273

Анонимен

преди 8 месеца

Заминавай! Какво чакаш?

272

Анонимен

преди 8 месеца

На руска салата нагло същество предателско!

271

Анонимен

преди 8 месеца

Тагаревчо, на теб и продажната коалицийка ви трябва само 15 минути народна любов, и до един ще украсите стълбовете пред Народното събрание!!!

270

Мара Шекера

преди 8 месеца

До Народно събрание пари. тоо кокаин дето домуза озяни да не е без пари

269

Народно събрание

преди 8 месеца

Съучастници на САЩ в Специалната военна операция (СВО) в Червено море са Франция, Испания, Норвегия, Нидерландия, Великобритания, Италия и Канада (с военни кораби), Бахрейн и Сейшелските острови (предоставили военни бази). Няма данни за участие на Германия, Полша, Чехия, Унгария, Естония, Латвия, Литва, Финландия, Турция, Румъния, Хърватия, Република Северна Македония, Албания, Гърция. С други думи, не става дума за задължения по линия на НАТО. Какво търси България в Червено море?

268

IQ 3.14

преди 8 месеца

До Менгеле менгеме, оня от виваком като пусна алармата се окъкахте сичките, ама тука у форума герестаци го раздавате :) самодейци мамини благи

267

Менгеле

преди 8 месеца

*** дано тая Коледа да ти е Последната...на теб и всички предатели

266

АНГЕЛОВ

преди 8 месеца

В РУСКИ ЗАТВОР ПРИ НАВАЛНИ.

265

анонимен

преди 8 месеца

дрънкай си, *** - братушките яко бият укрофашистите!

264

ало ало

преди 8 месеца

спрете да давате тая отвратителна му-цуна! искам да повърна върху нея! ...вижте го, българи - на човек не прилича!

263

IQ 3.14

преди 8 месеца

ааа беее много смели коментари от дежурните, *** ако угре шкембетата от СБК влезнат в редакцията, сотаджията на вратата ше може ли да каже "вай алла" преди да му падне кръвното? верно бившите командоси са пиянки, шкембета и на години ама гаранция могат да раздадат едно пале турски шамари по -добре отколко дежурната пaчa борави с *** панела, а красето и сандеца - с флекстайпа

262

Какво следва

преди 8 месеца

До Taгара: Не разбрах ти ще отидеш ли доброволец в Украйна или не?

261

Рендету

преди 8 месеца

Тагаренко, "пуделчето" на Щатите и "На всяко гърне - мурудия"!!!! С кво, шъ бориш Хуситите, бе, Тагаренкооо...??? Нашти "гемии" нямат нито ракети за поразяване на цели по сушата, нито ПКР, нито ПВО!!!!!!!! Виж, Хуситите имат ПКР - хем съветски, хем ирански. Шъ потопят гемиите ни барабар с моряците ни, бе, аптал!!!!

260

путаренко

преди 8 месеца

Нета ходят момчетата да помиришат барут , да свикват , па и другите таман ще ги видим колко ще шават та да сме на ясно с ква твърдост да подходим . Гикой обаче не може да преположи колко съм откачен и кви " дестинации " съм им подготвил , даже няма и да се усетят и са " сварени " тия жабета , дето само крякат

259

...

преди 8 месеца

Копейкаджиите продължават да киклят на Кремълската опорка, как някой щял да ни вкара във "война"! На Украйна помагат над 50 държави! Не съм видял някой да се е плашил! Да не говорим, че все забравят, че България е в НАТО! Карай да върви, и те хляб ядат! Копеечки надо накапливать!

258

Анонимен

преди 8 месеца

Магарев ,много далече отиде.Ти си пълна скръп.

257

July

преди 8 месеца

Този умник определено иска да вкара България във война, сигурно ще му дадат още 100 заплати ако го направи.

256

Българин

преди 8 месеца

Един от най-добрите военни министри ,които сме имали! Ясно и открито! А не като Корнелия и Фелдфебелът Радев, които скачат, правят се на "независими", а през това време яко износ на оръжие и горива . Копейкаджиите не ги броим . Тяхната работа е да лаят.

255

Антикомунист

преди 8 месеца

Евала на евреите ....... Последните американски президенти много лабави нещо...

254

Анонимен

преди 8 месеца

До Тука Краварче сороско, скрий се някъде, че усмърдя сайта на говеждо