64

Анонимен

преди 4 месеца

ДДС то трябва да стане 22%, каква отмяна. Скоро и това ще стане

63

Гнусни Янкошумкари

преди 4 месеца

Ега фалирате!Нормални хора от чужбина да правят бизнес в България!

62

Анонимен

преди 4 месеца

До SharkПлоския данък трябва да падне.Също и ддс-то трябва да се отмени на повечето стоки.

61

Анонимен

преди 4 месеца

933 лева е брутната заплата а нетната заплата е 724 лева. В някои градове има начинаещи счетоводители работещи на минималната заплата. Според мен минималната трябва да е поне 1500 лева.

60

ЪхЪ

преди 4 месеца

До 56. Ами как ще те търпят българките, ти си видимо неграмотен, представям си що за бизнесмен си. Киргистанки, украинки и туркини така и така не знаят добре български, не им прави впечатление. Сигурно българката-чистачка е по-образована от теб!

59

Мразя Тази България!

преди 4 месеца

Най корумпирания кен еф на света!Тия които са ви дали минус са руски поби на системата!

58

Анонимен

преди 4 месеца

Много мнения от един специалист!

57

Vulgaria

преди 4 месеца

България е позор соц Гулаг и затвор за нормалните интелигентни хора с про западно мислене!

56

Shark

преди 4 месеца

Ако това правителство иска реални промени защо не върне подоходния данък, при който МРЗ не се облагаше, и да отмени плоския? Нали не били комунисти, защо не премахнат въведения от правителството на БСП плосък данък?? А??? Или те не са комунисти само когато им отърва. Да не говорим че половината и повече от т.нар демократи произхождат от семества на върли комунисти.

55

Мразя Тази България!

преди 4 месеца

Дано Турския Аскер да превземе България и да изколи на площада всички корумпирани чИнгета и руски м у р в и от службите по улиците да стане червено.Живот си живеят ши ба ни те ушеви корумпета а народа с зла съдба работещи бедни цял живот!*** съм ти и държавата!На герба лъвове и тигри а трябва да са овце и мишки!!!

54

Анонимен

преди 4 месеца

Абе, транжорна на птицеферма дава 3600 лв заплата. Да, специфична работа е, трябва време да се свикне и няма, и няма, кой да назначиш. Едната се порязала, другата и миришело, това българките. На ТРЗ - то му се разказа играта да назначава и освобождава Киргистанки, украинки и туркини от селата. Даже вече и за чистачка, българка няма да назнача.

53

Шефа на СтЗ Полиция

преди 4 месеца

Извинявам се много дрога по празниците почнах да бъркам българския език с афганистанския.Викам както се пенсионираш с 20 запрати не се живее.

52

Шефа на СтЗ полиция

преди 4 месеца

Абе важното е да си корумпиран у тоя живот ме като се пеленки отиваш с 20 заплати не се живее.

51

Данчо КАТерицата

преди 4 месеца

И рушветчилъка скочи доста. Да има за кинти на ветрило,за трите ипотеки ,на леля,буля и един преател. Отделно есовицата на баба, вилата,лов, риболов,пет -шест екскурзии в чужбина,деца,жени,либофници,пара трябва ей. Това със смешна милицифайска заплата не се прави.

50

Бизниса не разбра

преди 4 месеца

Че не майбасите са най важни у тоя живот!А работниците които ти изкарват парите!Обаче като се държиш като робовладелец и като се освободят от робството ти го ду ф Аш!Янкошумкарино!

49

Анонимен

преди 4 месеца

До Алекс, служител, който не може да докара 2000 лв. на компанията си е за уволнение :) За да получиш заплата трябва първо да докараш приход :) Бизнесът не е благотворителна организация!

48

Бизнеса е недоволен

преди 4 месеца

ПП и ДБ са най-големите лъжци и измамници! Дойдоха на власт с идеята, че няма да вдигат данъците, а го направиха във всяка една сфера! Тъй се управлява народ, лъжа след лъжа, баси боклуциттее. Един архитект взима 3 минимални заплати, кмета 5 и т.н. Всигат минималната и целия държавен апарат си вдига двойно заплатите. Кой от бизнеса се усигурява на минимална? Никой! Просто тия лъжци смотанни си вдигат държавните заплати и данъците на гражданите, които излъгаха. ЛЪЖЦИ ЛЪЖЦИ ЛЪЖЦИ ЛЪЖЦИ ЛЪЖЦИ ЛЪЖЦИ

47

Анонимен

преди 4 месеца

който не моге да изкара с работа 10000 лв на месец та да може шефа да му дазе 5000 бруто за къде е тръгнал изобщо. Асене дигни само осиг доход и мин и максималния :)

46

Алекс

преди 4 месеца

Бизнес,който не може да осигури 933лв. заплата,не е бизнес,а някава имитация на бизнес.Няма нужда от такава дейност и този,който се занимава с това,не става за бизнесмен.

45

Анонимен

преди 4 месеца

До Американ Демократ, но и никой не ги е вързал там, нали? Да отидат да си потърсят работа в други компании :) Или друго си е държавната работа. Търкаш столове по цял ден и все пак си получаваш заплатката. Е, важно е да мрънкаш... току виж някой ти се върже.....