385

Мен

преди 4 месеца

Оставете Даринчето на мира ! Я я вижте - тази жена е секси и е създадена само за любов без дрехи !!! Даринче, ще изпълня всяко твое сексуално желание ! Използвай ме като секс-кукла цяла нощ !! :)

384

Анонимен

преди 4 месеца

Прав си колега.Студентите да не ѝ ходят на лекциите.Сама да си говори.

383

Анонимен

преди 4 месеца

Тая "професорка" е внучка на един генерал от политбюро на бкп, близък до Живков. Миналата година, когато русия нападна Украйна, беше гост на Волгин по телевизията още февруари и обясняваше как Зеленски избягал вече от страната и си правил клипчета, понеже е актьор. Направо вместо да я уволняват, студентите, на които преподава, да я бойкотират - по-добро послание от това едва ли ще има. Не си спомням фенове на Хитлер да са преподаватели, защо такива на *** да са?!

382

поредната орка

преди 4 месеца

Внучка на бригаден генерал Митко Григоров. Григоров е български политик от БКП, член на Политбюро и неформален първи заместник на Тодор Живков.

381

VVVVVVVV

преди 4 месеца

ВНИМАВАЙТЕ ....УКРАЙНЦИТЕ СИ ИЗПОЗАСТРЕЛЯХА ИСТОРИЦИТЕ ПОКАЗНО ...ОЛЕГ БУЗИН.... ДА НЕ БИ НАШИТЕ ФАШИСТИ ДА СИ ПОМИСЛЯТ ДА УВОЛНЯВАТ ИЛИ НЕ ДАЙ БОЖЕ НЕЩО ПО ТЕЖКО .....ЩЕ СТАНЕ ПЛАЧЕ МАМАТА

380

Мен

преди 4 месеца

Тая мил-фка как ще я.... ауууууу !!!! Ще ти излезе късметя многократно, Даринке мари шарена !!! Ще се почувстваш пак на 20 години !!! Цяла вечер ще те радвам и по-рошава прическа ще ти направя на сутринта и горе и долу !!!

379

Анонимен

преди 4 месеца

Духхачка

378

Анонимен

преди 4 месеца

Днес-а ,сваляйте статията с тая пръдлаа.Нокой не му дреме кво е казала и кво ще става с нея.

377

Анонимен

преди 4 месеца

Пасолья изстреля поредният русофилски патрон на халост.Страшно безсилие.И все пак тук не Масква.Некст?

376

Анонимен

преди 4 месеца

Тези хора са луди! Професори, журналисти, луда работа. Зеленски къв бил? Какъвто и да е, защитава си страната! Нападнат е! А Путин какъв е? Истински психопат, който нападна суверенна страна защото не му ходи по свирката!

375

Анонимен

преди 4 месеца

какво очаквате от академичния, съвет, вчера Дачков го каза, тотална американизация на образованието ни. Конюктурни преподаватели и на 90% безполезни завършващи вишисти и среднисти по думите на бизнеса в България

374

Тон

преди 4 месеца

Историци ,вуз обърнаха резбата ,срам да си избършат Д то с дипломите си тъпо родени ,увредени ***!

373

Анонимен

преди 4 месеца

на премиера Пеевски не му харесва. Човек има да сваля обвиннения по Магнитски.

372

Анонимен

преди 4 месеца

Като лъжете и изкривявате истината някой ден самите укри ще са ви сърдити.Вместо да има мирни преговори ги мобилизират насила и ги пращат на фронта с некачествени оръжия без подготовка в безсмислени месомелачки.Не трябва да има цензура,защото това ще доведе до още по-голяма несправедлива война.Всичко това можеше да е свършило вече отавна на мирните преговори в Истанбул,а сега стана по-зле за укрите и загубиха повече.

371

Мен

преди 4 месеца

Не знам дали Даринчето все още може да има деца, но с нея ще правя опити денонощно до пълното ми обезводняване!!! Даринче, омъжи се за мен !!! :)

370

Анонимен

преди 4 месеца

Службите кво казват,за другарката?

369

Елена Александрова

преди 4 месеца

Повече колеги като проф Григорова

368

123

преди 4 месеца

Другарят Петър Георгиев е "кириакстефчовец", а не някой друг. служи на султана...

367

Когато

преди 4 месеца

До Анонимен 391.......Тия етнически руснаци или украинци получат Руския си паспорт, а заедно с него и повиквателната си за месомелачката в Украйна горко ще съжаляват за избора си! Много често хората са изправени пред невъзможен избор, а войната е страшно зло, което няма да им помогне да станат добри руснаци, или добри украинци,Разбира се за всичко това е виновен главният подбудител на това зло - Владимир Путин и неговата параноя!

366

Мен

преди 4 месеца

Тая същата през 2016 година казваше, че "опълченците" от Донбас можели много лесно да стигнат до Киев, ако конфликта се задълбочи. После друг кремълски червей каза, че щели да го направят за 3 дни... Само дето не бяха опълченците а великата руска армия, на която и намляха колоната танкове и им навряха приготвените парадни униформи в импровизираните им гробове в калта около Киев... Къде си, Даринке, да коментираш ?