84

До 87

преди 5 месеца

В Германия и Австрия са загинали съветски войници ,в България нито един !

83

До рушащите

преди 5 месеца

Все едно. И да го бутнете по умни няма да станете, Украйна пак ще подпише капитулация и България пак няма да бъде по уважавана на Запад (справка Шенген, Евро и т.н.) а сега вече и на Изток. Г.ъ.зо.лисци такива. Утре от Козяк ще ви накарат да се отречете и от майка си и баща си...(вече се подготвят и такива неща с родител 1 и 2) и това ли ще направите ?

82

87до 80

преди 5 месеца

87 до 80

81

Анонимен

преди 5 месеца

Фашисткото ни правителство премахва паметника на Съветската армия тези които са трепали фашисти нормално поведение на фашистите. Народ койго унищожава историята си няма Бъдеще. Сещате ли се за Евгений Бакърджев който беше инициатор за събаряне на мавзолея ами пукна млад не вожа да се порадва на простотията която сътвори. Същото ще се случи и с тези национални предатели. В Германия и Австрия тези паметници стоят и се подържат.

80

До 81

преди 5 месеца

Сравнението ти е безумно глупаво ! Всички паметници и символи от Хилядолетният Райх на Хитлер са премахнати......Не сравнявай несравними неща-никой не бута паметника на шипка или паметниците на Арнолдо Цоки.

79

Анонимен

преди 5 месеца

До 68 и аз мисля така ,слуги на сащ и на зеления

78

Анонимен

преди 5 месеца

Браво на ПП за смелостта, която имат да премахнат това сатанинско изчадие от центъра на столицата. Досега никой не посмя. Пак ще гласуваме за ПП и ДБ

77

Лазур

преди 5 месеца

В България не е загинал нито един руски войник!.......Починалите 42 души в Бургас са от препиване с метилов спирт от цистерна

76

Анонимен

преди 5 месеца

До кога над Родината ни бащина ще върлува таз русофилска простащина ?

75

Въпрос към Козяк

преди 5 месеца

А защо не давате зор на Франция Германия и Египет да бутнат Триумфалната Арка в Париж и Райхстага в Берлин и Хеопсовата пирамида в Кайро ? Нали всички тези постройки са символи на диктатори и тоталитарна власт. Факт. Или според посолството на Козяк и наведените с гръб към него нищоправци разчитащи на грантове като Америка срещу България Хелзинският комисиарат Атлантическия пъб и Затворено общество...Наполеон Бонапарт и Адолф Хитлер и Хеопс не са тоталитарни режими и не са ползвали робски труд ?!

74

Анонимен

преди 5 месеца

ПП го правят да ги похвали сащ ,душички давате да ви потупат по рамото ,предатели

73

Анонимен

преди 5 месеца

Много добър текст всичко е така както е изложено .

72

Анонимен

преди 5 месеца

Просто не ги разбирам германците! Как така не си оставиха поне един паметник на ХИТЛЕР ....не за друго, а да помнят миналото, пък и "паметници не се разрушават"....както разрушиха всички след смъртта на сталин в парашша.

71

Анонимен

преди 5 месеца

Сега в София скоро и в други градове. Альошите трябва да се премахнат- например в Пловдив и Русе.

70

Анонимен

преди 5 месеца

Отрязали ръката с Шпагина, та вече се чувствали свободни! Някаква пииикла от общината, дето не е била и родена тогава. Да питам кой се страхува от автомата? Той е стрелял срещу фашисти. Явно и днес ги има, та ги тресе страхът, нормалните хора не се страхуват от тая ръка, срещу тях тя не е стреляла.

69

Анонимен

преди 5 месеца

В края на ВСВ В Берлин са се водили големи сражения за всяка улица за всяка педя земя. Има много убити. Затова има и паметници. На територията на Царство България, РККА не е водила никакви сражения. За какво е тогава този нелеп паметник в София?

68

Анонимен

преди 5 месеца

Еххх много бързо го режат! А как ми се искаше на ден по сантиметър да е... Такъв неописуем кеф ми доставя хленчът на рузззоробите!

67

Анонимен

преди 5 месеца

кресливите партизани, защитници на паметника на окупатора от възраждане и бсп, не оставят нормалните граждани да си кажат мнението дори, да се зарадват

66

Анонимен

преди 5 месеца

До АнонимеН 71 - И сам не знаеш колко си прав, точно за СКРЪБ е! А някои са направо за скрап, но не паметникът!

65

Анонимен

преди 5 месеца

Крайно време е да преместим и ПП в миналото!