248

Анонимен

преди 5 месеца

с партии като Възраждане няма прогрес. Те гледат към държава, която е една от последните 4 тоталитарни на практика, управлявана от джуджето фашист. Оставете ги да влачат, нямат шанс да спечелят нищо - скоро ще последват Атака и ИТН - ЗАБВЕНИЕ

247

Анонимен

преди 5 месеца

Ставаме за смях с такива фашистки лидери като Коцето Копейкин и Рикши Бунак. Те самите са рожби на имигранти, а се вживяват за фюрери които, видите ли, ще ни спасяват от тумбите римляни и картагенци..

246

анонимен

преди 5 месеца

Костян, пий си хапчета по-редовно, че хептен изперкваш!

245

Христо

преди 5 месеца

Господин Костадинов скоро време бил ли е в реалната икономика( Бил ли е въобще някога там) ?Знае ли за един български работодател са намери кадри в този момент и някой индустрии ( Да не кажа почти всички) , зависят от чуждестранна работна ръка.Господин Костадинов не разбира ли колко по- добре би било за БЪЛГАРСКАТА индустрия(Приоритетно експортна), влизането в Шенген.Неговата група, толкова години ,така и не се опита да помогне на родната реална индустрия.

244

Анонимен

преди 5 месеца

Костадинов, крайно време е да разбереш, че не можеш сам. Ако наистина искаш да свалиш предателите, се обедини с БСП, ИТН и т. н. Иначе само ще лаеш по медиите без никаква полза.

243

Буден Българин

преди 5 месеца

Хайде сега да видя "патриоти"къде сте да протестирате или сега празнувате...Ама сте жалки всички 😄

242

Анонимен

преди 5 месеца

Е,за какво магистрала "Тракия" се мъчи сама да залавя мигранти?Сега легално 6000 ще вкарат.Какво ще ги правим?Спирайте им войните,за да не идват.Те от хубаво не бягат.Приличат на войници.Франция да внимава...баба Ванга беше казала,че в Париж камък върху камък няма да остане.Дано не стане.

241

Анонимен

преди 5 месеца

Дори когато провинциалистите се заживеят в София, те спират да плюят София и софиянци. Трябва ли да очакваме, че когато мюсулманите от Афганистан бъдат настанени в България, те ще приемат българската култура и православието ?

240

Анонимен

преди 5 месеца

Проблемът на света е, че не се смениха навреме поколенията в елитите. Светът се управлява от геронтократи, хора на 70-80-90 години с манталитет от времето на Студената война. Изобщо не беше необходима войната в Украйна. Нямаше нужда от войните в Либия, Ирак, Сирия, Афганистан просто, защото светът се развива с естествени темпове различни във всяка държава. Нямаше нужда от пиратската приватизация я социалистическия блок. Можеше кротко да се стигне до конвергенция.

239

Анонимен

преди 5 месеца

Мдаа,всеобщо е мнението ни че държавата не само,че не върви напред, а някакси оставам с усещането,че бълбукайки потъва в блатото натискана от П.л.ъ.х.о.в.е и Т.ик.в.и

238

Анонимен

преди 5 месеца

Светът е мрежов. Най-разумно е да се съобщи какъв е планът и какви са целите. Явно планът е компютърна симулация. Явно входираните данни са погрешни, непълни или работната програма е сбъркана. Не се отчита стабилността на религиознокултурноетническата програма в отделния индивид, която се реплицира в следващите поколения. Не се появява смесена раса, а маргинализация на отделни етноси в нестабилен смесен бульон.

237

Анонимен

преди 5 месеца

Софийската секта на *** либертарианци содомити ви управляват. Гласувате за тях. Пак ще гласувате. И пак ще се оплаквате. И пак ще гласувате.

236

Анонимен

преди 5 месеца

При тези условия трябваше Шенген по суша.

235

Анонимен

преди 5 месеца

Денков е рафиниран предател и архи хлъзгав и подъл човек. Такъв предател е джакпот от тотото за краварите.

234

Анонимен

преди 5 месеца

Ами предатели са като Господинов и Стефан Цанев.Това е нивото и на политиците ни.За малко слава и да ги потупат по рамото лъжат, предават и вредят.Нагаждачи и мерзавци и в комунизма и в демокрацията.Това е нивото на тази територия и се видя отново.

233

Gogo

преди 5 месеца

Дреме ми за шенген. Всички заедно извършиха най-голямото предателство в историята ни: и парламент, и правителство, и опозиция и президент ! Всички заедно родиха мерзостта да могат чужди граждани(лица с двойно гражданство) да гласуват да ни въвличат във войни, да вземат заробващи заеми, да сключват неизгодни за народа и държавата ни сделки и прочее гадости! След това чуждоземните палачи ще си харчат безнаказано кървавите пари в другата родина.

232

Анонимен

преди 5 месеца

До под суродинка, Властта в ЕС не е в жените, а в зелените.:))

231

Мдааа

преди 5 месеца

Видно е, че копейкин оплешивява със скоростта на путин!!!

230

под суродинка

преди 5 месеца

Това става, защото властта в ЕС я взеха жените, а те искат да си взеат млади мъже от Африка и Азия, за да ги чу..т.Тва е истината.

229

Анонимен

преди 5 месеца

София си мислеше, че е новия Рим, но се оказа новия КАРТАГЕН.Така и ще завърши!