96

Хахаха

преди 5 месеца

Според сайта happyness- Българите сме първи по нещастие в ЕС.Бих допълнил..,че ,ако имаше допитване кои народ най-силно ненавижда и мрази политиците си , това безапелационно ще бъдем ние българите

95

Анонимен

преди 5 месеца

Джавид Бей: Финансов министър при Талаат. Емануел Красов: Еврейски пропагандист на младотурците. Владимир Жаботински: Руски болшевик - евреин, преминал в Турция 1908г. Издател на вестника "Млада Турция". Мустафа Кемал Ататтюрк: Евреин ор Сефардитско потекло. Ататюрк е учил в еврейско училище, наричано Шемси Ефенди, ръководено от евреина Шимон Цви....

94

Анонимен

преди 5 месеца

Кемал "Ататюрк", взема властта! Евреите болшевики снабдявали младотурците! 1920г. еврейските болшевики дават на Ататюрк 10 милиона златни рубли, 45000 пушки и 300 картечници. 1920г. Ататюрк окупира пристанището Баку, отстъпвайки го 5г. по-късно на еврейските болшевики. И Ротшилдови вече имат "Баку оил къмпани", на болшевишка, еврейска територия. Кои бяха евреите малдотурци? Талаат Паша: Вътрешен министър на Турция, по време на Първата световна война. Главен архитект на Арменския геноцид.

93

Анонимен

преди 5 месеца

Хъхъ, поредното диктаторче терорист който плаче за терористите от Хамас !За какво изобщо го отразявате този ?

92

Анонимен

преди 5 месеца

Българите сме първи по нещастие в ЕС

91

бг смешки

преди 5 месеца

ми прав е !

90

Анонимен

преди 5 месеца

Справедлив свят никога не е имало, няма и няма и да има със или без САЩ. За да има справедлив свят първо требе да се изтепат всички лоши по всички линии на лошотия. но това няма как да стане.

89

Анонимен

преди 5 месеца

до 89 Маярикий, от много рано си се набол с хероиновата игла бре!

88

Анонимен

преди 5 месеца

Щом е "възможнЕ" нема проблеми

87

Анонимен

преди 5 месеца

Робство, Тероризъм и Ислям! Исторически корени и съвременна заплаха. Adapted from Dr. Peter Hammond's book: Slavery, Terrorism and Islam: The Historical Root and Contemporary Threat! ИСЛАМА не е религия, не е култ. Във цялата си форма това е цялостна, тотална форма на живот. ИСЛАМА има религийна, политическа, економическа, социална и милитарна компоненти, Религийният компонент е главният и на него са подчинени останалите компоненти!

86

Остап Бендер

преди 5 месеца

Не си толкова хитър, ефенди !

85

АТАКИСТ

преди 5 месеца

до 88 Аз съм живял 15 години сред потурчени българи в моето село. Знам им манталитета до мозъка на костите им. Говори ти сладки приказки, ще те почерпи, ще те приюти, ще се бие за теб до кръв (на думи), но стане ли въпрос за България или Турция и започват да дават заден. Тоест потурчения българин никога е нямал за родина България, а Турция и тайно си мечтае някога България пак да стане турска територия! Това е истината!

84

Анонимен

преди 5 месеца

Не плюй в кладенеца, от който си изпил толкова много вода!! Иначе Русия отдавна щеше да те размаже пак и пак и паккккк

83

Имп Маярикий

преди 5 месеца

Турция рано или късно ще си основе свое НАТО! И ако в него са Пакистан с ядрените ракети, Индонезия и Иран. Тежко им горко на евреи и християни. Просто им трябва време за да се отърват от зависимостта си от запада за оръжия и високи технологии. Демек пак ще има Халифат и халифа пак ще е турчин. А папа няма да има. Е може нейде в Бразилия или Аржентина.

82

Анонимен

преди 5 месеца

Този е троен агент, не го слушайте!! И с Америка и с Русия и с всички, само келепира гони!

81

Анонимен

преди 5 месеца

до 86 Разбира се че ще е срещу нас славяните. Още преди 18 години когато Сидеров учреди Атака каза че мечтата на Ердоган е да осъществи Пантюркистката дъга. Тази дъга минаваща през Косово, през нашите Родопи и стига до Истнабул. Нека да е луд иначе Сидеров за краварските скаааапаняци у форума.

80

леля чичо

преди 5 месеца

не вярвам на ердо лисицата, троен агент но той ще е с англосаксите винаги и против славяните

79

Атмаджа

преди 5 месеца

С подобни думи Ердоган рискува да последва съдбата на Саддам и Кадафи.

78

Швейк

преди 5 месеца

Ердоган нарочно се подмазва на Путин и на ***. Интереса му клати феса.

77

Анонимен

преди 5 месеца

На Турция и бяха нужни " едва" 67 години " членство" в Американското НАТО,за да Прозрат че Америка е един голям Лицемер!-:) Питам се,колко " векове" ще са ни Нужни на самите нас???-:(