124

Анонимен

преди 5 месеца

"Завист е да не мога да си го позволя и да коментирам." - И защо сметна, че не мога да дам 8 бинки за няколко дена в хотел, мога, но не искам, точно защото не съм псевдомутра. Точно тези които гъбаркам са такива.

123

Анонимен

преди 5 месеца

Трябва да се перат парите.... Това е един от начините. В България няма нормален човек който да даде 8 бона за една нова година. Може само ако е престъпник или невменяем който се по някаква случайност се е сдобил с пари. Наследство или е спечелил от лотария. Познавам истински милионери и богати хора бизнесмени и точно те са най стиснати. Изобщо не харчат такива пари за глупости. Някой дори не са ходили на почивка от години. Постоянно работят.

122

Анонимен

преди 5 месеца

Как може да завиждаш на комунист бе? Ми те са най-прекрасните хора! Те са градивния компонент в масата наречена народ! Спомени: Комунистите родината изграждат, комсомолците след тях вървят, пионери, пенсионери труден път ви чака труден път. Комунистите ограбиха земята по селата и си направиха ТКЗСята. Земята стана тяхна и всите хотелите по страната.... и сега Българи накъде? Ни земята е наша, ни хотели имаме наши! Всичко е собственост на наследниците на СССР - мечтата на комунистите.

121

Тираджия

преди 5 месеца

Имах една млада студентка любовница еднагодина я закарах на нова година в 5* хотел да сме далеч от познати за да не кажат на жената ,че не съм в командировка в чужбина. Клиентите бяха крадливи общинари, алоджии, сутеньори и кантонерки ...

120

Анонимен

преди 5 месеца

до 123 Стори ми се че ти си го писал, сори ако не си. :)

119

Анонимен

преди 5 месеца

до 122 Не говоря за завист, кво си я лапнал тая завист.

118

Анонимен

преди 5 месеца

До 122, ема да де. Но не е нужно да го споделяш. Когато някой се бърка във финансовите дела на други хора демонстрира завист. И е дразнещо, защото това наистина е манталитет. Всички с подобно мислене са изхвърлени от обкръжението ми. Не мога да понасям подобни мрънкала. Някой откраднал, друг как не плащал, трети не знам к'во си. Ами оправяйте се бе! Ако можете крадете и печелете на гърба на другите. Що само ревете. Ако имате данни за престъпления отивайте в полицията и толкова.

117

Форекс

преди 5 месеца

Когато имаш неколко милиона от трафик на дрога и хора за изпиране си отваряш един Хотелец и пускаш куверти по 10 хилки , каниш приятели и любовници на купона , а в счетоводната книга пишеш 500 клиента по 10 хиляди лева- 5 милиона приход, плащаш 9% данък и си чист като велинградска минералка.

116

Майната Ви

преди 5 месеца

Нормално е да се плащат 8000 лева за Нова година. Не са 8К. Само простаците пишат 8К както е в компютрите искайки да демонстрират "специални познания". Всъщност демонстрират простотия защото 1К = 1024 В! И пак в този сайт имаше една статия, че 70% процента от семействата не можели да посрещнат ежедневните си разходи! Четеш тук, смееш се с глас и разбираш, че всъщност си попаднал на сайт за хумор и забава!

115

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 199, това пък от къде си го извади, че ми го и преписваш? Толков али ниско поадаш, че си готов да измсилиш нещо и да твърдиш, че някой друг го е написал. Ама верно ринете бе хора. Това са си твои писания и се опитваш да ми ги препишеш. Никога не бих написал подобно нещо. Авторът на тези думи е необразован имб ецил! Ама и ти не си далече от него. Смешк0! Явно когато нямаш доводи прибягваш и до измами.

114

до 119

преди 5 месеца

Не е завист. Завист е да не мога да си го позволя и да коментирам. Просто го намирам за глупаво решение. У нас заобикалящата среда е отблъскваща в подобни места. Простотията е на почит, а парадирането с финанси НЕ отговаря на действителността.

113

Анонимен

преди 5 месеца

Теглете кредити.

112

Анонимен

преди 5 месеца

Добре сме.

111

Анонимен

преди 5 месеца

до 114 "а не тираджии и малцинствени групи, прибрали се от гурбет, да се покажат как имали 8к лв., дето ги изкарва студент в ИТ сектора на 2 седмици вече." - Това ти ли си го писал. Даваш оценки за другите, които всъщност важат за теб. Алабализмите ти за завистта няма какво да се коментира. Ти коментираш хора в случая тираджии и малцинствени групи, които според теб харчели 8 хиляди,които изкарвал студент в ИТ бранша, за да се били покажели, а други, когато се гъбаркат с псевдомутри негодуваш

110

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 117За България такива цени са ненормални.

109

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 115, само в България има хора без възможности и такива с възможности? Хайде малко по-сериозно, а?

108

Анонимен

преди 5 месеца

Такова чудо няма по света... Примерно хотела струва есеки ден по 100 левуняс, по 100 доларуняс, по 100 евровуняс, по 100 нарковуняс, по 100 лeзбовyняс.... и идват празници и цените да летят и да скочат на 8000 левунци, на 8000 доларунци, на 8000 евровунци, на 8000 наpкотрафикановунци, на 8000 лeзбовунци!?! ....

107

Анонимен

преди 5 месеца

Все повече ставаме държава на контрастите.

106

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 112, не реших аз :) Ти сам се определяш. Явно четеш и не можеш да разбереш какво ти казвам. Иначе до сега да беше млъкнал. Не ме интересува какво имаш. Още по-малко къде. Това, че имаш не означава, че не завиждаш. Да коментираш, че някой може да си позволи да плати 8к за нещо... говори за завист. на мен не ми пука кой колко плаща. Ама ми пука, че разни индивиди замърсяват обществото с мрънкане, завис и злоба. Ако не си от тевзи просто млъкни! Инааче доказваш, че си част от тях!

105

Заслужено

преди 5 месеца

Хората, които цяла година са работили и изкарвали, заслужават да му отпуснат края, и да посрещнат още по-успешна нова година .