232

Опаа!

преди 4 месеца

Личи си че е работен ден! сор***р***би заработвайте центове без покритие МУхахахахахахахахахахаха - убитаци!

231

Абе няма проблем

преди 4 месеца

Аз викам да върнем старото име на булеварда на Канала и да издигнем статуя на този, който е дал името на тази статуя. А немските вестници някак удобно забравят кой всъщност накара руснаците след 20 милиона жертви да стигнат до берлин. Явно трябва да се гордеем с Треблинка, но не и с ПСА, това е извода, който се налага .

230

Анонимен

преди 4 месеца

Сега трябва нов паметник да вдигнат, на сталинистката лелка Митрофанова. Хахаха, русофилите да заминават за Сибир.

229

Галоша КОГА?

преди 4 месеца

Галоша в Пловдив КОГА ? Бургас? ???

228

Анонимен

преди 4 месеца

Крепостните блатници много страни са асвабадили само тяхната не са успели

227

Анонимен

преди 4 месеца

Сега разбирам защо са хвърляли непокорните в каменните кариери на каторга - за да им вадят камъни да правят Гальоши из БГ.

226

Анонимен

преди 4 месеца

Путин е убиец! Сталин е убиец! Горбачов е велик! Вечна му памет!

225

Анонимен

преди 4 месеца

Всичко е наред. Българите могат само да рушат и не могат да създадат нищо. Държава, икономика... унищожавате повече..

224

преди 4 месеца

всички съветски паметници трябва да бъдат пометени към ***

223

РУСОФИЛ

преди 4 месеца

СЛАВА НА НЕПОБЕДИМА РУСИЯ,ще падне и нацизъма в Украйна спокойно.Пишете и лъжете.Кой вчрва по селата на НА БГ.Шумен или кЪрджали.

222

Анонимен

преди 4 месеца

Русия е тюрмата на изтоно - европейски народи, чрез необразованите сътрапи на Сталин и неговите последователи чак до Горбачов! Горбачов е велик! Александър втори е велик! Сталинистите само експлоатират Освобождението на България от турско робство! Те са наследниците на убиеца.на нашия Освободител - Александър трети! Те заключиха източните народи в своята черна тюрма!

221

Анонимен

преди 4 месеца

Камъните падат от висините то и русия падна в капана на собствената си пропаганда Руския мир е идеология за терор насилие лъжи подмяна на човешките ценности и създаване на империя на злото но в 21 век това е архайчно и неприложимо в човешкото съзнание и разум

220

Митът от който,

преди 4 месеца

Сталин се възползва - Никакъв мит не е. Мит може да бъде за тия, дето са отсъствали от училище. Невежеството е сила, войната е мир, свободата е робство и т.н. Спрете се пренаписването на историята, не правите услуга на народа си.

219

Анонимен

преди 4 месеца

За Александър Невски да на паметника, но не знам съветите от какво са ни освободили, тогава бехме свободна държава :)))

218

незнайко

преди 4 месеца

До Правилно е написаноКАТО НЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ ДРУГО --ЩЕ СЪБАРЯМЕ КАКВОТО НИ КАЖАТ

217

Анонимен

преди 4 месеца

Майчето с тялото си защитаваше съветския паметник, да и се чудиш на акъла :)))

216

Анонимен

преди 4 месеца

Министърът на отбраната на Украйна Рустем Умеров заяви, че украинците на възраст от 25 до 60 години, живеещи в други страни, ще трябва да се явят в наборните центрове на въоръжените сили на Украйна. И Европа трябва да се опита да изпрати украинците от техните страни на фронта. Германските журналисти, между другото, веднага разбраха, че синовете на Умеров имат американско гражданство, което означава, че не са застрашени от набор.

215

Анонимен

преди 4 месеца

В самата Украйна обещават до няколко дни да създадат специални пунктове за връчване на призовки във всички градове и области.

214

Анонимен

преди 4 месеца

Русия ще вземе своето

213

Анонимен

преди 4 месеца

Ако ЕС и САЩ не предоставят обещаната финансова помощ в началото на следващата година, Украйна може да бъде принудена да забави заплатите и пенсиите на държавните служители на милиони свои граждани. Според вицепремиера и министър на икономиката на Украйна Юлия Свириденко липсата на външна подкрепа ще върне украинската икономика в "режим на оцеляване".