170

Анонимен

преди 6 месеца

Всичко някак си работи за Путин, въпреки "опустошителните" санкции и истеричната медийна война - изключване от SWIFT, шумните прокламации и изявленията на всички "цивилозовани" лидери за изолация на Русия, целия сплотен, консолидиран, обединен, юнайтетиран цивилизован свят със хиляда процента БВП, всички се събрали тогеда против изостаналата Русия която е само с жалките 3% БВП... Всичко се провали, Путин ги разби по всички показатели.

169

Анонимен

преди 6 месеца

"Изтощаването" на Русия, с цената на украинска кръв, ще приключи с изтощаване на Европа, унижение на НАТО, унищожение на Украйна и възраждане на Русия.

168

Анонимен

преди 6 месеца

Помощта ще е до време, след това ще дойде и сметката, а тя (сметката) няма да се хареса, нито на Зеленски, нито на украинците.

167

Събитията от:

преди 6 месеца

Последната седмица....Zеленски усеща хлад между топките си...СЛАВА КОКАИНА!!!

166

Анонимен

преди 6 месеца

аНИСИЯ НАПРАВО ГОВОРИ ОТ ИМЕТО НА ДИКТАТОРА КАТО ЕДНА НОВА зАХАРОВА ПЪЛНА СКРЪБ

165

Анонимен

преди 6 месеца

Арахами простo искаше да каже на Запада, че ако вие сега не направите нещо да си запазим властта и местата, ние ще ви повлечем и вас всичките, и ще разказваме не само за Джонсън, но и много други неща, има много за разказване. Много наивно, разбира се, yкропитека не знае с кого си има работа.

164

Анонимен

преди 6 месеца

ДОКЪДЕ ЛИ ШЕ СТИГНАТ ЕВРОГЕИСКИТЕ ВОЕНИ И КОИ ЛИ ЕВРОПЕЕЦ ЩЕ ТРЪГНЕ НА ВОИНА ЗА ДА СИ РАЗВАЛИ КЕФА ЗА ФАШИСКА УКРАИНА

163

Анонимен

преди 6 месеца

Тук един пише за фантома "руска икономика"! А бе специалист,че кажи коя по-точно? В момента ВСИЧКО е хвърлено да поддържа тази изгубена война! Това ли е???

162

Анонимен

преди 6 месеца

Арахами: "Руснаците бяха готови да сложат край на конфликта, ако вземем неутралитет като Финландия и поемем ангажимент, че няма да се присъединим към НАТО. Когато се върнахме от Истанбул, Борис Джонсън дойде в Киев и каза: "Няма да подписваме нищо с тях, нека просто да се бием".

161

НАТОматоНАСРАТО

преди 6 месеца

Незабавно да увеличи производството си на памперси!!!

160

Анонимен

преди 6 месеца

До 144Робе,не лъжи, няма такъв договор между Русия и Украйна за отегляне на руската армия от подстъпите пред Киев.В Истанбул се разглеждаха обмена на военнопленици и пусканетона,, Азовци" в Турция. Още преди Истанбул ВСУ громеше танковете на Мордора тръгнали за Киев и не стигнаха до никъде. Блестящият десант беше в Гостомел и след 2 седмици беше отблъснат.

159

Анонимен

преди 6 месеца

Руската икономика има достатъчна издръжливост, за да се чувства не само уверено, но и да върви напред. Благодарение на високата консолидация на обществото и стабилността на финансовата система на страната, Русия се справи с натиска. Ръстът на руския БВП до края на годината се очаква да бъде 3,5%, това е добър показател - компенсиран е спада и е направена сериозна крачка напред. Държавният външен дълг на Русия намалява - от 46 млрд. долара до 32 млрд. Индустриалното производство расте. Устойчивото развитие на Русия е гарантирано в средносрочен план.

158

Анонимен

преди 6 месеца

Седем държави от ЕС вече официално са в рецесия.

157

мдааа...

преди 6 месеца

По публикацията работи:"Козяк".

156

Анонимен

преди 6 месеца

Германия губи своята промишленост. Доскоро Германия беше наричана локомотивът на Европейския съюз, но сега все по-често я наричат "болния човек на Европа", пише The Economist.

155

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя, който е писал статията, нито разбира от политика, нито от война.

154

Анонимен

преди 6 месеца

Не знам на какво е заложила Русия,но Историята ни учи, че Запада не залага на бита карта,особено в Цивилизования свят!Това не е Ирак,Либия или Афганистан! Как мислите, тези милиарди за кефа на руснаците ли ги дават?Уравнението е 140 млн.Русия срещу 500 млн-на Европа! Не слагайте САЩ или Китай в играта, те ще са дистанцирани си до момента,в който везните ще се наклонят.

153

Сата НАТО

преди 6 месеца

Аз питам защо Иво Христов, доцента с физиономия на тьпоъгълен *** или путинския лауреат, трътлестото джуже Малинов или всички други такива, които имат баби и дедовци някъде из Коми, Сибир, Питер или Москва, защо още не са се засилили натам? Нали тука се изтощаваме?

152

Анонимен

преди 6 месеца

А бе. Абе какво става с контранастъплението, бе? А?

151

Анонимен

преди 6 месеца

Украйна ще се изтощи, Русия ще се изтощи, само руската npoccтoтия нивгаш нема се изтощи!