67

Анонимен Алкохолик

преди 9 месеца

А майката на Путл3р, Мария Шеломова каква е хахаха

66

Анонимен

преди 9 месеца

Хамас нали пусна повечето от пленените израелци ,все пак това беше една от причините Израел да бомбандира Газа.

65

Анонимен

преди 9 месеца

до 66 Сърчо Пичукчо, май нещо не можа да ми отговориш на елементарния въпрос, а? Така си и знаех. Муахахаахаххаха...

64

Теория на Случайност

преди 9 месеца

Антъни Блинкън - Държавен Секретар на САЩ - ЮдеюСемит; Виктория Нуланд - Зам. Държавен Секретар на САЩ - ЮдеюСемит; Нед Прайс - ПресАташе на Държавният Департамент на САЩ - ЮдеюСемит; Марк Гитенщайн - Посланник на САЩ в ЕС - ЮдеюСемит; Ейми Гутман - Посланник на САЩ в Германия - ЮдеюСемит; Мерик Гарланд - Главен Прокурор на САЩ - ЮдеюСемит и т.н. и т.н. не само 100% от Целият Кабинет на Байден са ЮдеюСемити, но и всичките му Деца са Женени и Омъжени за ЮдеюСемити, т.е. всичките му Внуци са Юдеи!

63

Гринго

преди 9 месеца

До 59. А ве, някакви комплекси ли имаш от каубойте, че само те са ти в куххата съветска кратуна?

62

Сър Пичук

преди 9 месеца

Ти на ясно ли си, колко войни имат Русия и Турция през този период?!? На ясно ли си, че в момента подкрепяш комунистите, които са преки убийци на царска Русия, която те е освободила?

61

Анонимен

преди 9 месеца

от 62 до 61 Що мълчиш вее, кравар? Чудиш се каква простотия от някой от пръстите си да изсмучеш,а? Дай да видим каква ще е ! Муахахахааха..Сърчо Пичукчо, заслуачаше сега да си обрязан.

60

Анонимен

преди 9 месеца

Ще изтребят палестинците и после ще кажат едно sorry, не бяхме прави , ще се покаят и ще им бъде простено. Това е философията на запада.

59

Анонимен

преди 9 месеца

до 69 Не ми разпъвай локуми за проливи и прочие. Ако не беше Русия, кой щеше да скочи на турците 1877-*** година? Кой бееее, че да сме свободни сега??? Елементарен въпрос вееее, кравар смеееешен Сър Пичукчо ти задавам!

58

Сър Пичук

преди 9 месеца

До слюнчо. Викат обикновено тези, които нямат знания. За да изпъкват с нещо трябва да викат просто. Дори, когато им говориш с факти, а те нямат никакви доказват идеите си с викове и насилие. Прилича ли ти на някоя идеология?!? Точно като комунизма. Не приемаш идеите им и смърт.

57

Това е

преди 9 месеца

Етническо прочистване. Израелци= хитлеристи

56

Анонимен

преди 9 месеца

до 28 Аре друг кравар се появи. Вие поначало пишете тука пияни от доста време, защото да притъпите болката че братушките печелят войната

55

Сър Пичук

преди 9 месеца

Да, защото според вас ПСВ никога е нямало, нали? Защо според теб Русия избира точно тлви момент за да воюва през нашата територия? Вие изобщо мислите ли с главите си? Стефан Цанев има много хубава книга за историята ни, прочети я. Русия избира момента, защото всички балкански държави се надигат. Тя никога не е идвала с идея да те освободи, а да завземе проливите. Именно тези шалвари както ги наричаш ти връщат Добруджа от Румъния ПСВ. И знаеш ли, кой помага на Румъния тогава?!? Именно Русия

54

САЩ е Колония

преди 9 месеца

на Юдею, Една Колония не можа да Налага Вето над Господаря си! не ставайте смешни!!

53

Анонимен

преди 9 месеца

Хамас са ***, които нито една арабска държава не приема като идеология, която проповядват. Събудете се, ако не беше Израел, тази *** отдавна щеше да измете ЕвропаБъдете с Цивилизования Свят.

52

Слюнчо

преди 9 месеца

Забелязва се една специфика при поддръжниците на ислямистите. Не приемат разумна дискусия и когато им се каже разумен довод изпадат в гняв и започват да крещят. Също като новоислямиста Андрю Тейт. Харесвах някои неща, които казваше преди, но при последното му интервю..когато му задаваха разумен въпрос, започваше да говори над другия, после да крещи агресивно докато се слюнчи и плюнчи. Много слюнки изхвърчаха в гневната му тирада..та и тука ислямистите така..

51

Анонимен

преди 9 месеца

до 51 Пичукчо, ти може да знаеш повече историята от мен, но факт ли е че руснаците освободиха България от фесовте? ФАКТ! На черното бяло искаш да кажеш. Ми жалъъък кравар си! И най-важното- такива като теб никога не трябва да се връщат в България. Такива неблагодарници дето сега щеше да си обрязан и да живееш в Истанбул, а не в Европа. А, ти може и да си обрязан, знам ли те.

50

Анонимен

преди 9 месеца

Бой по ислямските теросисти

49

Анонимен

преди 9 месеца

Защо след 2 месеца, там още има цивилно население?

48

Сър Пичук

преди 9 месеца

Първо научи граматиката си. Не мога да ти чета изреченията. Я ми кажи, кога е освободена западна Южна България и, защо тези хора да празнуват 3ти март? Казах ти, че не си познаваш историята. Прочети малко за родопската "Шипка". От 20 години не живея в България, а съм по-грамотен от теб.