36

Анонимен

преди 5 месеца

Медиите канят либертарианската фашистка ***. Стоян Панчев се хили на Глиги за фашистката пропаганда за евтаназия на деца. Тези нещастници обикалят телевизиите на безотговорните медии и журналисти, водещи. Това са извратени хора, които медиите рекламират. Те са една секта с извратени идеи, които искат да прокарат в държавата и да превърнат в закони, за което искат властта.

35

Те са отново тук

преди 5 месеца

Кандидатът за депутат от Демократична България и партия "Зелените" Иван Калчев - Глиги, заяви преди изборите за 48-и парламент, че децата с увреждания трябва да бъдат евтанизирани, а органите им да бъдат продавани.

34

Анонимен

преди 5 месеца

<Евростат посече българите: По-богати сте от германци и французи, защото... , /блицарите/Германия и Франция по скъпотия на храни, маслото в България е едно от най-скъпите в страните от ЕСОсновни храни в България са по-скъпи отколкото в Германия и Франция, където доходите на хората са значително по-високи. Цените на млякото, сиренето и яйцата в България са с 23,1% по-високи от средното ниво за страните от ЕС.> А след ЕЗоната какво.:))

33

Анонимен

преди 5 месеца

Делете се, спорете и важните неща за бъдещето си проспите.:))

32

Анонимен

преди 5 месеца

Копекаджийте да свикват има още паметници на мордорската орда да се събарят,следващият е Альоша в Пловдив. До колкото разбирам такива идолски капища на Мордора има в Бургас, Варна, Добрич, Плевен, Бяла Слатина, Кула и др. Бая работа се отваря за флексаджията.

31

Анонимен

преди 5 месеца

Докде директно с два плюса бе. Що тъй.

30

Анонимен

преди 5 месеца

Нова медийна думичка. "Да се видят". По рано Денков се обадил на Радев да му предложи "Да се видят" със Зеленски. Сега пък Възраждане чакали областния управител " Да се видят" с него на входа....

29

Нане

преди 5 месеца

Вземи се ограмоти поне малко владко.. До 9 септември България е една изостанала аграрна страна със страшна мизерия за обикновеното Население... ===)))

28

Влади

преди 5 месеца

До 09.09.1944 България се развива плавно , но нагоре. По-напред от Дания, Португалия и др.. На 05.09.1944 СССР ни обявява война и ни окупира. Идва комунизъм, после колхози и индустрализация, поставена на глинени крака , без кадри, без суровини. Изгонват хората от селата, за 50ст. на ден никой не ще да бачка и отива в града , в завода. Там се произвеждат калпави неща, но с помощи от СССР уж се връзва икономиката. Резултат: нито промишленост, нито село. Комунизмът уби България.

27

22

преди 5 месеца

А знаят ли господата от Възраждане и БСП колко са разрушените български паметници на българки войни и българската армия и храмове в периода 1944-1989г. Нека да разкажат това, Нали БСП е наследница на онази БКП, дето но управлява в този прериод?Нека да разкажат каво са извършили руските и съветски войници по бългаските земи, техните безчинства и всичко, което още се помни от някои хора.

26

Анонимен

преди 5 месеца

До 40 Нане---сменяй името рамзане. стига си петнил българското име.

25

Вуте

преди 5 месеца

До Нане - Нане много правописни грешки ве чожум .

24

Der Nordl&#228;n

преди 5 месеца

Голяма работа станала... Комунистите го построиха, а сега техните потомци капитало-либерали го разрошиха... От където дошло, там и отишло, не виждам драма...

23

Нане

преди 5 месеца

В България, подведено от кравари израсна едно изключително мълоумно поколение, което не е кадър на две магарета сено да раздели.... Изключително мълоумни наглеци.... Сега такива същите ги лекуват в укрия.... ===)))

22

нЕкой

преди 5 месеца

Режи с болгарката до основи окупаторския тотем.

21

МОНАРХИСТА

преди 5 месеца

Че *** колко паметници са махнали като идват на власт ве? Махнаха паметника на Христо Ботев, че бил буржоазен. И колко още други паметници от Царство България...

20

Анонимен

преди 5 месеца

Ако демонтажа е незаконен тогава някой трябва да понесе наказание и да си плати.

19

Отговор на Путин

преди 5 месеца

Bulgaria's 'Ruen' Ship Seized in Arabian Sea: Crew Safety?Корабът "Руен" е атакуван с дронове и подпален в Арабско море. Ден след започналата "реставрация" на паметника на Червената армия в София. Просто съвпадение...

18

Боби

преди 5 месеца

Сега се радват управляващите за Шенген, но утре ще плачат, защото и в Русе се събаря паметник на културата.

17

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 5 месеца

То невиждани викове тръшкане глупости за някакви железа на 70 год Къде бяха тези същите когато инфлацията стана невиждана когато нямахме правителство когато държавата се сгромолясваше къде фалшиви нищоправещи