71

Анонимен

преди 6 месеца

До Сата НАТО 76 - Защото имат сили да нападат на неколко места едновременно, докато укрите - немат такива сили ))))

70

Анонимен

преди 6 месеца

До Сата НАТО 75 - Ти затва ли немаш никакви признаци за подобрение?

69

Public enemies

преди 6 месеца

Пак ви казах, това което остана от руската армия ако нападне Румъния трябва да се бори с огромна турска армия, подкрепена от румънци и българи, единствения шанс на Путин е Турция да напусне НАТО, опитват се да стягат съседите на Украйна за война.

68

Бял и добър

преди 6 месеца

Оня ден, в Русия, имаше Открит ефир с Путин. Задаваха му хора от различни краища всякакви въпроси, а Той отговаряще в ефир.... Бе споменато (отново), както и при издаването на Заповед за започване на СВО, че нейна цел е изтласкването на НАТО отвъд река Одер! Ама така както се отвиват некои Натовски генерали - да не стане така Путин да я преформулира тая Цел като "Изтласкване на НАТО оттатък Ламанша"?! )))

67

Сата НАТО

преди 6 месеца

Без авиация и при съвременните средства за поражение да събере сичко на едно место, много сте умни, няма що. Росиянците сега защо не нападат на едно место?

66

Сата НАТО

преди 6 месеца

Е, добре, вервайте си. Кога човек е тьб, то е пожизнено.

65

Анонимен

преди 6 месеца

Седмицата започна с връщането на украинския президент почти с празни ръце от Вашингтон и завърши със забавяне на помощта от Европейския съюз, въпреки че се съгласи да започне преговори за присъединяване с Украйна

64

Анонимен

преди 6 месеца

До Сата НАТО - каква контраофанзива виде у укропите, бре?! Дори при целата си измамна същност, британците НЕ видява контраофанзива у укропитеците, а дори напротив - очертаха Главния виновник за това - Залужни! Щото тоя неадертал си наложи мнението и направи същите грешки както Гитлер през 1941-42 г. - да води атаки (настъпление) в 3-4 направления едновременно, ерго - никакво настъпление немаше у никоя от тия направления... За щастие ))))

63

Анонимен

преди 6 месеца

Интересно.. Защо пък точно Белгия говори това... Белгия е последната държава която ще бъде засегната от евентуален конфликт. Явно сенария е така написан. да ссе всява страх.

62

Петърчо

преди 6 месеца

НАТО има държави част от които освен най-модерно оръжие имат и ядрено такова и поне една която по оръжие ако не по-силна то поне равна на Русия която в момента харчи ресурси понеже е във война. Ако една страна член на НАТО е нападната всички останали влизат във войната. Как си мислите кой кого ще напада? Погледнете на картата и ще видите че Русия е заобиколена от американски военни бази. Прави ли ме руски бот това че посочвам липсата на логика в това че само Русия е причинила войната в Украйна?

61

абе

преди 6 месеца

голям страх имате от русия, ей! братушките ще си върнат само украйна, защото е тяхна област, и сибирската мечка ще се прибере в бърлогата!

60

Анонимен

преди 6 месеца

Европа трябва да се придържа към принципа бии са за да те уважават

59

Анонимен

преди 6 месеца

Ох не мога повече, ще се попикая да се смея. Белгия щяла да разубеждава някой си. Ахахаха, ама вие не можете да се справите с мигрантите, по коледа ви колят и газят, а соростаците още бълнуват ще вземат донбас, а даже не виждат че у нас вкараха оръжия по моловете.

58

Анонимен

преди 6 месеца

До Сата НАТО - Мда, такива лидери на НАТО - бол! Дуда обаче ще трябва да се нареди на опашката след Сунак и Шолц, да не споменадаме дедото с деменция..... Обаче тия мераци са и доволно НЕреалистични. Това тр. се отчита )))

57

Сата НАТО

преди 6 месеца

Погледнете на картата - Просията не върви напред. Даже не се бият за нови територии. Бият се да си върнат това, което загубиха при украинската "контраофанзива". Пет-шест села са загубили и още не могат да си ги върнат.

56

Сата НАТО

преди 6 месеца

Не виждам кой западен лидер ще е толкова *** при това развитие на нещата да изпуснат шанса да вземат на Просията АБСОЛЮТНО ВСИЧКО. Кьонигсберг, Крим, Беларус и даже ще им наложат ДМЗ от поне 50-100 км покрай западната граница. Продължавате да си пелтечите опорките и да приемате желаното за действително, а не виждате, че росийските бригади се бъхтат като муха в стъкло.

55

Анонимен

преди 6 месеца

Един нормален няма в тоя ес

54

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя НАТОвски адмирал на молба го удря,руснаците да ги не нападат щото видите ли не били още готови,смях ако наистина го е казал това ...

53

Анонимен

преди 6 месеца

Годината е 2014 г. , Зеленски подписва ДОГОВОР с Русия , за НЕ РАЗШИРЯВАНЕТО НА НАТО НА ИЗТОК ....Договорът не е спазен , Украйна яде бой ...! Някой -нещУ?

52

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя не знае ли че САЩ разпалват войните , а Русия ги завършва!