93

Анонимен

преди 4 месеца

Тия искат да победят Русия с писане

92

Анонимен

преди 4 месеца

До90. Мит е за Тръмп Путин тандем. По точно е , че Тръмп им прибра доларите на стотици руснаците. И после ги върна с петдесет килограмов багаж. Възможно е и втори вариант да са се тихомълком договорили за връщането.

91

Анонимен

преди 4 месеца

НАТО и те са фашисти каквото и да вадят ме могат да победят Русия )

90

Анонимен

преди 4 месеца

А 500 000 урки запас кога ? :)))

89

До 90

преди 4 месеца

С тия големи букви не си по достоверен, но пък си неграмотен

88

До 93

преди 4 месеца

Големи чудотворци, в Бахмут в момента няма нито един оцелял път, съоръжение, мост, централа...

87

Анонимен

преди 4 месеца

Пейтриът са стари!!! трябват насамс и ирис-т които се представиха къде къде по добре. Незнам кой ще инвестира в производство на оръжие на територията на Украйна при все, че всичко се прострелва от руските ВКС. Частния капитал не иска да инвестира в производство на оръжия в Европа и в щатите от къде на къде ще го прави в Украйна?

86

анонимен

преди 4 месеца

дрън-дрън! щели да строят заводи...на тия укрофашисти всичко руснаците им построиха-пътища, съоръжения, мостове, централи - те са абсолютни тър-теи и мафиоти..

85

Анонимен

преди 4 месеца

Правителството на Киев нищо не харчи, това са парите на ЕС, т.е. на европейския данъкоплатец. Парите идват от европейския данъкоплатец, а жертвите са от Украйна, за да може една шепа политици в ЕС и САЩ да водят войната си срещу Русия. Един ден се надявам да бъдат съдени за това.

84

Анонимен

преди 4 месеца

До АнонименТака е, рублата вече подскача от радост - има няма 2 ст.

83

АнонимеН

преди 4 месеца

ЧЕТВЪРТ МИЛИОН ИЗБИТИ ПУТИНИСТИ НА ГОДИНА Е ВЕЧЕ НОРМАТА НА ВЪЗВРАЩАЕМОСТ В УКРАЙНА :D ЗА МОМЕНТА КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ВОЙНАТА МЕЖДУ УКРАЙНА И ЧЕРВЕНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ ВЕ МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ПРЕДИ ДА СЕ Е ПРОИЗНЕСЪЛ ВЪРХОВНИЯ СЪД НА ФАЩ ,ПО ДЕЛОТО ЗА ЗАБРАНА НА ТРЪМПУТИН ДА УЧАСТВА В ИЗБОРИТЕ В ДВА ЩАТА НА ФАЩ! СЪДА В ФАЩ МОЖЕ ДА ЛИКВИДИРА ТАНДЕМА ТРЪМПУТИН АКО ОТСЪДИ, ЧЕ ТРЪМПУТИН НЯМА ПРАВО ДА УЧАСТВА В ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ В КОЙТО И ДА БИЛО ЩАТ АКО ТЕ ТАКА ПОИСКАТ!

82

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен "Само си представям какъв рев ще е като им конфискуват 300 млд долара и ги дадат на Украйна" ------------- а аз какъв рев ще е, когато всичките държави, които си държат парите по краваристан и есср решат да си ги изтеглят обратно. Дето се вика ако в момента вървим към бавна дедоларизация, то тогава ще е рЕзка и болезнена хахахаха

81

Европа вади увисляка

преди 4 месеца

Европа нищо не може да аизвади освен увисляка с който си пикае на обувките. Европа продължава да купува руски газ и нефт нищо че твърди обратното. САЩ продължават да купуват уран нищо че твърди обратното. За индия и китай няма какво да говорим, те си купуват от Русия яко. Иначе имало санкции ама само за такива като България.

80

Анонимен

преди 4 месеца

Войници няма Украйна, войници.

79

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

Не обвинявам авторът на статията,защото знам,че не е в професионалните му възможности да третира терминология,която изисква историческо,политическо,религиозно и военно образование. При все това ще индикирам две недоразумения в заглавието."НАТО" и "Украина". Ще поясня. НАТО е шизофреничен сбор от взаимомразещи се страни, Украина няма.Има Изконна Българо-Израилска земя-Волжка и Велика Българии. Вече няма и Зеленски армия.Рейнджърите,за щастие, превзеха зеленясалата просъветска украинска армия.

78

Петров

преди 4 месеца

100 тона турски домати изпраща България на храбрите украински евровойници, заяви гордо Тагарев

77

Анонимен

преди 4 месеца

Само си представям какъв рев ще е като им конфискуват 300 млд долара и ги дадат на Украйна

76

Анонимен

преди 4 месеца

На 01.01 руска ракета на път за Украйна паднала в село във Воронежка област

75

До Дзивко

преди 4 месеца

Стига си разпространявал американска пропаганда! Крайцерът Москва си плава, а екипажът му е жив и здрав. Това е официалната информация. Другото е западна пропаганда.

74

Ефрейтор

преди 4 месеца

Транспортната организация имала ракети. Дори и ги вадела. За смях станаха и генералния им, а и акушерката им на тези от Европейската комисия, която ще го замести на поста. А иш кще стане генерална секретарка. Нож не на БКП-то им.