344

Анонимен

преди 4 месеца

Един състезател по-малко... Да не бе бягал, щеше да е жив ножовадеца!!!

343

Анонимен

преди 4 месеца

Шокиращо е че всички медии разпространяват една и съща версия защитаваща убийците.Това е ужасно!! Тоя човечец е ликвидиран от една побесняла тумба.зверове.И не ми пробутвайте глупости от рода на това заплашил с нож. И с гранатомет да е заплашил си има съд. Отделно това са глупости. Борец не му трябва нож за да се справи с пикливи ученици а ако се налага ги ошамарят. Всичко е фалшиво в тая история а лумпенизираните шапкари трябва да лежат ДОЖИВОТ !!

342

Барон Мюнхаузен

преди 4 месеца

До 347 АнонимнияЯвно си от феновете на Путин,щом говориш глупости...в какво е бил обвинен бандита-борец?Ти сериозен ли си,или мало...н,не виждаш ли че не се подчинява на полицейско разпореждане,какво очакваш ,да му се молят да не бяга ли...?Гледах видеото ,няколко пъти,не виждам да стрелят по него,че да го умъртвят...и кой каза че полицаите са го убили?Айде марш в Коми да береш дърва и да спиш в землянка...

341

Анонимен

преди 4 месеца

Няма как да се сравняват американските куки и нашите . Там са професионалисти и всичко се заснема от камера. В България са комплексари,без кардио ,помислили се за голяма работа и над нещата! Затвор за всички

340

Маноле

преди 4 месеца

Най факаните чингета са у СъТъ.Загоре

339

Анонимен

преди 4 месеца

До СТРАНДЖАТАс еничарски манталитет и връзкарско подмазване

338

СТРАНДЖАТА

преди 4 месеца

За съжаление българските полицаи си останаха с еничарския манталитет от времето на комунистическия режим а също с ниският интелект от същото време.

337

Анонимен

преди 4 месеца

ЗАЩО БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИЦАИ НЕ СМЕЯТ ДА ВДИГНАТ РЪКА НА МИГРАНТИТЕ? ЗАЩОТО ОНИЯ СА МНОГО, ОРГАНИЗИРАНИ И ВЪОРЪЖЕНИ. ПОСЛЕ БЪЛГАРСКИЯ ПОЛИЦАЙ ЩЕ ИСКА ДА ОТИДЕ В ЧУЖБИНА И ТАМ НЯМА КОЙ ДА ГО ОПАЗИ. ЩЕ СЕДИ КАТО ЗАТВОРНИК В БЪЛГАРИЯ ЦЯЛ ЖИВОТ. А ДА УБИЯТ БЪЛГАРИН Е БЕЗНАКАЗАНО ИЗГЛЕЖДА.

336

Само да попитам

преди 4 месеца

Кога има ГОНКИ. Колко граждани са убити при подчиняване на "стоп палка" Хайде стига с тия адвокатски номера. Видяхме ги, виждаме ги какво сътворяват в правовия ред. А те са най-многобройните от 200 и 40-десетте. Знаем кои и как завършваха и завършиха. В тая територия-наречена държава не всички са ***.-л-о ум-ници, които с протекции и конспиративна политика завършиха само за да "приватизират"

335

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонименбългарските полицаи не смеят да убиват бежанците защото после ще отидат при тях да им търсят прошка заедно с родата си

334

Анонимен

преди 4 месеца

Ако бяха убили ром, днес цялото гето щеше да е пред районното. Българските овце обаче са отстрелвани поединично, а стадото пасе и не реагира.

333

Анонимен

преди 4 месеца

Бусове с мигранти удрят патрулки, убиват куки, но никой не ги закача. Виж, българите се умъртвяват на място.

332

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 4 месеца

АКО ТОВА СА ПОЛИЦАИ ЗНАЧИ ОСАМА БЕН ЛАДЕН Е ФИЛАНТРОП.

331

Анонимен

преди 4 месеца

Полицаите са мутри, принудени от мързела и пълнати си умствена неспособност да наденат униформата за да я използват за лична облага.

330

Аз

преди 4 месеца

Всички знаем борците какви са - мутри!!! Въобще не съм изненадан, че полицаите са били принудени да действат агресивно! Със сигурност мутрата се е правил на много велик и е заплашвал с ББ или някой друг.

329

КОНСТАНТИНОВ

преди 4 месеца

ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ И СЪМ УЖАСЕН КОЛКО МНОГО СА С ПРОМИТИ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ МОЗЪЧЕТА. НА ВИДЕОТО ОТЛИЧНО СЕ ВИЖДА КАК УНИФОРМЕНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ УБИВАТ ЧОВЕКА.ЗАЩО ГИ ЗАЩИТАВАТЕ ДОБИЧЕТА?АКО Е ВАШИЯТ БАЩА ,СЪПРУГ ИЛИ СИН КАКВА ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЕТЕ?

328

Анонимен

преди 4 месеца

В БЪЛГАРИЯ ПОЛИЦАИТЕ И РОМИТЕ СА РАЗЛИЧАВАТ ПО УНИФОРМИТЕ.

327

Бай Иван 2

преди 4 месеца

Крайно време е да се научим че трябва да се подчинявяме на полицейските разпореждания! Не може всеки да си пправи каквото иска ! Нали ще ставаме правова държава? Иначе би трябвало да можем да бием и стреляме по полицааите!

326

Сата НАТО

преди 4 месеца

Предстоят ви още 5-16 години бойковизъм, през които Банкянския иддийодтин ептен че откАчи - шизофренията му съвсем че се развинти от ЕГН-то и че превърне страната в още по-голем кеннев от тоя, който беше през второто му царуване. И накрая че се чудите как да се отървете ит него, защото лекарите че го крепат на системи и маркучи, за да може да убива до 88 години.

325

Анонимен

преди 4 месеца

Затов човек тябва думее да кари да стреля, че да може да бяга от куките.