133

До всички

преди 9 месеца

Повтарям!!!Така или иначе приеха!

132

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 144 - Приели ги всички, достатъчно е само мненията под тая тема да прочетеш, та да видиш колко са приети.

131

Анонимен

преди 9 месеца

ХОРА, НАПРАВЕТЕ БАЛКАНСКИ СЪЮЗ !!! ТО Е НАЙ- ДОБРОТО ЗА ВСИЧКИ НАРОДИ НА БАЛКАНИТЕ!!! МИСЛЕТЕ С ГЛАВИТЕ СИ!!

130

Анонимен

преди 9 месеца

Може би ги избраха някакво малцинство, обаче всички ги приеха (така или иначе).Предлагам да не пишете и не се оплаквате тука, а направо действате! Поне да видим български лъв!!!

129

До Гърция

преди 9 месеца

Пълни глупости! Никакъв мини Шенген. Ако Австрия е недоволна от нещо, винаги може да наложи граничен контрол на собствените си граници! Но тезата видите ли ние искаме Шенген за нас си на запад, а тези на изток да са буфер е расистка и нациска!

128

Анонимен

преди 9 месеца

Използват отечеството ни за бърсалка на изкривени европейски ценности. А нашите политици се радват. Какво кощунство над Истината и Морала!

127

Анонимен

преди 9 месеца

До Срам - Избрали сме ги, ама друг път. Избрани са от някакви ню-ню проценти, твърдите им фенове. И подкрепата им е такава, ню-ню.

126

Лъв

преди 9 месеца

Български лъв спи)))Няма кой да го събуди..... Никой не го е видял... Само сме чули))))

125

Бр до 137

преди 9 месеца

Както сме ги " избрали", така и ще ги свалим. Мръсотията Не се понася!

124

Анонимен

преди 9 месеца

Политика на Господари спрямо Слуги безмозъчни.

123

Срам

преди 9 месеца

Кой срам на управлявущи?Ако сами ги избрахте.... Логично е да срам на нас, не е ли така?

122

Анонимен

преди 9 месеца

Значи да приемаме афганистанци и сирийци в замяна не на вдигане на ветото, а на неговото разхлабване? Представям си за вдигане на ветото какви ще трябва да приемаме. Може би канибали от Соломоновите острови?

121

Ха ха ха

преди 9 месеца

СРАМЪТ Е ЗА ВСИЧКИ СЕГА УПРАВЛЯВАЩИ - СЪЮЗЪТ Е ГЕРБ - СДС- ПП- ДБ И ДПС.

120

aaaa

преди 9 месеца

Пък после нашти се хвалят че сме били пълноправни ЧЛЕНОВЕ на ЕС! Смях.Май само когато трябва да си плащаме вноските и да изпълняваме заповедите им сме пълноправни!

119

Анонимен

преди 9 месеца

Приемем ли това " изгодно" предложение - НИЕ СЕ ЗАКОПАВАМЕ ОКОНЧАТЕЛНО , тъй като ясно ще се превърнем в клоаката на ЕС за мигранти, а никой не ще клоака в дома си. Просто и лесно за разбиране.

118

Гърция

преди 9 месеца

Гьрция + България + Румъния като минишенген и да затворим всичко австрийско и нека се занимает там с реформите, а после сами ще дойдат и ще поканят, а ние ще помислим:)

117

Анонимен

преди 9 месеца

Ей, и по съветско нямаше толкова условия и налагане! После, що имали хората носталгия по миналото, щот има защо! Не знам за нас, надявам се румънците да се опънат, та и ние покрай тях.

116

До Ха ха ха

преди 9 месеца

РЕЗИЛ И СРАМ ЗА НАС! не за нас, а поклонниците на будата и кирото дето ги преизбраха наново само да взимат решения свързани с нато, шенген, помощи за урк а за народа по зле заради тези преизбиращите ама дано те усетят повече несгодите и съседите им да пришълци щом не мислят с главата си

115

Едно

преди 9 месеца

От 4 условия на Австрия за прием на България в Шенген е прием на афганци, сирийци и др. бежанци. И то само по въздух. Управляващите си траят. За поред път доказаха, че за тях Родина и национални интереси са на последно място. Просто не се интересуват. Оставка! Колкото по-бърже, толкова по-добре. За родоотстъпниците само съд!

114

Анонимен

преди 9 месеца

ПОДИГРАВАТ НИ СЕ, А НИЕ СЕ КЛАНЯМЕ НА ЕССР. БЕЗУМИЕ Е ТОВА!