13

Анонимен

преди 5 месеца

Руската полиция е арестувала хиляди мигранти в цялата страна. Действията на руската власт бяха посрещнати с одобрение от местните жители. Даже с овации.

12

мак

преди 5 месеца

Какъв лош подход към нелегални, дори с престъпни прояви. Може ли така? Не като в ес- приемане на всеки дошъл и пълна издръжка до 9 коляно, мижави депортации

11

Анонимен

преди 5 месеца

Че къде да ги държи тия хиляди мигранти, бе сказачници такива? По-нелепа статия трудно щяхте да си изсмучете от пръстите. Но нито ден без да се оплюе Русия. Все нещо е редно да си измислим, нали? И да звучи много страшно, при това. Пък то ще се намери кой да клъвне. Някои даже предварително са се настроили и калибрирали.

10

Анонимен

преди 5 месеца

Много мигранти от съседните централноазиатски страни като Узбекистан, Киргизстан, Таджикистан, Азербайджан и Армения, пристигат в Русия заявявайки, че търсят работа. След като се окаже, че хрантутниците и тунеядците нищо не умеят, те се вливат в редиците на етнически банди и престъпни групировки, които притесняват и тероризират руснаците.

9

до 9

преди 5 месеца

До Анонимен По броя на затворите Русия равни няма. Но дори и да са по-малко от САЩ, условията в тях в необятная са несравними с американските затвори. Пък за броя на политически затворници в Русия няма нужда дори да споменаваме.

8

Анонимен

преди 5 месеца

А на ппpackия трoл жена му избяга с руснак и то обърна табелката

7

Анонинмен

преди 5 месеца

40% бюджет за войната и 2 села превзети за колко дни станаха копейки? Колко дни великата руска армия побеждава?

6

анонимен

преди 5 месеца

Ами нека ги депортират. После ще се чудят кой да им работи по строежите, пазарите, да мете улиците и т.н.

5

Анонимен

преди 5 месеца

И правилно. Война е и всички съмнителни елементи, трябва да бъдат прибрани, за да си кротуват. Но чак пък хиляди да са арестували? Това да не ви е Америка-страната с най-много затвори. Пак си плескате статийки и само да има кой да вярва и да псува Путин, че е толкова лош, та видите ли арестувал хиляди мигранти.

4

Шефрет

преди 5 месеца

За сезон 2024 ,правителството намери ли подходящи хотели за укрите у нас за да не се стига после до ексцесии и некачествено обслужване.

3

Барон Мюнхаузен

преди 5 месеца

Тези нещо са объркали държавата,в Раzzия ,е глад,мизерия и безпаричие и нямат яйца...

2

Нане

преди 5 месеца

Там не се церемонят с мигрантите, като тук... Направо депортация, не си карат населението да ги хрантути по хотели... Напишете, кво сътвориха мигрантите от азия в Новогодишната нощ в германистаня.... Почти война с полицията... ===)))

1

Анонимен

преди 5 месеца

И сега нека Европейският съюз да вземе пример от Русия.