164

само у нас

преди 9 месеца

управляващите не виждат това и продължават да унижават народа си и да предпочитат чужди интерес пред собствения си

163

Анонимен

преди 9 месеца

Само абсолютен, мозъчен инвалид може да си помисли, че Запада и САЩ ще хвърлят милиарди долари без да има краен резултат в полза на Украйна и бъдещето на света и мира ... Ха-ха-ха!

162

Христо Христов

преди 9 месеца

В Украйна е супер! 1,1 милиона фенове на режима в Киев ще попълват фронта. Дано скоро и нашенци! Все пак 85% гласуваха за евроатлантизъм и трябва да го защитят!

161

Анонимен

преди 9 месеца

600 хиляди евро хонорар през съмнителна фирма на руски олигарх е получил известен германски журналист за представянето на издирвания от Международния наказателен съд в Хага за систематично отвличане на украински деца руски президент Владимир Путин в благоприятна светлина. "Това става ясно в хода на журналистическото разследване, озаглавено "Поверително от Кипър"..... Така си правят " новините ".... кремълските подлеци по западните и американски медии....

160

Христо Христов

преди 9 месеца

До 178 "... че НАТО ще дойде и американци,германци или всички други ще умират за Украйна" - бе на кого му пука за немците?!

159

Анонимен

преди 9 месеца

Започва оттеглянето на Запада от Удавника Украйна. Вече не са нужни на никого. Ше погледане малко Шоу как ЕС и САЩ се измъкват под различни предлози. Републиканците нали подкрепяха Зе, а Орбан си има ролята на Плашилото в ЕС, с което ще се оправдаят. И Киев ще види ЕС, когато и Истанбул. Западните политици са обиграни тарикати :)

158

Анонимен

преди 9 месеца

До 182 Да бе,а що контрата се провали

157

Анонимен

преди 9 месеца

На руската пропаганда и демагогия се хващат основно безмозъчни, кухократунести русофили, които са наследствено обременени от русофилия. Всеки средно интелигентен човек, може сам за себе си да направи преценка, а не да клечи по цял ден като зомбиран и да се "храни" с лъжите на режима в Кремъл. Русофилите по дефиниция са безполезни, никому непотребни биоотпадъци и поради тази причина са озлобени на целият цивилизован свят, но самите те осъзнават, че са аутсйдери, луузъри, неудачници и полуи'диoти.

156

Гиб Мелсън

преди 9 месеца

Зелер започва да си задава същите въпроси, които си е задавал и Адолфф през последната година. Ами ако не успея? Ами ако ми свършат войниците? Ами къде ще се крия? Ами дали да се крия или по-добре да си тегля сам к.шума?

155

2

преди 9 месеца

"Щатски данъчни долари в действие. Твърди се, че Зеленски е купил две яхти на стойност над 75 милиона долара чрез пълномощник, съобщава The Islander. Имената на яхтите са обида за всички украинци: "Аз съм късметлия" и "Моето наследство"("Мне повезло" и "Мое наследие"). Нека не забравяме историята как съпругата на Зеленски отиде да пазарува в Ню Йорк, докато хиляди украинци измираха в окопите.

154

Анонимен

преди 9 месеца

До 167 Да бе изолация ,за това доста държави от ЕС почнаха да купуват руски втечнен газ.Е на никой не му се занимава с украинските глупости,а сам да се прецаква,само украинците си мислеха,че запада е като СССР и ще се юрне през глава с кинти и оръжия,а да даже си мислих а,че НАТО ще дойде и американци,германци или всички други ще умират за Украйна,а те ще си лежат на Слънчака

153

Анонимен

преди 9 месеца

Зеленски купи луксозен имот в Египет за тъща си. В града на милионерите Ел Гуна, до вилата на Анджелина Джоли, вече се появи нов жител - тъщата на Владимир Зеленски Олга Кияшко. За това пише изданието Punch. Сделката е извършена на 16 май 2023 г. Недвижимите имоти на Червено море струват на украинския бюджет 5 милиона долара. Договорът за продажба е подписан от Кияшко. А обикновените украинци ще продължават да умират в окопите. Египет е само началото на красивия живот на Зе. Сега е ясно защо той внезапно се настрои на "продължителен конфликт".

