51

Анонимен

преди 5 месеца

С факелно шествие беше валцувана последната стоманена тръба в металургичен завод в Германия. Един от световните лидери в производството на безшевни тръби, компания Vallourec, затвори производството на тези продукти в Германия. Заводът на компанията в Мюлхайм на Рур ще бъде окончателно затворен на 31 декември.

50

Анонимен

преди 5 месеца

Буданов: "Имаме мнозинството хора - въпреки че всички викат: "Аз съм украинец! Украйна е над всичко"! - те никога не са се чувствали граждани на Украйна. Всички скандират за Украйна, но всичките бягат." Толкова дълго западните медии казваха, че съобщенията за масово бягство на украинци от военна служба са "руска пропаганда". Но тук самият ръководител на Главното разузнавателно управление на Украйна потвърждава: "Всичките бягат!".

49

До 50

преди 5 месеца

А ти ще се возиш ли по тази магистрала, че толкова се гордееш? Не, нали? Защото и през акъл не ти минава да стъпиш в блатната империя. Така е - матушката ви само от далеч я обичате. А за посещения - в омразният ви запад.

48

Анонимен

преди 5 месеца

За история се смятат времена поне 50 години назад, за да не се влияят политическата конюнктура... Убеден съм че след 50 години тоя ще бъде изучаван като жaлък тиранин, и ще бъде осмиван от историците, както днес осмиват Хитлер

47

Анонимен

преди 5 месеца

Депутата от Върховната Рада от "Слуга на народа" Марияна Безуглая, която в социалната си мрежа проведе анкета сред жени и мъже дали са готови да се откажат от украински паспорт, за да избегнат мобилизация. Резултатът е впечатляващ: 72% от мъжете и 65% от жените биха предпочели да се откажат от украинско гражданство, ако имаха възможност. Освен това това беше отворена анкета с налични данни от гласували потребители. Човек може само да си представи какъв би бил резултатът, ако гласуването беше анонимно!

46

Анонимен

преди 5 месеца

Бен Ходжис към неговите подопечни в Киев. Той открито призовава за залавяне на мъже и жени, "шляещи из Украйна", и в същото време насилствено мобилизиране на украинци, които са успели да избягат на Запад.

45

Барон Мюнхаузен

преди 5 месеца

Всички привърженици на Раzzия са без мозък и умствен капацитет...ако бяха учили истинска история,нямаше да са такива наивни г...ци!!Да припомним на уважаемите за престъпленията извършени от Раша-Катинското клане и хилядите депортирани поляци в руската тайга и степ!!Западните сили мълчаха и не се намесиха ,защото ги беше страх,но ако бяха го направили,Съветския съюз нямаше да съществува и така Империята на злото нямаше да я има...надяваме се ,че не е късно ,тази страна да изчезне !!!!

44

Анонимен

преди 5 месеца

Това е, което жителите на Украйна трябва да анализират и най-накрая да разберат. Могат дълго да се бият в гърдите с викове "Ние сме европейци"!. Но за самата Европа те дори не са консуматив. Те са потенциална заплаха за Запада, ако някога се сетят, че са руснаци. Затова Западът няма намерение да жали украинците.

43

Анонимен

преди 5 месеца

"С Божията благословия!". С тези думи Владимир Путин пусна движението по магистралата Москва-Казан. "Благодаря на всички специалисти, работници, инженери, проектанти, които участваха в изграждането на това важно транспортно трасе. Благодаря ви за огромната работа, високите темпове на работа и, разбира се, за това, че завършихте строителството сериозно предсрочно", каза президентът.

42

Анонимен

преди 5 месеца

Магистрала М-12 "Восток" е с дължина 810 километра, повече от четири платна и в двете посоки с разделителна ивица между тях и съответства на първо ниво на магистралите. Тя ще намали времето за пътуване от Москва до Казан от 12 на 6,5 часа - и това далеч не е единствената ѝ цел.

41

Анонимен

преди 5 месеца

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

40

До 41

преди 5 месеца

Утрепаха го в СВО, ама преди товаа успял да изнасили някоя и друга украинка и детето и. И да открадне таблет, да го прати в къщи.

39

Анонимен

преди 5 месеца

На 7 декември 14 годишно рускинче вилняло с пищов в училище, вдъхновило касапина от Прага!

38

Бай Ганьо

преди 5 месеца

Поклон пред руските герои освободители. Украйна и Македония са измислени държави

37

Z

преди 5 месеца

Больгар можна тлька стирят нам сапоги

36

До 31

преди 5 месеца

Е това за безплатната любов към фашистка русия е ясно. Затова и сме на опашката в Европа по всички показатели. Апропо, бялото джудже, В. Сидеров изчезна някъде. Спряха му рублите и се кротна. Или по скоро ги пренасочиха към костя копейкин.

35

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 11. А чи тооо в Америка им подаряват на 15 годишните пищови че да са гърмят та що в Русия да не сглабят и разглабят АК-47 в училище ? Чи то пак не ти излезна бе...

34

Хитлер > Путин

преди 5 месеца

Малкия не може да настигне гитлера колкото и да се опитва. Импотентни опити за величие.

33

Родина мать завьот

преди 5 месеца

Зрелостничките трябва да раждат по 8 мъжки чеда за да има достатъчно пушечно месо.

32

СИБИРРР

преди 5 месеца

dnes.bg Започнаха много да пишат за Русия Браво.снимки на великия Путин.Разбраха истината.