187

Анонимен

преди 5 месеца

Никакви мигранти не ни трябват. Ние и с тези не можем да се оправим. По-добре да излизаме от този евро съюз и да си направим един балкански съюз. Сърбия-Македония-Гърция-Румъния-Албания и тн, който иска наблизо. Ще сме по-добре без *** северняците и дрендъри

186

Анонимен

преди 5 месеца

Дано някой от МС чете коментарите тук. Австрия се подиграва с нас. Ако аз бях МП сега, щях да наложа един куп проверки на всичко внасяно от тях. Всичко австрийско под ножа за проверки. Австрийските граждани могат да пътуват свободно, но това не означава, че не трябва да бъдат тествани за Ковид и темподобни щуротии. Защо от МС позволяват да ни се подиграват? А съм против!

185

expert

преди 5 месеца

До РокоБи ли и наШенгенил дупарата на тая русата ? хахахаахахах

184

Анонимен

преди 5 месеца

Голяма работа. Ще ни спестят 10-15 мин паспортен контрол на летище. Друго си е 8-10 часа на сухопътна граница чакане през лятото

183

Аз

преди 5 месеца

не мога да разбера що изобщо се бутаме там, където не ни искат. Мястото ни изобщо не е в ЕС. В ЕС винаги ще сме последна дупка на кавала.

182

баба Пена

преди 5 месеца

Нека сега баба и да ви обясни какво е въздушен шенген. Значи като изядеп една тенджера боб+10 сарми кисело зеле, изиеш една боза преседяла седмица на прозореца и ей ти на - въздушен шенген

181

абе кой ви е виновен

преди 5 месеца

Кой ви кара да ходите по летищата. Я хващайте мотиките - глей колко нивя има за копане. Една мотика и на полето и ша видиш и шен и ген та ша хванеш и тен. Летища им се приходило

180

Анонимен

преди 5 месеца

А не можем ли ние Българите да си направим - "Български шенген"? И да приложим същите закони каквито имат в Австрия за влизане в техния шенген, като искат и те да влезнат в нашия "Български шенген"!

179

Роко

преди 5 месеца

Тая русата не е за изхвърляне още.

178

Анонимен

преди 5 месеца

Ако не си от Шенген и полетът ти е "овърбукнат", има голям шанс, да не те допуснат до борда ... Слупвало ми се е няколко пъти. Мвтат ми едни смешни 400 евро в лицето ... Да, много ме комоенсира. Дал съм 200 евро за полет, а сега полупавам минималната шопавоа заплата, да спя на летищети ..

177

аллоооуу успелия

преди 5 месеца

До оня по-долу успал се български гражданин. Аре махай се и от тука, че пак е време да сменяш поршето. Няма и тебе да те мислиме тука. Нали си се успал - седи кротко и не врякай.

176

Анонимен

преди 5 месеца

Такъв шенген е послезен само, ако ходил на екслурьия до Хошандия и си вземеш малко холандско, щото на излизане към шенгенска страна, тамаска не проверяват. Не, че не могат, просто чисто административно им се позволява, д ане го правят. Инапе само хабят ресърси, ще теябва д аатестуват и да си унищожават турузма.

175

Анонимен

преди 5 месеца

До 189 - Големите играчи идват 1 път да открият офиса и това е. Да бе казвам, *** ако летиш с пастния си самолет, бе инаваш и 1/100 от униженията на летището. Играя си, да си събера жюбагажа, а на летището, пред 500 дули ми го рапарчатисват, оставвт го в мръсни контейнери и ако тръгна, д аси гобсъбирам прилежно ми подавиркват, да бързам ... Не хора а ypoди!!!!

174

Анонимен

преди 5 месеца

Виждате ли така бленуваната Европа какво ни причини? Унищожиха работещите и конкурентни фабрики и заводи. Почти на 100% вече всичко е внос. Така наречения бизнес е "гола вода" без европейски субсидии. И на финала искат да ни натъпкват с бежанци, та да ни претопят час по-скоро.

173

Анонимен

преди 5 месеца

Но пък когато Австрийците ни пратят Цирийците и Афганците ще има бум на дюнерджийниците.

172

ха ха

преди 5 месеца

въздушен шенген -въздух под налягане - дали ще отпадне двата часа преди полета да си там и паспортната проверка ?? а дано ама на дали -въздухари оставка

171

Ясно

преди 5 месеца

Е че безродниците от сглобката ще се съгласят да напълнят България с мигранти и отчитат дейност.Ще продават и земята , а после самите те по островите- казаха си го в един изтекъл запис!

170

Анонимен

преди 5 месеца

"Като успял българин който живее на запад, и който си сменя поршето на всеки 4 години с нов модел, мога да кажа, че мен изобщо не ме интересува дали България е в Шенген или не." - Като усоял български гражданин, ти гарантирам, че на никого в България не му пука за теб и мнението ти.

169

Тоест

преди 5 месеца

Ако можем да преминем през въздуха на Австрия сме ОК, щом не можем да си стоим у дома!

168

Анонимен

преди 5 месеца

Каква ще е ползата за бизнеса от този въздушен шенген? Нали всички политици горещо обясняваха, че най-голяма полза ще има Българския бизнес, превозвачи, търговци ще увеличи инвестициите.. Аз се сещам само за 1 официале Български въздушен превозвач - България Еър.