51

Пепо

преди 6 месеца

Госпожата в детската градина ни каза,че рисунките оживяват и аз ще нарисувам Годзила и ще я подаря на мистър Зелений да му помогне.

50

Златка

преди 6 месеца

Сега ми става ясно как се чувстват мъжете които от милиардери ги превръщам в милионери,но не се разкайвам!

49

Баба чичолина

преди 6 месеца

Да би мирно стояло - не би в чудо се видяло,си хортуваме ние.

48

Никой

преди 6 месеца

Другаря Шаламанов, дипломиран политически офицер от ВВС и член на БКП, обяснява как НАТО ще унищожи Русия. Ако им стискаше, вече да са го направили. Ама пусти ядрени ракети, току виж са се озовали на ливадата пред Белия дом. На следващата среща ще решават кой ще свири на Путин

47

Фитьо

преди 6 месеца

То от началото е ясно - или мир при руски диктат или мечешки масаж при продължаване на войната от Украйна.Е,след референдумите през лятото при новата реалност,а не както в началото при спазване на Минския договор за самоуправление на юга.Още след изгорените живи 48 жени и деца 2014 в Одеса протестирали срещу бомбенето на населението в юга непризнато Майдана е ясно,че народът на Русия е зад Кремъл не повярвал на укр.следствието,че са се самозапалили,както повярваха от Брюксел.

46

АнтиЗомби

преди 6 месеца

Кадафи издъхна със сап в задния двор, путин на финала си ще поеме поне 4.

45

Зеленски

преди 6 месеца

Шаламанов, ти си предател! А аз те смятах за честно американско меее.кере!

44

Целта е

преди 6 месеца

Войната да не спира..

43

Анонимен

преди 6 месеца

Върви се към пробуждане, ама едно такова тежко махмурлийско...

42

Чети А, Бе

преди 6 месеца

Зеленски много ясно обяви главната цел на Украйна - украинците ще се бият до смърт, до последния воин!

41

Велизаре,

преди 6 месеца

Шаламане, само на тебе на са ти ясни целите на Украйна. След всичките тези помощи трябва да се напъна и да сметна колко ще излезе квадратния метър земя, сигурно ще е златен.

40

Анонимен

преди 6 месеца

Шаламанов, Российские войска прорвали оборону ВСУ на южном фланге Авдеевки севернее СНТ "Виноградники" и зашли на территорию города.

39

Анонимен

преди 6 месеца

Кой, по дяволите, е тоя???

38

Км

преди 6 месеца

Защо му казвате Шаламанов бре.????Той е Шарлатанов.!!!

37

Анонимен

преди 6 месеца

Бреее,много разбирачи по тази нашата страна и всичките им мисли и съждения пропити с един такъв ведър и бодър евроатлантизъм и кипяща демокрация,че като ги слуша човек му става едно хубаво ,че сме в свободният свят...

36

Споко

преди 6 месеца

Украйна публикува какво е необходимо за да победи Русия. 17 милиона снаряда, 400 милиарда долара кеш. Вече няма нужда от F-16, ами трябва да и доставят F-18. Генерал Игнат коригира бройката, преди бяха 60 самолета, сега са нужни 150 F-18. Комплекси ПВО THAAD (батареята струва 3$ милиарда), вертолети Apache, вертолети Black Hawk, транспортни самолети C-17 и Lockheed C-130 Hercules. Целият пакет около 30 милиарда долара. И тогава Русия ще бъде победена.

35

дообрее

преди 6 месеца

Слугинаж, Аман от вас дърдорковци ва лъжата.

34

Анонимен

преди 6 месеца

А, и да, как върви контранаступа, а Шаламанов? Купи си бинокъл, барем видиш руското знаме над Маринька, хахаха!!

33

Анонимен

преди 6 месеца

Украйна няма цели. Дори няма такава държава "покрайнина". Фашисткия киевски режим на територията на бившата УССР (по същество Киевска Рус, неотменна част от Велика Рус) изпълнява целите на САЩ.

32

Анонимен

преди 6 месеца

Само като му видя физиономията на този виден укронацистки фен, и всичките бла-бла-бла, и няма никакъв смисъл да четеш. Той, Путин като ви подпука и вас, всичките шаламановци, тагаревци, денковци, петковци, аговци, инджевци, да се надяваме че ще престанете да крякате дивотиите си.