215

Българин

преди 6 месеца

Хората в Африка гладуват, при нас развилняло се диво прасе грухти. Веднага да се оправи положението и да се пратят свински пържоли, котлети, кебапчета, джумерки на бедстващите африканци ! Веднага да се гласува и пристъпи към действия !

214

Бг въпрос

преди 6 месеца

Ъъъ кога ще колят прасето ? След Коледа ли беше по график ?

213

Анонимен

преди 6 месеца

Радев не ви е виновен,че две години не можехте да си поделите кокала,чертаехте някакви червени линии и ходехме все на избори.Той беше ПРИНУДЕН.Ако пак почнете да се джафкате и не можете да си поделите кокала какво ще правим ние обикновените граждани?

212

мафиот

преди 6 месеца

Бишето Пеевски да се снижи малко,и Алексей Петров беше надигнал глава ама го скъсиха с една глава!

211

Турчин

преди 6 месеца

И управлението и опозицията са едно посмешище,жалки и недостойни дребни душици.Имаме истински ниско наведени управляващи, станали такива с помощта на слугинското си поведение.Ако имахме истинска опозиция в нея бихме видяли личности,бихме видяли хора които с достойнство които биха загубили дори личния си интерес в името на народа. Нещо неразбираемо ли казах?

210

Анонимен

преди 6 месеца

Пеевски започна политическата си кариера в младежкото НДСВ. НЕ Е ПРОМЕНЯЛ ПОЛИТИЧЕСКАТА СИ ОРИЕНТАЦИЯ. Пеевски и ДПС са Аватар на НВ.

209

само питам

преди 6 месеца

Да попитам Кирчо и Асенчо! Като погледнете в огледалото, виждате ли там Борисов и Пеевски?

208

Анонимен

преди 6 месеца

Гласуваш за ПП и ДБ и получаваш Пеевски и Борисов!

207

Анонимен

преди 6 месеца

"С промените в Конституцията гарантирахме, че никога повече няма да има еднолична власт над държавата". Как управлението на държавата от лица с двойно гражданство гарантира това ? Вие сте се главозамаяли, защото постоянно погазвате конституцията. Вярно е казал, Радев.

206

Анонимен

преди 6 месеца

Радев прави партия и ги омита всички айдуци! Кратко и ясно

205

Звучи ми странно!

преди 6 месеца

Най корумпираните хора в държавата ще ви спасяват от корупцията! Бацето с чекмеджетата и инхаус поръчките! Магистралата Хемус която още миналата година трябваше да бъде готова и за която платихме предварително преди 5 години! Тия ли ще ви вкарат в еврозоната? Ами те как ще трансформират онези откраднати пари за магистралата, изтеглени в чували от *** и намиращи се някъде по мазетата на Банкя?

204

Анонимен

преди 6 месеца

грух,грух ,грух

203

Башпростаците

преди 6 месеца

С кресливите диреци ще тичате на Зиг заг.

202

Нито 1 от

преди 6 месеца

Дупесе ще се спаси винкела.Ще ви стрелям цяла нощ до 1001 разбойника.

201

Анонимен

преди 6 месеца

ПРОМЕНИТЕ В КОНСТИТУЦИЯТА ЩЕ ОСТАНАТ КАТО СВИНСКАТА ПОПРАВКА

200

Обективен

преди 6 месеца

Щом напиша бещо против Шопaрa и поста ми се изтрива. Дoлни слуги сте в тоя сайт.

199

Анонимен

преди 6 месеца

Магницки от ДПС дава съвети на президента ,министри,депутати на всяко гърне мирудуя ,вместо да е на подсъдимата скамрй той кове конституцията и закони ,вероятно му верват само депутатите от ДПС но не и избирателите му

198

Анонимен

преди 6 месеца

Щом Пеевски каже нещо, веднага всички медии го цитират до безкрай. А #Кой е той ? Ни#кой. Пеевски като пpъдне, всички медии веднага ще опишат невероятния, благоуханен аромат който се разнесъл над държавата. Ей нямаме журналистика вече.

197

Анонимен

преди 6 месеца

Необразован и с липса на култура грубиян. Откъде го доведе и с каква цел Ахмед Демир Доган този държащ се като махленски бабаит екземпляр? Мечо-Дилян не пести обидните думи и епитети - ръси ги като сол по снежна покривка! И се обедини с бившия милиционер Б.Б., спазвайки принципа: Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака! НС се напълни с необразовани, неуки, невежи депутати, които в скоро време ще започнат и да се бият. И тези нещастници претендират да бъдат управляващи!

196

Анонимен

преди 6 месеца

Пеевски наряза Резидента като кисела краставичка .Има полза от Намагнитването,ей...