214

Merkucio

преди 5 месеца

Свиквайте! Следващите 200г света ще се управлява от РУСИЯ ,КИТАЙ, СЕВЕРНА КОРЕЯ....

213

Интресно

преди 5 месеца

Колкото повече,, побеждава", толкова повече говори за диалог! Сигурно корейските снаряди привършиха? Пък и да заблуди крепостните, че запада иска война!

212

Анонимен

преди 5 месеца

На прави това което не искаш и на теб да ти направят. Путин да попита батко си Си Дзин Пин за някои китайски мъдрости. Ако ги знаеше Русия щеше да е по-добре.

211

Анонимен

преди 5 месеца

Нали щаха да ти ограбват ресурсите? Нали сте самодостатъчни!

210

Georgi

преди 5 месеца

До Анонимен Щом според теб цивилизованите държави са издали арест на Путин, това означава ли че САЩ не са цивилизована страна, защото те никакви ги няма в този международен съд?

209

Анонимен

преди 5 месеца

224 Да, но в случай че не дойде "двойникът" на Путин, на власт в Русия.

208

Хага

преди 5 месеца

Съд в Хага, като за последния фашист. Остава му само край като Хитлер, може и отрова като други достойни фашисти.

207

Анонимен

преди 5 месеца

Путин се прави на непукист, но всъщност го е страх от повече санкции и изолация. Западът вече се събуди, наивниците, които вярваха на лъжите, на Путин отрезвяха.

206

Анонимен

преди 5 месеца

227 Хммм, да допуснем...

205

Анонимен

преди 5 месеца

232 Светът е в опасност с алцхаймер, но и с тежка шизофрения с дъх на водка.

204

Georgi

преди 5 месеца

До АнонименЯ избройте няколко лъжи за които говорите, че ми е много интересно. И това си го запишете някъде, че Путин няма да бъде приет от цивилизовани страни за да се сетиш по-късно какви глупости си писал.

203

Анонимен

преди 5 месеца

путлеризма е по-лош и от хитлеризма. А този старец от снимката не съм сигурен в какъв свят живее

202

До Анонимен 239

преди 5 месеца

Тя Украйна вече е загубила от всяка гледна точка. Ке няма да загуби? С тез стотици милиарди помощи реално заеми са Тази държава напрактика не съществува. И внуците им не могат да се измъкнат от схватката и диктовката на САЩ. Е има един друг вариант. Русия да я превземе изцяло тогава САЩ и Европа ще пият по една студена вода за милиардите, а народа на украйна има шанс за съществуване. Те и без това са етнически руснаци в по-голямата си част.

201

Анонимен

преди 5 месеца

Абе, тов нормален ли е? Нападна с 200 хил войска, независима страна, докато външния му министър лъжеше, че провеждат само учение! После изпрати още 300 хил. И през цялото време лъжи, лъжи! Праща собствения си народ на изтребление, ама пак Америка и Европа гледа! Абе никога повече няма да бъдеш приет от цивилизованите държави!

200

Анонимен

преди 5 месеца

Нека направя прогноза - Алцхаймер няма да загуби войната, ще запали Европа!

199

Да ви светна!

преди 5 месеца

След като подържате над 250 бомбоубежища в цялата страна, защо метростанциите не са пригодени за бомбоубежища каквито са метростанциите в Лондон, Ню Йорк, Вашингтон, Пекин, Москва, Воронеж и даже Киев, Одеса и Харков? Защо нямат изградени херметизиращи прегради които да предотвратят нахлуване на радиоактивен въздух от вън! Само да ви кажа, че изстреляна от Финския залив хиперзвукова ракета с ядрена бойна глава ще удари в центъра на София само след 8 минути! Няма да успеете да пуснете сирените!

198

Да ви светна!

преди 5 месеца

Знаете ли защо са изработени ядрените оръжия? За да се използват някога! Кога? Когато му дойде времето! Не бойте се! Путин няма да използва ядрено оръжие! Ще го стори следващия президент на Русия! Бедна ви е фантазията каква злоба и ненавист трупат руснаците към вас! Тя е в пъти повече от злобата и ненависта с която се сблъсаха руснаците след 22.2.2022 в западна Европа! Така, че е въпрос на време да полетят ракетите снабдени с ядрени бойни глави и вие нищо няма да можете да сторите срещу това!

197

Анонимен

преди 5 месеца

Украйна няма да загуби. Украйна ще победи Русия.

196

Да ви светна!

преди 5 месеца

Джендърчета! Докато имате интеренет се научете как се готви човешко месо, защото ще ви се наложи да го правите за да се спасите! Ако не вярвате питайте чичко Гугъл как са се спасили хората от кервана за Калифорния преди 200 години оказали се посред зима в Скалистите планини! Препоръчвам ви да гледате филма "На последния бряг" за да разберете какво ви чака при ядрена война!

195

Някой

преди 5 месеца

Русия няма да се провали, Путин ще се провали! И крайно време е Русия да се оттърне от метастазите обсебили Кремъл! Путин не е Русия!