25

Анонимен

преди 5 месеца

800 Коли дневно е смешна цифра, при 500,000 в Сф. Тези мерки ще доведат до 1 голяма 0. Нещо за печките ще направим ли? Ама не подаряване на климатици, които бай джанго да продава на сл. ден в ОЛХ.

24

Анонимен

преди 5 месеца

До АнонименЕдва ли ще върже, че няма да има какво да усвояват...няма стикери, прегледи, софтуери за прегледи, комисиики...Иначе, още по лесно за хората да си сметнат четен нечетен. Вземат последната цифра на номера и ако е нечетна 1,3,5,7,9 следователно целият номер е нечетен. Весли празници и дано да четат. Зафире, чети.

23

Анонимен

преди 5 месеца

В България да за караш нова кола трябва или да си престъпник или поредния умник затънал в заеми. Как може обикновен човек да си купи нова кола? Тя дори една умряла Дачия вече струва над 40 бона. 600 лв на месец е лизинг......кой може да си го позволи? Ами електрическите? Там е страшно.

22

Анонимен

преди 5 месеца

"Пример от снимката, мерцедеса с 9420/2=4710 четен, а днес е нечетен 21ви, следователно глоба ако кара в града, да ползва градския." - Т.е. аз ще имам автомобил за 400 000 лева, но ще се возя в градския, за да усетя чаромата на некъпаните си беззъби "съграждани", за да може на теб, да ти е мир на душата и да си начешеш марксистката киста.

21

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 17 - Мега мизерната система. Ще трябва да си взимаш 2 коли, за да живееш като нормален човек. ТОва са ИЗДЕВАТЕЛСТВА!

20

Анонимен

преди 5 месеца

Най-добре е да се мине на календар, от година на година. Дните да се премахнат от календара и само един път в годината - при идването на НоваГодина, примерно при прескачането от 2023 на 2024 да се разреши каране на коли! И въздуха ще се почисти сам и хората няма да се разболяват от прах, който през белият дроб влиза и в кръвта по органите и нашето тяло няма как да го очисти и омира! За тия които искат да *** - да карат коли, трябва да се направи Град с Име "Смърт от Прахоляци"!

19

Анонимен

преди 5 месеца

Аз съм с впечатление ,че и така 80% от колите не се карат всекидневно! Ако се случи поне половината да се използват,тогава ще видиме пъклото по улиците !

18

дискриминация

преди 5 месеца

Минала ли е колата технически преглед -минала е. Мерили ли са емисии - мерили ли са. Това държавен контрол ли е - държавен. Тогава каква е тази дискриминация.

17

Анонимен

преди 5 месеца

Системата четни,нечетни ще оправи с минимални средства поне част от проблема!

16

Анонимен

преди 5 месеца

А бе в Европа хората имат точно толкова коли колкото и в София,че и повече! И не се провират между паркирали коли и не ходят в калта по средата на улицата!

15

Анонимен

преди 5 месеца

До АнонименТочно за това схемата с четни нечетни номера и дати е много по-справедлива и не дискриминира хората на богат и беден, еко меко и тн. Какъвто номер са ти дали или избрал спрямо денят - субективниат фактор изчезва. Пример от снимката, мерцедеса с 9420/2=4710 четен, а днес е нечетен 21ви, следователно глоба ако кара в града, да ползва градския. Освен това няма да товарят хората с 5лв за стикер и някой да гуши поричките, понеже камерите помнят номерата и могат да пращат честитики по ел.

14

Анонимен

преди 5 месеца

Повечето такива коли са на пенсионери обрани от държавата, не се радвайте защото следващите сте вие ако доживеете изобщо!

13

Анонимен

преди 5 месеца

Терзиев ако намери начин да построи по един поне общински гараж ( платен разбира се),на всяка спирка на метрото ще го заобичат хората!

12

Анонимен

преди 5 месеца

Резултати за нас софиянците няма! Селските бачкатори идват,изакват се и вечер си отиват да спят на чист въздух по селата си!

11

Анонимен

преди 5 месеца

Не са 80 а са 80 хиляди!!! Влизането и излизането ежедневно на стотици хиляди автомобили на селяни в столицата е чудовищно. Никой не може да обясни задръстването от Орлов мост до 6-ти километър, при положение че няма нито един светофар !!! - слаба квалификация на селяните.

10

Анонимен

преди 5 месеца

Ами имаше опит още от времето на социализма да се въведат четни и нечетни дни в месеца и това е най умното!

9

Анонимен

преди 5 месеца

До АнонименВероятно има извадка от това какво са засякли камерите + неговото закръгляне. Камерите работят и записват номерата, но не пращат фишове още. Що не пусне един линк към данните да ги гледаме и ние, е въпросът.

8

Анонимен

преди 5 месеца

Решението е много просто. На четна дата да се движат в града само колите с четни номера, а на нечетна тези с нечетна регистрация - когато знаят, че предстоят инверсии. Пример: днес е 21ви, нечетна дата е, да се дивжат в града само тези с нечетни номера. Който не може да смята да вземе калкулатор и да раздли нимера от регистрацията на 2 и ако не се получава цяло число да кара, а за другите безплатен градски. Те ви нА схемата за намаляне от раз на 50% от трафика. Колко пък да е сложно...

7

Анонимен

преди 5 месеца

И какви са резултатите от въвеждането на тези мерки? Дайте някакъв отчет. В малкият ринг стана ли кристално чист въздуха? А въздухари?

6

Анонимен

преди 5 месеца

Омърсихте София. От хубава София, я направиха на ***