33

Жестока истина

преди 5 месеца

Най голямата заплаха за Европа са политиците и САЩ.

32

Анонимен

преди 5 месеца

И с кого мисли Европа да воюва и как ще воюва като армията е само от платени ***,на всички трябва да им е ясно,че Родина срещу пари не се защитава...

31

Да

преди 5 месеца

САЩ взривиха тръбите на СП 1 от където Германия получаваше евтина газ и какво стана нищо,пълно мълчание на Германия,а сега седнали да приказват глупости.

30

Сандо

преди 5 месеца

с други думи САЩ ще се изтегли базите и войските от източна Европа ....

29

Късничко е

преди 5 месеца

Европа е една богата бабичка. Мудна, нечуваща и не в крак с времето. Китайците ги изпревариха и в автомобилостроенето, което беше флагмана на немската икономика. За въоръжение не се е мислело с десетилетия. Защото поколенията се обучиха да са съпричастни, да не се конкурират и да не се бият с връстниците. Отмени се състезателното начало. Междувременно в Азия народа е научен да оцелява, да се бори със зъби и нокти за първите места. Китайчетата в 7 клас са по-подготвени от европейските студенти.

28

Анонимен

преди 5 месеца

ПП ГЕРБ СЪЗДАДЕНА ОТ ГЕРМАНЦИТЕ.. ВОДИ БЪЛГАРИЯ КЪМ ВОЙНА

27

Анонимен

преди 5 месеца

Пуф пуф, пам пам. Така тренират Берлинските и Немските войници. 2 дни и патроните ги няма, европа е в колапс, заради Америка ! Ще разберат , че ако ви лижат *** не е на хубаво , най вероятно е за смазка да ви начуоркатттт !! Стара турска поговорка !

26

Анонимен

преди 5 месеца

ЛОШИ НОВИНИ ЗА ГЕРМАНОФИЛИТЕ ОТ ГЕРБ ХАХАХА

25

Анонимен

преди 5 месеца

американците си постигнаха целта. най големия продавач на втечнен газ на европа. разрушени тръби и омраза между т.нар. европейци и руснаците която означава че тръбите няма да бъдат построени отново. европа да си бере гайлето след като си избира джендърофилски петалски бабоеби и амеби като този тука.

24

Това е така

преди 5 месеца

Русия въобще не е миролюбив съсед, след края на Студената война НАТО занемари европейските армии , нямало смисъл, Русия се променила! Не се е променила, както се вижда! НАТО дава на Украйна 300 хил.снаряда, а само Северна Корея дава на Русия 1 милион снаряда! И не може да се разчита само на САЩ, аз се учудих че Великобритания, която считах за военна сила имала само 153 хиляди души армия!?!

23

Анонимен

преди 5 месеца

Heмa raз... Hekoй gyмнa naтoцитe?

22

РайнМетал

преди 5 месеца

я я вундерба. а чичя писториус и зеленото трамплин момиче в борда на директорите на американското ВПК. германия май върви към гражданска война да видим.

21

Анонимен

преди 5 месеца

ГЕРМАНИЯ НЕ МОЖЕ ДА СИ СИПЕ БЕНЗИН В ТАНКОВЕТЕ АКО САШ И РУСИЯ НЕ РАЗРЕШАТ ВОЙНА ЩЯЛА ДА ВОДИ

20

Анонимен

преди 5 месеца

САЩ, поради високият си дълг и лихви, спира парите т.е. войната в най-скоро време. Независимо какво става в Конгреса или кой ще е следващия президент, парите свършиха. Може да намерят различни причини ида се изнижат, но от тук нататък глупавите европейци ще финансират войната, която ЦРУ уреди. ЕС няма същите пари, нито техника, така че нищо хубаво не се задава за Украйна и ако прибавим факта, че човешкия материал за война свършва, загубата идва, въпросът е само кога.

19

Анонимен

преди 5 месеца

В подобна обстановка се е появил Хитлер! Тогава са били последни в Европа! Сега са четвърти в света...

18

Анонимен

преди 5 месеца

До Хорабрей ГЕРМАНОФИЛИ ФАШИСТИ ПРОТИВ САЩ... ПРИЗРАКА НА НАЦИЗМА СЕ ЗАВРЪЩА

17

Сълза и смях

преди 5 месеца

Аа събуждате се май....че Джуджака е огладнел

16

Анонимен

преди 5 месеца

Хайде, 4 Райх отново роди фашизъм. Европа е кървав, гаден континент.

15

Хора

преди 5 месеца

Европа е окупирана от военни бази и войски на САЩ.Как искате да има независима политика на ЕС?!

14

Анонимен

преди 5 месеца

Ще има ос . Доброзорлам.