облегалката на предната седалка?

314

Идеалист

преди 5 месеца

Полицаите са били ядосани и са го удушили.Както в САЩ удушиха един афро-американец. Удушеният бил шизофраник! Аз питам дали някой от полицаите не е садист? Едно е ясно.Тези служители на реда не са професионалисти. У нас се смата, че всеки по-як мъж може да бъде полицай, защото може да бие....

313

Анонимен

преди 5 месеца

"Ако тоя беше наръгал някое дете, сега родителите щяха да обикалят телевизиите и да питат защо полицията не си е свършила работата. А съда щеше да го освободи щото бил шизофреник." - Какво е щяло да стане никой не знае. Ти да не гледаш на кафе? Или може би си някакъв медиум, който вижда в алтернативното минало? Факт е, че полицаите с действията си ВЕРОЯТНО са го убили. Ако е така, са за затвора. Всичко друго е оправдаване на убийци (в случай, че са го убили, защото първо трябва да се докаже).