111

САМО ПИТАМЕ:

преди 5 месеца

ЗА БЕРЛИН , ТОЗИ ПЪТ ПРЕЗ ХЕЛЗИНКИ ЛИ ЩЕ СЕ ОПИТАТ , ДА МИНАТ...ХА,ХА,ХААА...ЗА ПО-КРАТКО ПРЕЗ МОРЕТО, С ОЦЕЛЕЛИТЕ КОРАБИ ОТ ЧЕРНО МОРЕ...!!!

110

Анонимен

преди 5 месеца

Колкото и да се напъвате Украйна ще влезе в ЕС когато им разреши Орбан.

109

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 5 месеца

ПРИЕМАМЕ УКРАЙНА В НАТО И ЕС...И ВОЙНАТА СВЪРШВА!!!..РУСИЯ ДА МИСЛИ КЪДЕ ЩЕ СИ СЛОЖИ , НОВИЯТ "ЧЕКПОЙНТ ЧАРЛИ" ЗА КРИМ!!!!...МОЖЕ И СТЕНИЧКИ ДА ПРАВИ ПАК...ХА,ХА,ХААААААААА

108

НАТОСТАН

преди 5 месеца

15 години евробейска димокрация и *** продължава да е най-скъсанята прадня ама с кеф реже саветска ламарина щото друго очевидно не може..

107

Анонимен

преди 5 месеца

Украинците точно като нашите джендърляци си представят че като влязат в ЕС и ще потече река от пари. Хахахахаааа

106

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 96 Като си живял по време на руското робство я ми кажи днешния празник на русофилското нагъзничество към Русия 3 март празнуваше ли се или беше работен ден?

105

Км

преди 5 месеца

Баба Ванга е казала:,,До 2025 г.всички българи по света да се приберат в България,,

104

Анонимен

преди 5 месеца

ЕС все повече заприличва на ЕСсср. Всичко е идеология, а не икономика. Демокрацията и раврнството остават на втори план. Важна е идеологическата победа над врага.

103

Анонимен

преди 5 месеца

Щатите няма да приемат Украйна в НАТО)) те държаха умело дистанция като не се обвързаха достатъчно за да разпалят трета световна война.

102

Анонимен

преди 5 месеца

Политбюрото в ЕС иска укрите, нали беше икономически съюз, а ква стана тя, втори ЕССР, вече почнаха политическите гонения и агресия, както и расови, *** и зелен терор.

101

Анонимен

преди 5 месеца

Няма да ги приемат в Ес, само им хвърлят кукичката за шарани, но цената я плащаме и сега с парите които им даваме

100

Анонимен

преди 5 месеца

Приемът на Украйна в ЕС ще довърши финансово Европа.

99

Гнусния брадан

преди 5 месеца

Не само в ЕС, и в НАТО ще бъде приета за ужас на Пуслето, което в момента от страх *** шарени *** в бункера дълбоко под земята

98

Анонимен

преди 5 месеца

Ако приемем Украйна това означава да обявим война на Русия.Европа вече е правила това няколко пъти й всички помним как завършва всичко.Още повече - сега сме залязващата част на света((

97

Анонимен

преди 5 месеца

До 93 А Москва къде е или Русия е толкова голяма,че се простира на два континента

96

Анонимен

преди 5 месеца

Укр в ЕС ще доведе до окончателния му разпад. Но явно от ЕС искат бърз прием защото им трябва оправдание за млрд дето наливат и дето още ще наливат особено съвсем скоро когато САЩ врътнат кранчето както винаги правят. Забъркват нещо и оставят другите да се оправят. Умниците от ес ще останат сами насред война ахаха гражданите на ес май стават все по недоволни че с техни пари се финансира подкупната укр управа. Жената на зеления пазарува за млн долари пък населението гладува и умира.

95

Анонимен

преди 5 месеца

Да, за посмешище сме !!! Игнорират нашите политици в цял свят... ( Чакаме в самолетите да ни посрещнат) Както планираха от самото начало щатите запалиха фитила, използваха месото на Украйна а сега ни оставиха на нас бакията... Да издържаме една убита,победена и разорена държава

94

Анонимен

преди 5 месеца

До 91'Живял съм и при двете,ама вашето бие всичко.И там ме можеше да се изказал ,както го правят сегашните и там се забраняваха неудобни партии к,като се опитват сегашните,така,че не виждам разлика,а уж било демокрация.Айде не Сега и тия наглите трябва да ги храним,а за българина няма.Та кое казваш,е различното що не ходиш да махнеш паметника на тия дето ти правят разни Сглобки

93

КАТАСТРОФА!

преди 5 месеца

БЕЗУМИЕТО на ЕС все още не е достигнало границата, след която следва КАТАСТРОФА. Но пък ЕС упорито върви към тази граница. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.

92

абе

преди 5 месеца

Няма ли някакъв начин Съюзът да спре да се излага? Станахме за световно посмешище с глупостите на "евроатлантическите елити" в Брюксел и по места.