46

Анонимен

преди 6 месеца

Никога не е късно да станеш за резил.

45

123

преди 6 месеца

Няма какво да му мисли, да стяга багажа и да заминава!

44

Нео

преди 6 месеца

Този нито е първия, нито ще е последния с изпушил мозък. Аз съм "ЗА", нека да пробва.

43

Най-големият проблем

преди 6 месеца

на Москва и Санкт-Петербург е, че отвсякъде граничат с Русия. Просто и ясно. Както и вече най-големият проблем на София, Варна, Пловдив, Русе и Бургас е, че граничат с България.

42

Анонимен

преди 6 месеца

Длъжни ли сме да обичаме ю де и те? Ако не ги обичаме, прави ли ни това хомофоби?Какво, ако нямаме чувства към някого?Прави ли ни това хомофоби?Защо никой в близкият Изток не ги обича?Длъжни ли сме им?

41

Дъбарев

преди 6 месеца

Олга е симпатична девушка, въпреки че има малко вреслив глас. И се вживява много добре в ролята си за 20 хил. долара месечна заплата.

40

Тръмпарев

преди 6 месеца

Да не се плаши стария изкyфял дартак, минал е възрастта за повестка, за разлика от едни завалийки които нашумяха в мрежата - заедно с рушкия пашпорт им връчваха и повестки за армията. Родни друзя мераклии за рушко гражданство има ли?

39

Веско Маринов

преди 6 месеца

Снощи реших да направя една ретроспекция на шведската поп музика. Малък народ шведите. Десетина мильона! Почнах естествено с АББА, но бързо превключих, че то ако им изслушам всичките хитове ще осъмнем и ще замръкнем. После Юръп, Ингви, Аха, Роксет, Ейс Ъф Бейс ... и знаете ли какво си помислих другари? Ми то само творчеството на Ейс Ъф Бейс е по-голямо от целия музикален бизнес на русия от революцията насам! Пуснете си плейлистата в Спотифай да видите лъжа ли!!!

38

Кирикор кирикоров

преди 6 месеца

Анонимен 41 .... много си прав, пич ли си пи..а ли си! Все едно! Тия на запад само фабрикуват бе! И концертите са им лъжи! Пишат, че Армеец имало концерт на Джудас. Имало таратанци! Всичко е измишльотина и фалшификация. Само ние които пеем за путин сме реални и истински, оригиналдъ музиканти, танцьори и актьори! Да, така е! Вервайте ми!

37

Анонимен

преди 6 месеца

И СЛУЖБИТЕ НЯМА ДА ГО ПУСНАТ ДО ЛЕТИЩЕТО ДОРИ

36

ХМ

преди 6 месеца

Много смел и свободен човек ! Респект!Не е и никога не е бил фен на други държави, САМО ИСКА ДА СИ ЖИВЕЕ НОРМАЛНО!А не да е зомби в плановете на манипулатори!

35

Дрогарката Нинова

преди 6 месеца

Аз не съм била никога фенка на рожър уотер, но сега, когато стана путиняга, вече разбирам дълбочината на творчеството му. Пожелавам му приятен,.весел и безгрижен живот в непабедимая рус и нови творчески успехи в световния център на шоу бизнесья масква! И да възвеличи руското величьйе с нов альбум Една Тула у Кирпича, вдъхновен от разходка из някое китно руско деревня.

34

предложение

преди 6 месеца

да поканят и тръмп на него много ще му хареса в рашката педрация

33

Анонимен

преди 6 месеца

ТОЙ КАТО МЛАД НЕ МИСЛЕШЕ СЕГА ЩЯЛ

32

Анонимен

преди 6 месеца

Мое ли да сте глупави толкова, бе хора? Не случайно на запад на шоу бизнеса му викат индустрия. Наистина е индустрия, а не изкуство. Много ясно, че там се печели нечовешки от това. Започва се от съчиняването на легендарни умилителни биографии като тази на Битълс и се развива с времето. Няма и помен от изкуство. Просто се лансира по всички дупки и пункнатини и нашите зяпачи се възторгват.. Музиката се прави от определени хора като във фабрика.

31

Анонимен

преди 6 месеца

Ами ако се беше родил в СССР, а не в "прогнилия". запад, такава каршера щеше да има..А? Сега от запад щяха да му се молят да ти посети и да изпълни поне една песен от фестивала на политическата песен Ален мак...Му ха...ха.... Русия и музика- магаре и космос!

30

Ром"с

преди 6 месеца

Игра на любезности и ..западната пропаганда не спи и исползва всичко позволено и непозволено да агитира....))) Не само той разбира,че Вашингтон е провакирал Русия...само шаранчетата...

29

Анонимен

преди 6 месеца

Само да дойде и тука путинака и ше воюваме. Малко ли ги бихме навремето като мачета у дирек в Добруджа тия колхозници

28

Анонимен

преди 6 месеца

"С тия лъжи добре сси живуркахме но надделя ламтежа по бананите." Именно, нали това ви казвам. Заради тия лъжи фалираха и колхозниците. Ходете в Мордор там бащицата осигурява лъжи на килограм, тука свърши. Вече на всеки му според труда и образованието няма как да сме равни вече в мизерията. За едни няма и банани, за други има и папая и има и хамон.

27

Анонимен

преди 6 месеца

Вокалистът на Pink Floyd Роджър Уотърс отговори топло на поканата да се премести в Русия.В Русия е хубаво като ги гледаш само от далече.