160

Denkuf

преди 9 месеца

Фа *** зъм = новата демокрация по ппдндпсграб

159

Железният Феликс

преди 9 месеца

Брато, ти си в будна кома. Мъртво роден. Честно.

158

Джак Ричър

преди 9 месеца

Да се задавят с торти дано, и Шпагин със сърп да им заседнат в гърлата алчни, продажни и мазни!

157

от ЮАР

преди 9 месеца

До АнонименДругарю Анонимен. ЮАР го гледам и живея там от 1991. В момента съм в Бг. и ще бъда тук за Коледа и Нова Година. Ти ако си го виждал само на картинка си е твой проблем. Ако не вярваш, че съм от ЮАР, питай нещо конкретно. Не познавам цялата страна естествено, но Претория и околностите знам доста добре. Както и части от Йоханесбург (север) и Мидранд. Човек познава околностите на мястото в което живее. Мога също да разкажа за крайбрежието на Порт Елизабет и донякъде това на Кейп Таун.

156

Анонимен

преди 9 месеца

ДенкоФ явно е решил, че него го искат всички и ще векува.

155

Анонимен

преди 9 месеца

Час от хората не го искат. И каква е тази част? Но както и да е. Но щом част не го искат, значи другата част го искат. Защо наблягате на първите? Защото сте от тях нали? Затова не се правете на неутрален.

154

Анонимен

преди 9 месеца

До Намочан памперс - На елементарник какво да му казваш. Ти ще си останеш намочан памперс винаги, а паметникът ще си стои винаги в душите и сърцата на човеците. И още не се знае, може да си се възвиси и на същото място, където беше. А да видим съдът какво ще реши.

153

Анонимен

преди 9 месеца

Защо тоя лаладжия още мърси премиерския пост?Пак ли ще чакаме Руснаците да ни отърват?

152

Хххх

преди 9 месеца

До 167Трай бе. че се излагаш в твоята еврогейска държава има места без канализация и вода...бас...тун...не излязъл от панелката и повтаря заучени еврогейналнипростотии...никой няма да седен да прави канализация в места където през зимата температурите падат по -50 и живеят 2 души...или да седне да прави магистрали в тундрата която като завали дъжд става на блата...това да не ти Белгия или Холадия с размерите на пощенска картичка...

151

Анонимен

преди 9 месеца

До Намочан памперс - Това просто никой не го мисли, намочаните памперси просто ги изхвърлят. А Паметниците винаги стоят и са високи.

150

Анонимен

преди 9 месеца

Да де, част от хората не го искат, а тези дето го искат, какво ще изскимти сапунджията?

149

Анонимен

преди 9 месеца

До Bad Face - А, и още има, на всичкото отгоре охрана и турили, дето пак наросдът я плаща. Щот са малко частните охранители, като и е притрябвала охрана. А и що се охранява, нали всички били с тях?

148

Анонимен

преди 9 месеца

Смешника Дянков е сложен за да изглежда Бойко по-приемлив.Хитреца се е покрил и се готви да се върне на бял кон.Когато четете за простотиите на правителството не забравяйте че Бибитко ги качи и ги държи на власт.

147

Анонимен

преди 9 месеца

Не е ново, украинците ядяха торти с части от руски деца и им беше смешно. Надявам се още им е смешно

146

Bad Face

преди 9 месеца

Сарафчето образува ли вече разследване срещу Тодева? Все пак чрез незаконни свои разпореждания тя е унищожила паметник, който се оценявя на 20 млн. Отделно за тези незаконни действия клетата женица е потрошила незаконно 300 бона публични средства.Все пак Централния и Сливенския са пълни с хора с бая по-скромни вреди като резултат от престъпленията им.

145

Българин

преди 9 месеца

Четох внимателно каква е казал Денков и не разбрах нищо. Говори за някакви торти, паметник, реформи, а не казва най-важното. А именно, в кой месец на бремоността си е. Така е с политиците ни. Само се хвалят, а не разбират че хората им се смеят на простотиите. Дори и академици да са. Днес е премиерка, а като роди, след него ще ражда Габрил на тези от Герб минус СДС. Честита 2024 Николайчо Денков, известен като като молеца в българската политика. Не разбирам защо му приписват академично звание.

144

обикновен нацизъм

преди 9 месеца

То Денка паметника го вандализирахте , ама относно " обединението " чета саде отрицателни постове , що така бе , верно обединението е постигнато .

143

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 158 - Обикновен троляк е ЮАР-а. ЮАР е виждал на картинка.

142

Анонимен

преди 9 месеца

До от ЮАРЕ с последният ти пост си пролича колко много искаш просто да разлайваш кучетата, но кучетата свикнаха с теб, така че не им пука тук ли си или те няма. Бъди здрав и весели празници

141

Анонимен

преди 9 месеца

Да сътвориш и да се радваш на такова творение- това е типично за психопати. Много жалко и тъжно, че точно такива се командарят в момента, и разделят обществото.