25

Проблемът

преди 5 месеца

До Анонимендаже не е в печалбите. Проблемът е там, че те правят зависим от електронната им система! Настъпва времето на дигиталното робство и си изпълняват стъпките към крайната цел!

24

Анонимен

преди 5 месеца

Българинът е толкова пpocтo парче, че за всеки грип се тъпче с АБ. Затова и пръв по смъртност от десетилетия в Европа... На 90% от загубените българи нямат идея за какво се използва АБ и нямат никаква идея за мдоерни лекарства като Тамифлу и подобни, директно работещи срещу грипния вирус. Не се прави разлика между грип, КОВИД, бактериална инфекция. Ама от нация бачкатори с 3к заплати в склада на Лидл няма какво да очакваме. Добре, че сме шепата хитри програмисти с по 50к доходи да дърпаме.

23

Анонимен

преди 5 месеца

Няма по-добро от антибиотика срещу настинка и грип! Оправяш се за 2-3 дена най-много, иначе био, мио, хомео и по 10 дена не мое се оправим! А трябва да се бачка, данъци да се плащат, гърла да се хранят!

22

Анонимен

преди 5 месеца

До 18 вземат се, вземат се. Тези от 5 лв. никой не изписва, защото не действат!)))Не е вярно, понякога имам проблеми с бъбрек, от години пия от евтиният ципрофлоксацин и винаги съм се оправял за 3-5 дена с тях.Преди месец личният лекар ми изписа антибиотици и пробиотици за 70 лв. повече от седмица ми трябваше да се излекувамКойто е патил с бъбреци знае, дори забавянето за ден е страшно, защото болките идват изведнъж. Ами ако си в някое отдалечено село без редовен транспорт?!

21

ъъъ

преди 5 месеца

Ще ограничим антибиотиците и ще започнем като във Великобритания да умираме от скарлатина, то ние мярка не знаем - нито в плюс, нито в минус.

20

Анонимен

преди 5 месеца

Че не пийте бе

19

Анонимен

преди 5 месеца

А експерименталките? тик-так, тик-так,тик-так....

18

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 19, един необразован се обади!

17

Анонимен

преди 5 месеца

Цигарите вредат много повече от антибиотиците, но не съм чул да се продават с рецепта от личният лекар.

16

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 17, вземат се, вземат се. Тези от 5 лв. никой не изписва, защото не действат!

15

Анонимен

преди 5 месеца

Зависи за какви антибиотици става на въпрос, има евтини по 5-6лева като Ципрофлоксацин има и силни за по 50-60лв.Много се съмнявам, че българина е вземал от скъпите.

14

Анонимен

преди 5 месеца

Не сме здрави ора

13

Анонимен

преди 5 месеца

Хората в Бг оцеляха през^ковид^пандемията за разлика от много др народи,стига експерименти.Нека българинът,да не се подценява и да не го мислят за глупав.Той знае какво прави и има прекрасни лекари,които лекуваха хората/не по телефона/.Хартията да остане,в цял свят я има,е рецепта НЕ,хората да са спокойни.Ако тук няма,антибиотик,има в чужбина,българинът пак ще се лекува.Лошо е,ако му се отнеме това право в Бг.Малко народ остана,нека са живи и здрави и да се лекуват,бомба в Бг не цъка.:)

12

Анонимен

преди 5 месеца

Колкото и да се подигравате положението с антибиотиците е много сериозно! Преди време лекар беше споделил, че ако преди 200 годни бяха дали дозите антибиотици, които приемаме днес.... то той е щял да умре от натравяне. Опитайте се да си представите това! Лекарите изписват антибиотици за хрема!!! Опомнете се преди да е станало късно. И не е опасно само за вас. Другите около вас също ще страдат заради вашия прием. Лошото образование води до това!

11

Анонимен

преди 5 месеца

Българина ходи по врачки, ходжи и лечители, но си пие и пфайзера за да не се мине все пак

10

Анонимен

преди 5 месеца

До 7: Когато си зле, трябва си гледаш двете също болни деца, чака те готвене, пране, работа, сметки, ... Всичко освен да си лежиш кротко и на тишина. Тогава мааш антибиотици като луд и не са ти достатъчно.!

9

Амбициите

преди 5 месеца

са едно, реалността съвсеееееем друго

8

Чутуров

преди 5 месеца

Няма такова нещо, редовно пия антибиотици и винаги действат.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Или проблема, че когато започнем да приемаме антибиотици се лекувам е за около 30лева. Ако не ни дават антибиотик сметката отива на поне 120 лева за калпави сиропчета и прочие които само потискат симптомите. Според мен цялата врява е да се тъпчат още гърлата на фармацефтичните компании.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Аз хапче пия само ако съм доста настинал и то най-много 1-2 парацетамола. Антибиотик ако съм пред умирачка. Не разбирам как бякои хора го взимат като бонбонки