152

Анонимен

преди 9 месеца

Докато Зеленски молеше за пари и войниците му измираха на фронта, съпругата му похарчи повече от 1 милион долара за бижута на Cartier в Ню Йорк. Когато Елена харчеше парите на европейците, Зеленски говореше в ООН по това време. Посещението в магазина на Cartier нямаше как да остане незабелязано, тъй като след него една от служителките беше уволнена, защото тя публикува разписката за покупка на Елена Зеленская в размер на милион долара.

151

Анонимен

преди 9 месеца

Украинските военни атакуваха с дронове руското летище Морозовск в Ростовска област в Русия. Унищожени и повредени са 12 самолета Су-34, всеки от които струва $50 млн. На това военно летище е базиран 559-и гвардейски гвардейски бомбардировъчен полк (в/п 75392) и са разположени фронтови бомбардировачи Су-24, Су-24М, Су-34."Ударът е нанесен с помощта на 17 атакуващи безпилотни летателни апарата. Съобщава се, че 7 единици са били свалени от руската ПВО.

150

Анонимен

преди 9 месеца

Руските загуби в жива сила в Украйна се увеличиха през последното денонощие с още 1090 и преминаха нова "червена линия" - общият им брой от началото на войната възлизат на повече от 347 хиляди души. Огромни са руските загуби и в бойна техника: 44 танка, 60 бойни бронирани машини, 38 артилерийски системи, 3 РСЗО, 1 система за противовъздушна отбрана и 12 оперативно-тактически дрона.

149

2

преди 9 месеца

които се озовават там, дори не разбират накъде отиват. Не са информирани от командването, което ги изпраща там. Не съм виждал подобно нещо нито в Бахмут, нито в Соледар", каза пред изданието украински морски пехотинец.

148

1

преди 9 месеца

Поддържането на плацдарм в Кринки е "самоубийствена мисия", при която въоръжените сили на Украйна понасят неоправдани загуби The New York Times. "Няма позиции. Невъзможно е да се стъпи там. Там е невъзможно да се премести оборудване. Това дори не е битка за оцеляване. Това е самоубийствена мисия. Седяхме във водата през нощта и ни обстрелваха от всякакви оръжия. Другарите ми умираха пред очите ми. Новите войници, пристигащи на източния бряг, са принудени да стъпват върху телата на мъртви войници, които лежат в калта седмици наред. Хората,

147

Анонимен

преди 9 месеца

Украински нацисти пазят свободата и демокрацията. Снимка на която се виждат бодиградовете около Зефюрера и шевроните по униформите им. На един от тях шевронът е на 1-ва SS танкова дивизия "Leibstandarte SS Adolf Нitlеr"(копирайте и потърсете в гуглето и ще видите, какъв е символът на тази дивизия). За Зеленски остава само да си сложи свастика, да вземе черен шлифер и шапка с череп.

146

Анонимен

преди 9 месеца

До 165 Айде пак тръгна да говориш за руснаците,а украинците ги погребват със знамето на Украйна и Десен Сектор.Същите тия дето подлагаха на издевателства хората от Донбас щото били говорели руски и са с Русия,Ами те са си там от четиристотин години ,с твоята Украйна е държава от ония ден

145

Анонимен

преди 9 месеца

Киев беше брутално измамен от Запада. Когато Путин призна ЛДНР и вкаеа армията, Берлин и Париж си седнаха на ръцете и след кандърми пратиха малко стари танкове. А бяха Гарант за Украйна по Минск. САЩ и ОК бяха гарант по Будапеща 94 за ядрените оръжия. Брутални измамници, на които Киев се върза да воюва. Брюксел, Вашингтон и Лондон вече се чудят как са се откачат от удавникът Украйна. Затова е и шоуто на републиканците и Орбан. Царят дава, Пъдарят не.