186

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен"Дадат" е диалект, "дават" е думата, но иначе си прав(а).

185

Анонимен

преди 5 месеца

НАТО , нацизма , нацистите и нацисткия райх, трябва да се разпаднат, трябва, а причинилите убийства и инвалидизиране на хора, организиранена концлагери за изтезания, кражби на органи и нанасяне на други вреди, да се осъдят в публичен процес! НАТО трябва да се разпадне, това е организация, зачената от реални нацисти в миналото! В Европа , трябва да се проведе детайлно разследване и да се прочисти тотално от нацисти и наследниците им да нямат право на власт, защото това са особено опасни престъп

184

Анонимен

преди 5 месеца

Хайде и жените - украинки 50-60 годишни, без малолетни подопечни и тях да си ги приберат, че те са тези, дето най- много лаят и се оплакват, че малко им даваме.

183

Анонимен

преди 5 месеца

Голяма част от тези украинци изведнъж ще си спомнят че са руснаци.

182

Анонимен

преди 5 месеца

Алоо, какво чакате?! Отивайте да се биете за Украйна.... ама това не е като да цвъкате минуси тук!

181

Анонимен

преди 5 месеца

Дали има вероятност, някой от тия с големите коли да отиде да воюва?!

180

Анонимен

преди 5 месеца

Взимайте си ги всички. Тук има много

179

Анонимен

преди 5 месеца

Никой не обича руската смрад.

178

Ха-ха

преди 5 месеца

Трябва да си пълен будала да идеш да се биеш за зеленото еврейче, след като вече си се установил на безопасно място.

177

Анонимен

преди 5 месеца

Еййййй, докога ще убивате украинците и славяните за кефа на Зеленски и сие? Докога ще съсипвате и Европа икономически, заради болната си омраза към Русия? Докога ще ви слушаме и остарелите, агресивни, противни пропаганди и лъжи нета? Стига!

176

Анонимен

преди 5 месеца

Не мога да повярвам нали лятото щяха да си върнат Крим ,а украинските танкове щяха да са на Червения площад .Някои по- надъхани евролибералчета дори вряскаха че щели да отблъснат руснаците зад Урал.Нещо м.а.й?Иво Минджев написа ли статия по въпроса?

175

-

преди 5 месеца

Русия НЕМОЖЕ да загуби! Ако трябва ще заличи цяла Украйна! Не будете мечката - лошо ви се пише ако се ядоса!

174

Анонимен

преди 5 месеца

До АнонименНАТО трябва да се изтегли назад или въобще да се разпадне, каквато е била договорката, защото оръжейните производители и заинтересовани лица, няма да спрат агресията и войните, а трябва! Защо, неканени нахлуха в Швеция и Финландия сега? И стига рекет за оръжия, може да се вложат в по-полезни за населението неща тези пари!

173

Анонимен

преди 5 месеца

Какво да кажа, тъжно е и е голяма трагедия, че брат убива брата в тази война, продължила около десет години! Украйна трябва да се прибира в реалната си родина Русия и то веднага, докато Зеленски и сие, не са изтрепали до крак украинците и да не умират още руснаци и славяни! А нацизма и фашизма, да се изкоренят окончателно, поне от Европа, а наследниците на нацистите, да не се допускат до власт! НАТО трябва да не всява конфликти повече и да изтегли!

172

Анонимен

преди 5 месеца

Някои ще отидат, но повечето няма да отидат, да се бият срещу нискоразрядни същества като мужиците и ще чакат на НАТО да му писне и първо да срине Миск след това Москва.

171

фашизма не си е отив

преди 5 месеца

Веднага след ВСВ , са създадени са нацистки организации в Европа тайни или явни, които са действали дълги години на територията на Европа и не само в Европа, но и самите западни държави са имали големи проблеми с тези неонацисти, но нацизма никога не си е отивал и не е реално осъден, а трябва! Между другото, точно на запад изчетох и гледах материали за неонацизма, за стей бихайнд, които са убивали хора, правили атентати и т.н.

170

фашизма не си е отив

преди 5 месеца

След ВСВ, почти цялата администрация в Европа и не само, НАТО , хора в ЦРУ и други институции, са били създадени от бивши нацисти и фашисти, подменя се дори социалистическата партия с подобни фашистки кадри, въпреки, че официално е антифашистка партия, след като Хрусчов , става марионетка на запада и освобождава престъпниците от затворите, много от тях са нацисти, в държавите от източна Европа, започва чистка и много леви или комунисти са убити, елита тихомълком е подменен още през соца и сега г

169

Анонимен

преди 5 месеца

никога повече нацизъм

168

121212

преди 5 месеца

Брендо нали е с украински паспорт. Аз само така, напомням.

167

УрсулаЛайнон

преди 5 месеца

САЩ затри поредната нормална държава заради Американският интерес и тяхната Демокрация държави като Сирия, Ливан, Афганистан са целите в руини! Егати Демокрация-та! Демокрацията заради интереса на Хънтър Байдън затри милиони човешки животи в Оссссрайна!