21

Анонимен

преди 5 месеца

Московците не са приели православието от нас, нито азбуката. Затова толкова им пречи България на имперските амбиции. Ние с радост сме имали връзка с Киевската цивилизация. Московия е нещо съвсем друго. Откраднали са историята, фалшифицирали. Унищожават всичко българско. Както казват комунистите и славяните - Всяко тържество на България е смърт за Русия. Може да се каже и обратното....

20

Анонимен

преди 5 месеца

Махайте всичко руско, дори и бензина са стане 10 лв. После ще сме благодарни за това. Но тука, с това първобитно мислене, няма да го разберете, затова ще трябва да ви се наложи. Ако не, чао България

19

Анонимен

преди 5 месеца

17, така се прави. Старшината в казармата казваше, че щом оставиш за 5 минути войника без работа, той измисля и извършва някоя шашкъния.

18

А дано!

преди 5 месеца

Криза около "Лукойл" можела и да бутне правителството, кабинетът бил пасивен . . . . . . . И да го вкара комплектно и без изключение при бай Ставри!

17

ГОСПОДИН ДВОЕН АГЕНТ

преди 5 месеца

ЗАВЪРШИЛ МОСКОВСКИЯ ДЪРЖАВЕН ИНСТИТУТ ПО МЕЖДУНАРОДНИ ОТНОШЕНИЯ ОЩЕ ПРЕЗ 1981 Г....... ЗНАЕМ КОЙ БИВАШЕ ОБУЧАВАН В МОСКВА ПО ВРЕМЕТО НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ И КГБ...........С ВАСКО КАК СТЕ..?

16

АнонимеН

преди 5 месеца

ПУТИН ОРИГИНАЛА УМРЯ ОТ РАК ПРЕЗ 2007-*** ГОДИНА ОБЯВЕНО ОТ ЖЕНА МУ ЛЮДМИЛА ПУТИНА! СЛЕД ТОВА ГО ЗАМЕНИ БУНКЕРНИЯ ФАЛШИВ ПУТИН КОЙТО УМРЯ ПРЕЗ 2023-ТА ГОДИНА! СЕГА НА ВЛАСТ Е ГЛУПОВАТИЯ ФАЛШИВ ПУТИН КОЙТО ВЕЧЕ Е 100% МАРИОНЕТКА НА ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ! АКО ОЩЕ НЯКОЙ НЕ Е РАЗБРАЛ КАТО ТОЯ ВЕЧЕ НЯМА КАКВО ДА НАТИСНЕ ФАЛШИВИЯ ПУТИН , ЗАЩОТО ТОЙ ВЕЧЕ НЕ РЕШАВА И ОТДАВНА СА МУ ВЗЕЛИ КУФАРЧЕТО С ЯДРЕНОТО И РАЗНАСЯ КУФАРЧЕ СЪС ЗАКУСКИ :D

15

Анонимен

преди 5 месеца

Цингoмaнски ритми в парламента!

14

Анонимен

преди 5 месеца

По нареждане на КРЕМЪЛ и с участието на БКП от 1944 до 1987г. бяха избити Триста хиляди Българи в ЛАГЕРИТЕ и още толкова бяха насилствено карани да се наричат македонци с цел за в бъдеще Пиринският край да се отцепи в измислената "Държава Македония"! Всичко описано е базирано на исторически факти и документи, както и може да се провери за достоверност в държавна агенция архиви. Аз лично съм проверил тези факти!!!!

13

АнонимеН

преди 5 месеца

ТОЗИ НЕНОРМАЛНИК НЕ Е ДОБРЕ С ГЛАВАТА! КОЕ ТОЧНО КОПЧЕ ЩЕ НАТИСНЕ ФАЛШИВИЯ ПУТИН! ФАЛШИВИЯ ПУТИН ПРИКЛЮЧИ В БЪЛГАРИЯ!! САМО ЕДИН НОМЕР ДА ИЗВЪРТЯТ ОТ ЛУКОЙЛ И ДЪРЖАВАТА ЩЕ ВЛЕЗЕ ДА ГО УПРАВЛЯВА!

12

Анонимен

преди 5 месеца

8) Сталин ни призна за победена държава през 1947г. на Парижката мирна конференция въпреки въпреки, че изпратихме войски срещу Хитлер. 9) Сталин въведе на Българска земя закона за Крепостничеството - Колхозите и натика Българската интелигенция в концлагерите. 10) Русия участва в разпокъсване на Санстефанска България, чрез Берлинският договор от 1878г и не допусна Български делегати.

11

един там

преди 5 месеца

България да си вземе данъчните складове, другото да си го продават на когото си искат.

10

Анонимен

преди 5 месеца

Не ми пука. Ние имаме прасе, Чорбар се казва, Чорбо му викаме на галено. Жената го храни сутрин и вечер. Тя ходи на работа в общината, та имаме малко пари за хляб, туй-онуй. Сутрин жената нахрани кокошките и прасето, направи закуска, после на работа. Следобяд се връща, копне по градината, нахрани животните, направи вечеря... Отпуск и се полага, тогава прави зимнината и вари ракията. По 200 кила ябълкова вари, от наши ябълки. Жената не пие, та ми стига. Защо да ми пука за Лукойл и правителството?

9

Анонимен

преди 5 месеца

БАТЕ ГЕЙКО ПАСИВНО ДАВАШЕ НА РУСКИТЕ ВСИЧКО БЪЛГАРСКО.

8

Хари

преди 5 месеца

Путин да натисне копчето за промяна в в България!Що за глупости,копчето ще се натисне от други,но промяна ще има на 100%.България е по-малка от Москва. Да не натисне другото копче,че тогава олиго-политиците ще летят с 400!

7

ГЕРЕН

преди 5 месеца

НЕМА ОПРАВЯ... ПАСИВЕН ПЕпеДЕРСИВЕН ДЕБЕИЛЕН И ГЕПИЕРТЕН ДЕПЕСРИВЕН СЪБРАНИ В ЕДНО. ТОВА ОЗНАЧАВА КРАДЕМ В ЕДНО ЗА В МИЛИАРДИ. И НАКРАЯ ЩЕ КАЖАТ: БЛАГОДАРИМ ВИ НАРОДЕ МОЙ. ПОЗНАТО МИ Е ДО ГОРЧИВИНА.

6

До 7

преди 5 месеца

Остави бензина. След като видях как живеят хората в Полша и Чехия осъзнах че ние тотално сме объркали абсолютно всичко последните 30 години. В Полша и Чехия също са бивши Соц страни. Но в момента те вече са развити западни държави. И най интересното е че цените там на доста неща, особено храните са по евтини от България. В същото време заплатите са 2 пъти по високи. Градовете и селата светят, всичко се поддържа. Няма такива разрушени села като в Бг.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Според Бойко Ноев една криза около "Лукойл" може да бутне правителството./Всеки ден ,прсвителството или пада или някой си подава оставката.Чак ще ме очуди ако мине ден без някой да каже че си подава оставката или че няма да падне кабинета.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Няма криза във и около "Лукойл". Всичко, което наблюдаваме е опит за рейдерско отнемане на собственост.

3

Анонимен

преди 5 месеца

пасивен е бойко борисов

2

Стига глупости

преди 5 месеца

Никой нищо не може да бутне. Играят театър. Всичко е лъжа! Кажете кой притежава другите рафинерии? И как Лукойл стана монополист? И защо летният дворец на Доган се намира на територията на рафинерията в Бургас?