222

Явно

преди 9 месеца

Пеевски си мисли, че щом жълтопаветът (пп-дб) са се формирали навремето от протестите СРЕЩУ НЕГО, а сега СА В КОАЛИЦИЯ, значи срещу него няма да има кой да протестира. За да не се вдигне някой случайно, постоянно облъчва с "кой не скача е червен" от една страна и е на всяка манджа меродия-от друга. Та като реши да стане някакъв-хората свикнали с идеята, няма протест, и да има-ще ги задушим с медии и полиция. Явно е много пррросто момче. Не може да бие по "прростота" киро и компания, но е голям!

221

Анонимен

преди 9 месеца

До 252 Да бе със сигурност е така,по-умен или по-малък и безочлив

220

Така

преди 9 месеца

Грух, грух, грух, откакто тоя се появи, всичко върви надолу.

219

Така

преди 9 месеца

Скрий се бе, нерез, дали е Радев или ти, все тая - съсипвате държавата.

218

Анонимен

преди 9 месеца

Радев го прави това още от първия си мандат, на всеки форум още тогава се изказваше как всички санкции за Русия трябва да отпаднат. Това е президент издигнат от русофили, БКП, Възраждане, ген. Решетников и подобни! Та да питам, вие 6 години защо спахте, дори го избраха за втори мандат!?!!

217

Анонимен

преди 9 месеца

Шиши се помисли за политик

216

Анонимен

преди 9 месеца

На 10 ноември народът се отказа от собствеността си и властта си в полза на типажи като Борисов и Пеевски. При това до ден днешен на въпросния преврат му се казва преход към демокрация, но всъщност от народна власт преминахме към олигархична власт, което не е демокрация.

215

Анонимен

преди 9 месеца

Да бе, точно натовецът Радев ще обърне посоката на държавата. Пеещата г**уца вече прекали с плонжовете и д**педавството пред Посолството. Прави се на борец срещу Русия и вижда русофилство там, където го нвма.

214

Тук там

преди 9 месеца

Пеевски е един хитрец, който много години работеше само за собствената си изгода и не направи нищо за народа, а сега работи за това да бъде изпран.

213

Анонимен

преди 9 месеца

Имам предложение към НС инспирирани от законите в Аляска. 1. В България трябва да се отменят данъците. Така политиците ни ще престанат да се натискат за власт за изгода. 2. Предлагам да се задължат със закон всички частни български компании да плащат вместо данъци дивиденти на всеки български гражданин. Може да звучи лудо, но така е в Аляска.

212

За тежест

преди 9 месеца

По принцип, за изявленията срещу президента отговаря Денков, но за тежест и авторитет са пуснали неговия ментор Пеевски.

211

Наблюдение

преди 9 месеца

Някой сериозно си е повярвал, че може да изпере пеевски. Той е много по-адекватен и компетентен от ппдблгбт, но това не е трудно - то всеки е. А той щеше да бъде изгонен с камъни и вили преди години само заради допир до ДАНС, а сега се облизва за още по-високи постове и гротескно се опитват да ни пуснат идеята, че това е приемливо. Играе театър, бута се навсякъде, коментира всичко, медиите обслужват, но хората НЕ СА ***! Пеевски, помиришеш ли власт, Конституция и т.н., ще сгрешиш много тежко!

210

До Оня с коня

преди 9 месеца

До Оня с коня - "Оказа се че Пеевски не е оня вечен виновник за всичко лошо както го рисуваха медиите, един много решителен и грамотен политик който изпъква сред пишманполитиканите" --- благодаря ти, че искрено ме разсмя и ми оправи вечерта :D :D :D За доброто настроение - чудесно, но ако мислиш, че ще помогнеш за "пускане на семенцето" на идеята за пеевски, че може да е нещо повече от дълготраен обитател на килия в затвора - та после полека да свикнем с нея-няма да стане! Ама хич! ОСТАВКА!

209

Рано или късно

преди 9 месеца

Не са вярващи мнозинството наши служители в администрацията, наричащи себе си "властта" или "управляващи". Не говоря за религиозни догми, измислени от хора за контрол, а за вяра в Бог, вселенски закони, карма - както искате го наричайнте. Ако бяха, щяха да знаят, че ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА! Те издевателстват бърху Българския народ и то брутално! Хората ги мразят в червата и биха ги удавили в капка вода и това е заслужено! Заради мъката и злото, причинено на всеки един от нас, все някак, ще платят!

208

Кондьо

преди 9 месеца

Камъните паадат! Самальоти тооже....

207

Оня с коня

преди 9 месеца

Оказа се че Пеевски не е оня вечен виновник за всичко лошо както го рисуваха медиите, един много решителен и грамотен политик който изпъква сред пишманполитиканите като въпросния Радев.

206

Анонимен

преди 9 месеца

Е па той Пеевски си върши работата. А работата му е да прави така че вие да не харесвате това правителство. Ако започнете много да харесвате правителството Пеевски няма да е доволен.

205

ей сглобкаджии

преди 9 месеца

Да не сте пипнали Конституцията! Знаем прекрасно какво правите! Знаем, че узурпирахте властта, а сега искате да си я гарантирате вовеки! Тия филми сме ги гледали - и на времето имаше "чл.1". НИКОЙ не ви се връзва на театъра! ВСИЧКИ знаем, че се карате за пред хората - за отдушник на нервите на електората си, за да заглушите опозицията (че уж вие сте), да дадете на хората мечтаното усещане, че ще паднете и аха да стане и ...се разберете. А сте се споили здраво и интерът ви е общ, но против народа

204

Анонимен

преди 9 месеца

А братушките дънят ли дънят , а и отвъждат проатлантическите мeкерета. А либерастите скимтят с гръмословна сила.

203

Други я объркват

преди 9 месеца

А Радев е прав, няма да се унизяваме, и никакви мигранти