92

Форс

преди 5 месеца

По добре направете музей на сглобката за да види следващата генерация какви некъдърни недоразумения са управлявали държавата

91

Анонимен

преди 5 месеца

Да от затвора ще наблюдавате лекциите на студентите за фашистката ви сглобка! Фашисти!

90

Анонимен

преди 5 месеца

До 103, копейко, а колко западни дипломати могат да се изкажат по някоя руска телевизия или радио, я кажи? А руския агент Волгин отдавна трябваше да бъде наритан от БНР!

89

Ралица

преди 5 месеца

Борисов Лидер Борисов Политик Борисов Държавник Успех

88

Анонимен

преди 5 месеца

До 100, да бе копейко, намаля с 1 милион, ама понеже всички се изнесоха към "лошия Запад"! Май няма и един дето да е отишъл в Расиа или Китай, дори и върли русофлясници като тебе! Айде скрий се със смахнатите си теории за "проспериращия Изток", на които никой с коеф. на интелгиеност над 30, не би повярвал

87

Майкооооооуууу

преди 5 месеца

Ако и бюджетът, нямайте съмнение, ще е като правителството, горко ни!!!

86

-

преди 5 месеца

Справедливостта ИЗИСКВА да е в затвора , а не да плещи поредните словесни диа..ии

85

За цензурата?

преди 5 месеца

Нещо сайтът ОГЛУШИТЕЛНО МЪЛЧИ за цензурата в БЪЛГАРСКОТО НАЦИОНАЛНО Радио! Спряха интервюто на Волгин с Митрофанова след нареждане от пеевски и украинското посолство. Предтекстът е, че не били спазени стандарти, НО се забранява да се пуска където и да било, така че да не можем да решим сами дали е така. ОГЛУШИТЕЛНО МЪЛЧАНИЕ и за унищожението на БЪЛГАРИЯ през похищението на Конституцията. А тук ни пускат ДИМКИ ЗА ОТКЛОНЯВАНЕ НА ВНИМАНИЕТО със статии за паметника, бойко, три снежинки блокирали път

84

Анонимен

преди 5 месеца

Този е доктор на науките,а нито си е чел дисертацията,нито я е писал.Пълен чо ба ни н!

83

Гиб Мелсън

преди 5 месеца

Що за биомаса трябва да си да гласуваш за такъв човек?!? И то 12 години подред!!! Видиш ли нарцис трябва да бягаш като попарен от него а не да му даваш доверието и бъдещето си!!! Явно не сме от умните народи.

82

Анонимен

преди 5 месеца

Единственият шанс за България да оцелее е отново да се прикрепи към Русия и да почнем да работим активно и с китайците. Колкото повече стоим в ЕС толкова по зле ще става. От 2007г до сега населението намаля с 1 милион. Децата до 18 години с български майчин език са останали само 1 милион. Останалото е дъртаци, пенсии, алкохолици, наркомани, безработни. 3 милиона на държавна хранилка. Съсипана икономика. Внасяме дори храни! Никакво производство. Колко мислите че ще издържим така?

81

Вярно

преди 5 месеца

"...след време студентите политолози ще изучават структурата на некоалицията, която по думите му е уникална за света...". Те, студентите изучават сега и един лош чичко с мустачки, ама за него - нищо хубаво. Та така ще се изучава и сглобката ви.

80

Анонимен

преди 5 месеца

До ПУТИН МРАЗИ БЪЛГАРИЯ Някой да е чул България да каже една добра дума за Путин? А България случайно да се е опитвала поне 100 пъти да вреди на Русия, дори когато по този начин вреди и на себе си? Каквото повикало - такова отвърнало.

79

Приказен герой

преди 5 месеца

Представете си колко е тъжно да си надиплил няколко милиарда в офшорни сметки и да не ти дават достъп до тях! Не стига това, а и да ти кажат:Не може да си купиш остров и да се ометеш от България, защото трябва още да ни служиш! Мани другото, а не може да идеш никъде, защото дългата ръка на КГБ ще те докопа и трябва да си клечиш в България с параноята, че всеки селянин би могъл да те утрепе с лопатата. Изобщо не става въпрос за г-н Борисов! Той не е сам в тази приказка!

78

ТАКА Е

преди 5 месеца

Борисов: "След време студентите ще изучават структурата на некоалицията, уникална за света" - ДА, ще я изучава в цял свят, като Урок Първи "НИКОГА НЕ ПРАВЕТЕ ТАКА"!

77

до 82

преди 5 месеца

Пълен абсурд говориш. И с кое са най-успешни? Че емигрираха близо 2 млн българи ли? Че ни закопаха трайно на дъното в Европа по заплати, по пенсии и по покупателна способност ли. Че въздигнаха корупцията и шуробаджанащината до нови висини ли? Че заедно с ДПС си раздадоха на свои зависими от партийната касичка кметове, бизнесмени и др. и превърнаха страната във феодална бащиния ли? Че съсипаха образованието и медицината ли? Само мизерии от страна на ГЕРБ и още дълго не можем да се оправим от тях

76

Анонимен

преди 5 месеца

борисов Е СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ

75

Анонимен

преди 5 месеца

Тъкмо си помислих,че днес ще бъдем пощадени от изцепките на тоя невежа,но не би!Нямахме това щастие.Ще ни бъде натрапван до откат.

74

Анонимен

преди 5 месеца

Борисов си мисли, че ЕС е богат, а ЕС са само виртуални пари, сиви сгради, които природата може да погълне обратно в себе си за 50 години, перверзни старци и стерилни младежи, упс и емигранти, които със сигурност след 10-20 години ще вкусят преимуществото си пред импотентните аборигени.

73

Анонимен

преди 5 месеца

Престанете да ни натрапвате това нагло,крадливо,лъжливо и простовато същество,което ни скача по главите вече повече от 12 години,не без активната помощ на купени медии и държавни институции.