1142

истински българин !

преди 5 месеца

КАКТО Е КАЗАЛ ГЕНЕРАЛ ИВАН КОЛЕВ НА РУСНАЦИТЕ НАХЛУЛИ В ДОБРУДЖА 1916 Г. ---- " МНОГО ВИ ОБИЧАМ, АМА ЧИЙ ГО ДИРИТЕ В НАЩЕ ЗЕМИ ? ----- И ГИ ИЗБИЛ И ИЗДАВИЛ В ДУНАВА !

1141

Анонимен

преди 5 месеца

България отдавна върви по пътя на реабилитация на нацизма! а русофобията става все по-агресивна... Представите си как възприемат това събаряне деца и внуци на войници ЧА, нали още вчера сме били приятели. Това е поредното предателство бе хора! двустранния Договор за приятелство и сътрудничество - официално нещо .. А колко живи контакти сега режете завинаги

1140

северомакедонец

преди 6 месеца

До Радослав За да се убедиш още веднъж колко е било слаборазвито Царство България сравни реституираната след 1990 г градска собственост и селскостопански земи с реституираните промишлени и производствени активи.....ще ти стане ясно дереджето на страната ни тогава.

1139

Викаш

преди 6 месеца

Не им стига авантата и кинтите подарени от наште измикяри от правителствата от 1945 досега ами още искат да плащаме - много позитивно послание, напълно го разбрахме - почнахме ги *** ви паметници ;)

1138

Анонимен

преди 6 месеца

Нацизмът победи! И първата му работа е да събори паметника на тези, които го победиха преди 70 г.! Победителят има право да пише история! Така е било винаги! Но проблемът не е в нацизма! Злото реално съществува. Проблемът е, че тези, които победиха нацизма, проиграха своята победа! В Русия решиха, че победата, платена с 27 милиона жертви не им трябва... Руснаците тогава приеха да им бъде разрушена страната. Това правят и българите днес...

1137

Трандафор Босев

преди 6 месеца

Външно министерство да обясни на г-жа Захарова, че това не е разрушаване на паметника, а "специална реставрационна операция", а по отношение на настъпланието на нацизма у нас, да я попита "Къде е Навални?".

1136

северомакедонец

преди 6 месеца

До Радослав БГ до 1951 е най-изостаналата страна в Европа освен Албания.... Има си статистика. Промишленост слаба, шосета грунтови - малко паваж около София и Пловдив и в градовете-единствения асфалтов път в резиденцията на румънския крал. Авиостроене на дървени самолети. Сглобка на автобуси? Работилница. Нито металургия, електротехника нито даже индустриална хранителна промишленост освен тютюни. Оръжейна промишленост - йок. кожарство, текстил и рудодобив - основно въглища.83% селяни в селата.

1135

НЯМА ПРОБЛЕМ

преди 6 месеца

Плащаме си веднага с БГ мужици начело с Копейкин, Фигуранта и Импексова в комплект с черни чували за ГРУЗ 200 !!! Халал да им са на Руснаците !!!

1134

Опппааа

преди 6 месеца

Защо България да си плаща, да го откупи Русия и си монитра в Кремъл!

1133

Радослав

преди 6 месеца

До северномакедонеца:преди 1944 България е била с крак с развитието на света!Имали сме завод и проектиране на собствени самолети, завод за автобуси във Варна, фабрики и предприятия.Идва цоца и всичко се заличава, а 1989 вече с два фалита, изкраден сребърен фонд (още 1945г.) подарен златен резерв на робовладелеца СССР, заличена икономика и сринато самосъзнание, заличена самоинициатива и желание за развитие. Бълваме на автомати които да се радват на радиоактивен дъжд и да пеят нас партията ни роди

1132

Анонимен

преди 6 месеца

захарова: ".....деградиращо положение със спазването на човешките права"!?!?! Really!?!?!? Само една дума ще кажа: "Навални".

1131

Радослав

преди 6 месеца

До северномакедонеца: 1. Искал е, но съюзниците не са имали капацитета да помагат и затова ни оставят на произвола на съдбата.2. Българската армия към него момент е била въоръжена до зъби с модерно за времето си оръжие, доста по добре въоръжена от сърби или гърци. С немско и чешко въоръжение. 3. Стига с тази Турция, тя не е участник във ВСВ! Няма какво компенсации и глупости! 4. Я виж колко загуби и материални щети са понесли румънците до 1944 и колко сме имали ние? Какво повече искаш?

1130

поздрави от Острова!

преди 6 месеца

Нидерландия поднови вноса на руски газ (проверете).. В България се демонтират паметници... Удивително тьпи сте хора! Удивително тьпи!!!

1129

Анонимен

преди 6 месеца

На мен лично този изказ ми идва в повече. България "ще си плати последствията" - казано от посланик на чужда държава е безпардонно и грубо неуважение на изборите на една нация. Отдавна тази самозабравила се и нагла жена трябваше да е отзована, защото нанася повече вреда, отколкото полза на руската дипломация у нас.

1128

Мишо

преди 6 месеца

Днес БГ както винаги удрят дъното. Как може да си позволите подобен цинизъм със снимката на заглавието!? Нали сте уж възпитани и толерантни?!

1127

Мишо

преди 6 месеца

Браво, заглавието няма нищо общо с истината и статията. Но защо да не подразним хората и да пуснем поредната провокация.

1126

И.Б.

преди 6 месеца

Ув. г-жа Захарова, откарайте си паметника на съветската армия в по-удобно убежище някъде в Русия, защото съветска армия няма вече, има само руска.Защо някои руски среди се нуждаят от т.н. паметници на победата? Живеем в нов век, разберете. Паметникът може да Ви послужи за някоя друга страна, която желае да е Ваш васал.

1125

северомакедонец

преди 6 месеца

до радослав: Примерът на Борис трябва да ние като обица... Като е искал да е с англичаните, защо не го е направил? Защото сме нямали войска и оръжие срещу хитлеристите. Но май това му е било за алиби: царят си е италианец и по майка и по баба. Е сега имаме ли оръжие и войска за самостоятелна политика? Дадохме всичко безплатно на украинците и ще летим с чертежи и воюваме с тенекиени страйкъри дето не смеята да ги пратят в Украйна като Брадлитата, че горят като факли от птуровете.

1124

северомакедонец

преди 6 месеца

До Радослав. Просто Чърчил е предлагал окупация на БГ от страна на Турция като компенсация евентуално на съветски анексии в Лазика и разделянето на Иран. После се съгласили 25 /75 в Бг и 75/25 в Гърция.. Та занулили след 1948 25 процента. Всички спогодби между победените страни са били анулирани с договорите в Париж. А Борис се е отказалопри влизането в тристранния пакт от Македония освен Струмица и Кавала - защото Югославяните са били вече в него. Като и да се въртиш задникът ти е все отзад

1123

Факт

преди 6 месеца

По повод събарянето на паметника, Путин може единствено да ми направи като вятъра.