56

Анонимен

преди 5 месеца

Това е политик, който държи на собствения народ,а не като нашите, които си подават задниците на колонизаторите.

55

злокачествен тумор

преди 5 месеца

Нема принципи , има само пазарлъци . Закривай това сборище ЕС , само това е решението . Ще се спазарите , ще ти отпуснат средствата , после ще ти лепнат я въглероден отпечатък , а квоти някакви , рекет всякакъв . ЕС вече не е това , което е било замислено , или пък е замислено като друго а заявено не това , което ще е трябвало да е .

54

Анонимен

преди 5 месеца

След фиаското в Украйна САЩ само чакат да стане готов завода на TCMS в Калифорния и ще сдадат Тайван на Китай. А Унгария ще си върне земите от Украйна и ще има обща граница с Русия, и Унгария ще бъде основен газов хъб на Европа когато ЕС се разпадне. Освен това Сърбия и Унгария ще бъдат ключови играчи в "Един пояс, един път" за Европа. Неслучаийно Орбан и Вучич бяха поканени в Китай на форума "Един пояс, един път", а Брюксел, Париж и Берлин не бяха. А България, която се изпокара с всички, отива в небитието.

53

82-ОМБР

преди 5 месеца

А тримата заедно,Бойко,Шиши и Киро пердашат МОЛОЧА

52

Анонимен

преди 5 месеца

В Унгария разказаха за преимуществата на АЕЦ "Пакш-2". Преимуществото тук е точно едно: в условията на тотален недостиг на енергия, който ще настъпи в Европа в близко бъдеще, именно Унгария ще бъде един от оазисите, който лесно ще се извиси над околните папyаcи.

51

82-ОМБР

преди 5 месеца

На Бойко като гледам така му е добре! Ти му мисли!

50

Красимир Петрофф!!

преди 5 месеца

Шиши пердаши ППиДБ ежедневно, Христо Иванов вече му свикна на пеефския харпун да влаза изодзадка, ама по-интересно ми е как на бойко дзадника му изтръпва от пеефския, уж е мъжага, ама яко го помпа и него хахахаха

49

Анонимен

преди 5 месеца

Орбан: Унгария няма да напусне ЕС, а ще превземе Брюксел

48

Анонимен

преди 5 месеца

Президентът Зеленски със съвет към окупаторите: "За тези, които разбират само руски. Искате да живеете - бягайте!"

47

сина

преди 5 месеца

кмета "демократ" руши паметника, вдигнат от дядо му и баща му - мууухахахахаха те това са демократите в България - пълна измяна! Добре, че не съм им симпатзант, иначе щеше и мен шишо да ме пердаши по цял ден и да ми изскочат очичките, като на асена василева - жената на тони парфюма

46

82-ОМБР

преди 5 месеца

Няма русия свое! Всичко ще и бъде отнето!

45

Анонимен

преди 5 месеца

Орбан не приема с "въздушните граници" да му дадат четвъртинка от полагащите му се пари! Има топки този мъж!

44

Красимир Петрофф!!

преди 5 месеца

Бойко, до кога ще се хващаш за палците, като видиш галя - пратеничката на посолството на памперса ?!? Доста вече ти разшириха халката, бойко ? И шишо те пердаши от сутрин до вечер, а бойко ?!?

43

Анонимен

преди 5 месеца

Връщайки Украйна, Русия връща своето.

42

Анонимен

преди 5 месеца

Достатъчно е Китай да наложи морска блокада на Тайван, и Аппле заедно цялата промишеност на Европа, на първо място автомобилната, ще умрат на момента. И какво могат да направят САЩ? Дали ще започнат ядрена война с Китай затова, че е изолирал територия, която самите САЩ признават за част от Китай?

41

82-ОМБР

преди 5 месеца

И в Авганистан не бързаше русията,но на само деветата година издъхна! После всички знаем какво последва РАЗПАД!

40

сина

преди 5 месеца

Орбан търгува за народа и страната си, а нашите като викнеш "Стой" веднага си свалят гащите, свикнали са даги онодат - шишо оноде кирочвице от сутрин до вечер, а Галя от посолството оноде шишо! Това е положението в милата ни родина!

39

Красимир Петрофф!!

преди 5 месеца

Орбан е политически мъж на място, а не като нашата жена сапунджийката Денкова, прасенцето шишо, банкянската тиква, обратния асена василева и лудия кирчо! Ние нямаме нищо, ние сме слуги на памперса от сащ, а Орбан е Човек и пази народа и страната си! Нашите са мижитурки долни продажни!

38

Хунка

преди 5 месеца

Тоест цялата работа е била за пари.

37

Хунка

преди 5 месеца

До една баба----вечно ще е приятелю, руснаците винаги са били роби и ще си останат така.