194

Анонимен

преди 5 месеца

"Каквото повикало, това се обадило". Защо руските окупатори си мислят, че имат право да убиват, унищожават и рушат, а нападнатите жертви нямат право да се защитават и да им отвърнат? Кой нападна Украйна, избива невинни жени, деца и старци, ламти за чужди земи? Русия, която трябваше да пази границите на Украйна срещу ядрените и оръжия...но, след няколко години терористите от кремля отново искат да асвабаждават съседите си, и да им налагат руский мир. Само путинофилите вярват на путинските лъжи.

193

Анонимен

преди 5 месеца

Ами да не бяха ги нападали а не сега да се чудят какво кого да обвиняват руснашките фашаги !

192

До 204

преди 5 месеца

русия искала възстановяването на Руската Империя с цар Владимир начело >>> каква оригинална опорка! Никога не бях я чувала ;)

191

Робин от Бг

преди 5 месеца

Отвратително от страна на съюзниците.Те насочват,помагат и подстрекават убийства на цивилни.Укротерористите вилнеят и се хвалят с убийства,а руснаците да търпят?Поствят световен рекорд /снайпера/за убийство на жив човек,гордеят се,удара бил в корема ит.н....*** мръсни превърнаха убийството в спорт.Дано русите им стопят лагерите

190

Анонимен

преди 5 месеца

До 202 Ха, ха, ха цял свет се смее на руските опорки, " Украйна отворила война с Русия" . "Русия не воюва с украйнците". "Русия искала мир, ама Украйна не искала". Нямат смелост да кажат "Ние убиваме и разрушаваме, защото искаме възстановяването на Руската Империя с цар Владимир начело.

189

До 201

преди 5 месеца

Войната вече приключи със стратегическа, геопоритически , икономическа и военна победа на Русия! Това което укрите правят не е война, а отчаян теро пистичен акт върху цивилни за отмъщение!

188

Грузинския премиер

преди 5 месеца

Отказа молбите и натиска от ЕС, Украйна и САЩ да започне втори фронт срещу Русия в замяна на членство в ЕС! каза че направили го, няма да му остане държава която да влезе в ЕС ..Мъдър човек..

187

Анонимен

преди 5 месеца

Войната ще приключи когато руснаците усетят прелестите на войната.За рех войната в Украйна е все едно в Патагония. Трябва да започнат да падат бомби и ракети по главите на мордорци, по възможност всеки ден сутрин, вечер, нощ.

186

Анонимен

преди 5 месеца

В Русия нараства недоволството срещу ПутинНеговите военни не оправдаха очакванията на руснаците.

185

Анонимен

преди 5 месеца

Няма по наивни и кухи *** от укрите! Спечелиха Наградата на Дарвин! Честито!

184

anonimen

преди 5 месеца

kuhite ukri sami si podpisvat smartnia akt

183

Анонимен

преди 5 месеца

Няма по-големи лъжци,лицемери и подлетци от американците..може би само англичаните!

182

Анонимен

преди 5 месеца

Няма по-големи лъжци,лицемери и подлетци от рушшняците.

181

Та затова Мексико

преди 5 месеца

Не влиза във военен съюз със Китай и Русия и не у бива американци в граничните райони, също не пали живи американци в Мексико итн, не строи био лаборатории и военни бази на границата със САЩ, защото знаят, че САЩ нищо няма да отговори и направи ;))) И ще оцени, че Мексико е суверенна сържава ;)

180

Анонимен

преди 5 месеца

Путин ще бъде подложен на критики.Той иска и вълка да е сит и агнето цяло.

179

Анонимен

преди 5 месеца

До 188А не почнаха ли всичко такива като Зе фюрера всичко или там Донбас великите уркопи дето никой не им говори езика да се правят на велики в тая измислена ония ден Украйна.Е грешката на Горбачов беше ,че не се върна Русия от границите преди 1917г ,а тия уркопи да си правят Украйната,колкото си искат

178

До 190

преди 5 месеца

Ако Противника те превъзхожда и е много по могъщ, правилно е да не водиш война която само ще загубиш! Това ще е напразно у бийство на кобственото ти малобройно население! Ако си малка държава трябва политика на баланс между Великите сили! Иначе те кмачкват!

177

Отговорни за войната

преди 5 месеца

И жертвите са САЩ, които дойдоха от Америка в Европа и тепременно искаха да увеличат и разширят европейските си колонии в Нато до Казахстан! Не само Източна Европа но и всички бивши СССР републики като Украйна, Молдова, Грузия, Армения, Казахстан трябваше да са в НАТО!!! А когато Русия ги предупреди че това застрашава националната и сигурност, ДАЩ казаха Не ни пука, ще продължим за се разширяваме и в Русия даже!!

176

до 184

преди 5 месеца

Как си взеха поука Грузинците.....насила с опрени оръжия в главите им. И това според теб е правилното решение.......извратен мозък

175

Така

преди 5 месеца

Щото вие пък не използвате.