38

Анонимен

преди 5 месеца

Дааа. Честните слова не са красиви, а красивите - не са честни. Лао Дзъ. Някои хора не могат да понесат Истината. Предпочитат да ги лъжат и да се самозалъгват.

37

Анонимен

преди 5 месеца

забавно е как русофила иска референдум и ще остане шокиран като се окаже, че сте само няколко хиляди. :D

36

бойко

преди 5 месеца

На тоя никаквец ще му отнема званието

35

борисоф

преди 5 месеца

колкото аз съм политик при този матриал, толкоз и чобанинът е историк

34

боеко

преди 5 месеца

Какво е внението на Тео Ушев по въпроса - Чобанчето историк ли е, или ....?

33

Анонимен

преди 5 месеца

Без достойнство. Паметник на Окепаторите. Платено им е с мноооого левове. И злато - вагони.

32

Анонимен

преди 5 месеца

Трябваше да има референдум за съдбата на тези паметници, а не корумпирани или умствено обременени чиновници и съмнителни "експерти" да вземат решения, които отново да разделят народа, колкото се може по-болезнено.

31

ъцз

преди 5 месеца

Според сглобката нали Украйна са ни освободили понеже са учасвтали украйнци, а сега същите бутат паметника на трети украйнски фронт където пак са украйнци

30

плюс минус до чобан

преди 5 месеца

Да разрушиш ПАМЕТник, означаве, че рушиш историята, г-н чобан- "историк" .

29

До 39

преди 5 месеца

Изглежда, че насилствено са те разширили отзад та се испускаш сега тука

28

жорето

преди 5 месеца

Нека и мен да пуснат в ринга - ще си го подаваме и млатиме за радост на множеството около ринга

27

До 18

преди 5 месеца

Да, наши негодници са вършили дивотиите през кошмарните първи 40 дена след 9-и септември 1944 г., но това е правено по указания, получени от някои, докато са обучавани в Москва - по квоти да се ликвидират или лишават от възможност за дейност най-изявените личности във всяко населено място. Целта е да се подменят лидерите на всяка общност с удобни за новата власт хора.Друг е въпросът, че нашите негодници съсипват човешки съдби и залично отмъщение, за лично облагодетелстване или просто от завист.

26

Анонимен

преди 5 месеца

русофила не може ада бъде убеден в нищо. Трябва всичко да става насилствено.

25

Бай Дрън

преди 5 месеца

Кулата в Пиза също е опасна за гражданите. Демонтиранте я.

24

Анонимен

преди 5 месеца

"Основанието на областната управа е, че монументът е опасен за гражданите." Я сега областната управа да каже колко пострадали има от паметника и колко от оградата която да ги пази от тоя "опасен паметник " :))))))

23

Анонимен

преди 5 месеца

До анонимен 19 - Написал си "Отнемето му образованието". Образование няма какда се отнеме, то е в главата на съответния човек. Отнемат се научни степени и звания, когато лицето с дейността си докаже, че те нямат покритие. Но това е възможно само в нормалните държави. У нас вече две поколения практикуват друго. Научни степени и звания се раздават според връзките и политическите заслуги на този и онзи. Ако нямаш такива предимства, Айнщайн да си, повече от технически помощник в БАН няма да станеш.

22

Анонимен

преди 5 месеца

Да се вдигне паметник на генерал Колев!

21

До Анонимен 5

преди 5 месеца

.... 4 пъти повече войници в сравнение с германците. От есента на 1944 г. вместо да попиляват нахалост свои воини, използват нашите.

20

Анонимен

преди 5 месеца

До 20 А не обичаш ли воя на американските слуги.Кога ще хванеш самолета за Вашингтон и ще престанеш да ни занимаваш с простотиите си,там наведен прегърбен ще се кланяш колкото си искаш даже банани ще ти дават

19

До Анонимен 5

преди 5 месеца

Не преиначавай! Нашите воини са били използвани като пушечно месо. Поразрови се в историческата книжнина. При отлично укрепени германски позиции руснаците хвърлят наши войници на заколение, за да преценят откъде, с какво и колко се гърми по тях и с оглед на това да изградят стратегията си. Нашите офицери са протестирали енергично и знаеш как ги третират след ВСВ, въпреки проявената им храброст и стратегически умения. Знаеш и другия факт - в един и същи тип битки руснаците губят 4 пъти повече ...