14

Политика

преди 5 месеца

Когато двама се карат третият,печели/краде.

13

Да

преди 5 месеца

Това е умишлено...

12

До 10 Зрител

преди 5 месеца

На прасе е.

11

Анонимен

преди 5 месеца

Това разделение го има във всяка държава, където СССР е имал силно влияние и пропаганда и където Русия все още се бърка. Не е само при нас, просто при нас е по-силно изразено, защото не се осмелихме на лустрация в началото на прехода и комунистите се окопаха на ключови позиции в държавата и бизнеса.

10

Зрител

преди 5 месеца

Шиши нещо го няма.Сигурно са му намали ли звука от посолството

9

Анонимен

преди 5 месеца

Преди 1989,който не харесваше социализма, бягаш през границата, с риск да го убият! Сега, който не харесва, спокойно може да напусне!

8

До бесен гражданин

преди 5 месеца

ами мисля че паметник за победата на СССР над хитлеро-фашизма (кафявата чума) през ВСВ е доста нужен! тоя го бутнаха новите фашисти ама който бута паметници после прави двойно по големи...

7

Пляс пляс

преди 5 месеца

Важното е гей паради да има.

6

Парк зелен

преди 5 месеца

В моя кръг няма разделение. Всички се радваме и знаем, че закъсняхме 34 години да го махнем. Иронията е, че ако не беше започнала кървавата война, още щеше да се вее автомата. Ако има недоволни, хора преклонени пред чужда държава, обявила ни за враг и заплашваща ни, да заминават на мобилизация и да се отказват от бг гражданство. Тук нужда от такива няма. Да се маха грозното нещо и да си остане парк. Не искам никакви монументи. Тук не е Скопие, не Москва с паметници и мавзолеи. Нека се оттърсим

5

бесен гражданин

преди 5 месеца

Разделението го правят журналистите и политиците. На обикновените хора им е през оная за тоя *** паметник. Доста отдавна трябваше да е премахнат. Проглушиха ни ушите с него. Ако мислят, че на бъдещите поколения ще им е важно да го има, много здраве ще имат. И на сегашните млади не им пука. Ако питате един 20-годишен младеж на кого е тоя паметник и каакво символизира, няма да може да ви каже. Кому е нужен тогава?

4

ПП–ДБ-Герб-ДПС

преди 5 месеца

Ще участваме в София Прайд 2024 г.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Разделиха народа! А разделен народ най-лесно се управлява и манипулира.

2

имаше 150 процента

преди 5 месеца

спец супер склупторски на Вежди приятел , 60 бр. Склуптори сложени на Братя христо и Евлоги георгиеви булеварда . за 10 години 8 коли се забиха в тях , ръждясаха . Само да стърчи нещо . На НДК махнаха паметника . Та и ръждясалите арматурно-асвалтови приличащи на различни неща отидоха на Скрап . Може да са били много склуптори . Да не са били на Вежди приятели . Паркинги и градини детски няма .

1

Зрител

преди 5 месеца

Да издигнем паметник на прасето сорош.