158

Анонимен

преди 5 месеца

Сopocoидните тъпaнaри първо са с изпържени мозъци от перманентно пиянство и дрогиране, повечето от тях са били двойкаджии и се съмнявам дали един от тези шимпaнзeта може да изчислява проценти, даже се съмнявам дали знаят таблицата за умножение. Като им четеш пpocтaшкия стил на писане, ти става жалко, че такива уpoди хабят ресурсите на планетата.

157

Анонимен

преди 5 месеца

Ми кат има изброените болести, как да не yмpe!

156

Анонимен

преди 5 месеца

Спокойно и търпение! Русия трябва да се унищожи много бавно, да не стане някой сакатлък от рода на световна война! Жебата трее се свари бааавно бааавно!

155

Анонимен

преди 5 месеца

Русия се готви за изтощителна война! Руснята се финансира от С Корея и Иран, а Украйна от Америка и Европа! Кой ще се изтощи първи? Накрая тея нeщacтници от трите диктатури ша бачкат за по една лимонада!

154

Анонимен

преди 5 месеца

Ей сега руснаците се изтеглят, а украинците поемат на поход към Москва... Мечтата на Хитлер се сбъдна!

153

Анонимен

преди 5 месеца

Някой русофил е донесъл на Захарова, че ще разкулачим MOЧA, и сега тя в един глас със Радев заплашва българите. Кой русофил ни предаде? А?

152

Сата НАТО

преди 5 месеца

Париж е превзет от англичани, австрийци и Прусаци. Руското участие е било символично и руснаците са били под чуждо командване. Наполеон пребива руснаците включително и по обратния път на връщане, когато се опитват да му правят проблеми. А неговият уж "победител" Кутузов, е отровен същата година заради "заслугите" си.

151

Анонимен

преди 5 месеца

!? А с контранастъплението какво стана е писачи платени!!?????

150

Анонимен

преди 5 месеца

Да бе Сата НАТО и за Това руснаците накрая са били в Париж и Берлин,а да и ти беше тръгнал с леопарда към Москва и кво стана стигна ли?Досаждаш с простотиите си,явно мисленето ти причинява болка.

149

Сата НАТО

преди 5 месеца

Просията е участвала в три коалиции срещу Наполеон. И не ги е нападал той, а те него. И трите пъти ги е попилял и се принуждават да подпишат мирен договор. И когато се измятат от договора и не го изпълняват, отива в Просията, попилява ги за четвърти път и влиза в Москва. .

148

Анонимен

преди 5 месеца

А Украйна колко загуби?

147

Анонимен

преди 5 месеца

Кой каза милиард? Аааа тия парички са за поддръжката на новата яхта на дрогата!

146

Сата НАТО

преди 5 месеца

Нещо не сте наясно с историята. Нито Наполеон, нито Хитлер, са били "разглобени" в Просията. Хитлер са го разглобили англо-американците в Северна Африка, Италия и Нормандия. А Наполеон като цяло е разбивал руснаците където ги набара. В частност и при Бородино, след което е влязъл в Москва, живял е в двореца на руския цар, офицерите му са евали руските аристократки, и след един месец са си тръгнали, заради нападение на англичаните и бунт в Испания.

145

Анонимен

преди 5 месеца

Аз съм напълно сигурен, че САЩ и Украйна ни спестяват бройката за да не изпаднем в шок. Убеден съм, че са изтепали най-малко 145-146 милиона руснаци и вече наркомана ходи в САЩ като просяк за долари, не заради Путин, а защото войската му е на Китайската граница и рие с копита към Пекин! Нека човека използва инерцията, тъй да се каже.

144

Alek

преди 5 месеца

Hahahahahahaaa

143

Анонимен

преди 5 месеца

До 82 ОБМР.Кой не руснаците ли дойдоха тук или украинците да реват и просят.Кажи някой да е излязал и да проси за Русия,покажи един руски бежанец държавата да го храни.Е такива няма и няма,и да видиш.Това да не ти е украински сайт аз да ти пиша против Украйна,а ти казвам тук е България и нямат място тук нито украинците нито ти.Като искаш и си загрижен за тях в тръгваш.към Украйна.

142

Сата НАТО

преди 5 месеца

нещо свършиха парите,а Украйна ----- Никакви пари не са свършили. Нито пък оръжия. Само Дания днеска обяви нов 1 млрд евро за оръжия, муниции и обучение.

141

Анонимен

преди 5 месеца

Да бе Сата НАТО,ама само на приказки това всички го могат.Що не погледнеш,че нещо свършиха парите,а Украйна се превърна в гробище.Даже гробовете се копаят от багери предварително,ама ти си лаеш уркопростотиите.Те това ти е Украйната сега.Айде бегай да просиш

140

Анонимен

преди 5 месеца

Искам да отбележа, че данните на САЩ са много консервативни, тоест броят само най-най-доказаните загуби. Но има и огромно количество недокументирани такива. Като цало реалната бройка е между 400-500 хиляди души. Същотл е и при техниката.

139

Анонимен

преди 5 месеца

До 173 Ами ,айде тръгвай към Украйна и там реви за нея колкото си искаш,а не да ни занимаш с украинските си простотии.