7

Зозо

преди 4 месеца

Хахаааа, смешно е копейкаджии да реват, че не сме в Шенген. Пък уж са против приемането :))))))))))))))))))))))))))))))

6

Анонимен

преди 4 месеца

За българина всяко условие което не му позволява да върши простотии и да краде е несправедливо.

5

Анонимен

преди 4 месеца

ПОСТАВЕНИТЕ УСЛОВИЯ СА ЗА ШЕНГЕН ПО ВЪЗДУХ И МОРЕ. СУХОПЪТЕН НЕ СЕ ОБСЪЖДА ИЗОБЩО НА ТОЗИ ЕТАП.

4

Майора

преди 4 месеца

Прав сте , но го обяснете на тези които се хвалят със частичния Шенген!Не може една страна от ЕС да поставя условия и другите страни да са съгласни! Ние не сме втора ръка хора че да се подиграватс нас!

3

Анонимен

преди 4 месеца

"По думите му сухопътният Шенген ще ни отвори нов коридор за кадри, защото се очаква България да получи равностойно положение." ------------- ъъъъъ.. я пак? Може ли някой да обясни логиката? ППДБелите?? Как точно до момента липсата на пол-шенгена е възпрепятствал движението на кадрите? Или визират кадрите, които ще се занимават с обгрижването на огоо-бонговьите в Територията.. там разни нпо-та и т.н.???

2

Локален Шенген?

преди 4 месеца

Следващата стъпка може да е Шенген между Румъния България и Гърция. Има много голям човекопоток. Ообено лятото в туристическия сезон. Също бизнеса търгува основно между тези 3 държави.Локален Шенген за Европа south-east region.

1

баба мара

преди 4 месеца

защото знае с кого си има работа не коментираите австрия защото тя построикремиковци с техни инженери и материали те са от 50 години в българия и низнаят манталитета а лятото бяха на морето с балкантурист ние докато не сисменим чипа няма да ни уважават