158

Ами исламисти са

преди 9 месеца

Все пак ... Ай ся да не се правим

157

Българин

преди 9 месеца

И "над 7" да спишете пак ще е вярно, но ще е още по-далеч от истината.Журналистически оксиморон.

156

До 163

преди 9 месеца

Верно ли бе? И бебетата ли бягат с автомати и пускат ракети срещу Израел.? Това че си бебе те е повод да те оставят жив??!!!!!!!

155

Анонимен

преди 9 месеца

Явно не знаеш кой е Гамал Абдел Насър. Чети, в интернет има много информация.

154

Анонимен

преди 9 месеца

Чудесно знам кой е Гамал Насър, панарабски ислямист и комунист, създател на терористични групи. Не знам в кой свят е уважаван, може би във вашия джихадистки свят. Ако Осама Бин Ладен беше роден през 50те, със сигурност нашите радикални комунисти щяха да са кръстили и на него булевард. И като гледам нищо не се е променило в мозъците ви, същите крайни психари и до днес виреят в уж европейска България.

153

Анонимен

преди 9 месеца

Абе хора..Хамас е законното правителство на Газа, избрано от палестинците там. Имат 30.000 полицаи, 50.000 'бойци', обучени за атентати и тероризъм и 200.000 държавни служители по разните им 'министерства' и институции, на които ние им плащаме. Застреляните уж 'служители' на ООН до един са местни талибани, там няма австралийци, китайци или бангладешци. Доктора на оная болница, дето се вайкаше за кувьози, го хванаха да си прави селфи с автомат, прегърнат с бойци на Хамас и го арестуваха.

152

До 166 Така е

преди 9 месеца

Измисляй си по-правдоподобни лъжи! Бул. Г.М.Димитров не е в Младост. Да, част от него преди 1989 се казваше Гамал Абдел Насър от 1974 годинаа, а той умира през 1970 година. Поинтересувай се кой е Гамал Абдел Насър и защо е толкова уважаван по целия свят!

151

До 168

преди 9 месеца

Странно в Украйна не беше военно престъпление..Когато Амнести Интернешънъл обяви че ВСУ се крият в училища и жилищни сгради, болници и даже детски градини, Зеленски хросто забрани Амнести в Украйни..никой не осъди Зеленски..

150

...

преди 9 месеца

До както и 6000 - Възможно е да са и много повече...

149

както и 6000

преди 9 месеца

палестински деца....

148

Анонимен

преди 9 месеца

Военно престъпление е да се скриеш в училище и болница и да стреляш оттам. В женевската конвенция има член 19, където ясно е обяснено, че наличието дори и едно оръжие в защитена сграда я прави законна цел на армията. Доста преди Хамас, и други тарикати са 'хитрували', криейки се зад цивилни в защитени сгради, та се е наложило да уточняват кога една сграда и хората в нея спират да се ползват със защита.

147

Анонимен

преди 9 месеца

За съжаление понякога и бебетата загиват защото под бебешкото креватче се е скрил баща му и оттам стреля с калашника и гранатомета. Образно казано разбира се.

146

Така е

преди 9 месеца

Като бях дете, столичният булевард в младост г.м.димитров се казваше 'гама абдел насър'. Питах баща ми кой е тоя и защо, а той просто каза 'абе, глупости'. Като всяко любопитно дете, питах и съседката, върла комунистка, която беше 'учен' в БАН. Още помня 'обяснението' й: това е египетски президент, който е приятел на Москва и се бори срещу християнската зараза по света, затова. ..Едва сега си давам сметка до какви извращения са стигали у нас през соца и защо са ни смятали за терористи.

145

до 163

преди 9 месеца

Може ли по-малко плюнки че ми изпръскахте екрана на лаптопа! Няма нужда да се преминава към лични оскърбления.

144

Анонимен

преди 9 месеца

До тези които пишат за убийствата на цивилни в Газа. Какво значи цивилни? Там няма палестинска армия за да има и цивилни. Там всички са цивилни. Само че някои от тях бягат с автомати и пускат ракети срещу Израел. Това че си цивилен не е повод да те оставят жив.

143

Израел може да избия

преди 9 месеца

И всичко живо в Газа но да не се учедват после, че 99% от света с изключение на САЩ ги смятат за на цисти и убий ци!!

142

Анонимен

преди 9 месеца

153 В устава на Хамас пише, че Израел трябва да бъде унищожен?! Кой е за геноцид? Хамас нападна брутално Израел. Израел има право да се отбранява. А Хамас и палестинците да помислят, преди да решат да послушат Русия и да нападнат Израел, или който и да е.

141

Ленин до Натаняху

преди 9 месеца

Няма човек няма проблем! Ако избиете всичко що ходи на два крака в Газа ( плюс непроходилите бебета), ще избиете и Хамас!

140

Анонимен

преди 9 месеца

157 Имаше къде, но не пожелаха, или бяха насила принудени да останат, от терористите на Хамас. Те да ги носят на съвестта си, защото ги използваха като жив щит.

139

Анонимен

преди 9 месеца

123 Ако Киев е била първата столица на Русия, защо не се е казвала "Русия", със столица Киев? А се е записвала на всички карти и договори като "Киевска Рус"? Руснаците са се прилепили към Киев и са откраднали независимата киевска православна църква, която са преместили в Москва. Затова вселенския патриарх изправи тази 300 -годишна несправедливост и върна неотдавна независимата църква на Киев.