124

15

преди 5 месеца

Започна се!Сигурно ще ни сведат до 3-4 милиона!А Шалапатката бе най -красноречива ,виждайки ни като "благодентстваща нация с най-добър живот"!Просто един пиар предколеден!"Конкретни идеи!" Този сапунджия дори не знае , че няма конкретни идеи,че идеята е нещо много общо!

123

До Най- достойният

преди 5 месеца

Това да не е сценарий за нов Филм от жанра Фантастика, Денков, Киро, Боко, Пеевски, Кокорчо, Лена, Г.Атанасов, Х.Иванов спасяват Европа и САЩ.

122

Анонимен

преди 5 месеца

Денков обича да яде торти с части от тела на хора .

121

Най- достойният

преди 5 месеца

премиер се казва Николай Денков! Методично и прилежно, въпреки огромните спънки от всякакви синдикати, изрожденци, чалгари, чугунени комунисти, зърнари и русофили, зло виещи президент и вицепрезидент и митрофановци, води България към европейските ценности за върховенство на правото и за правата на българските граждани. Браво! Бог да Ви благослови!

120

Дени

преди 5 месеца

До сега спахте ли! Сега ща ми пратиш демографски план.по времето на Тодор Живков,правиха деца,а сега няма кой да ги прави.може ли деца с вродени заболявания да вземат 360.00 лева.ми те не знаят на кой свят са,и от тях ли ще оправяш плана си.големи сте Мър.ши и неуки по хората с вродени заболявания.има видов ден.там 240 народни представители ,ви пожелавам нашия живот и живота на нашите прелестни деца.

119

заплащане от

преди 5 месеца

18 лв/час и нагоре според бранша и професията и в следващите 2-3 месеца населението ще се увеличи най-малко с 500хил.

118

Плана е

преди 5 месеца

Няма българи, няма демографска криза!

117

Анонимен

преди 5 месеца

Денков и Пеевски?

116

В България само

преди 5 месеца

Възраждане може да ме върне! Пилейте си времето! Живота е само един! Загубеното време в България никой не може да ми върне! Поздрави на всички бъдещи пътници! За съжаление по този начин концентрацията на де би ли, про100-кировци и ППДБ-аци непрекъснато се увеличава и както един велик български поет и революционер е писал - тежко, брате, се живее, между глупци неразбрани; душата ми в огън тлее, сърцето ми в люти рани. А сега пляскайте минусите, европримати!

115

Анонимен

преди 5 месеца

Интерсантно, на римляните кой им изготви плана за демографският бум. Може би им дават за всяко дете къща с мерцедес в гаража.

114

Бахура

преди 5 месеца

Пак едни пари ще отидат на майка си у дивата

113

Анонимен

преди 5 месеца

Неувеличаването на майчинството през втората година е една от най-добрите мерки за справяне с демографската криза. Масово като забременеят жени на трудов договор с изпитателен срок, работодателите ги уволняват. Нека се замислят за тези проблеми, всичко друго са празни популистки приказки.

112

умни глави

преди 5 месеца

И кво ще е съдържанието на този " план " , нещо дет сме го играли , щот друго сте некадърни да измислите , за първо дете , за второ дете...... , което ще има за резултат прираст на един специфичен етност , който и без това си се въди прогресивно , геометрично , абе напрао спонтанно развъждане .

111

bbb

преди 5 месеца

Изумих се като прочетох, че за раждане на дете трябва да се платят хилади левове! Та това е някакво безумие! Държавата може да предостави помощи на Украйна за милиарди, издържаме две години украинците у нас, а не може да поеме разходите по раждането на деца?

110

Анонимен

преди 5 месеца

Освен да развъждате римляни едва ли ще постигнете нещо.

109

за интериор

преди 5 месеца

До Анонимен Поради отсъствие на интелект са си бацнали по един изкуствен такъв , но не им върш работа що и за него си требе все пас малко , поне стартиращ , иначе е мебел .

108

Патриот

преди 5 месеца

О С Т А В К А !!!

107

Анонимен

преди 5 месеца

Абе вия бутнете всички паметници за да останете в историята като българо-увбийци , та да ви плюеат снимките следващите поколебия като най големите предатели , гейооофе с гейооофете

106

Данъкоплатец

преди 5 месеца

Работните места масово са заети от Пенсионери и хора над 65години.За младежите няма перспектива. В университетите и БАН е пълно с дъртаци които смучат бюджета...

105

Анонимен

преди 5 месеца

След 20 г остават 65% роми в бг ,,, та не знам !!