234

Анонимен

преди 6 месеца

Българите са славяни. Славяни идва от слава. Славяните са били, са и ще бъдат най-славните хора на света. И наистина. Славяните са най-талантливите хора. Проблемът е, че има и много предатели сред славяните.

233

Анонимен

преди 6 месеца

Забележка: терминът "Българска империя" не е мой, а на западняците, като Тойнби ("История на цивилизациите")!

232

Анонимен

преди 6 месеца

А за Гърция казвам, че е образувана, защото такава държава в миналото не е имало. Имало е градове - държави, имало е Византия, жителите на които са говорели на елински, но не и държава "Гърция", Както и Италия е създадена през 1861г. когато сардинскияр крал Виктор Емануил 2 приема титлата "Крал на Италия" Това е все едно на наша територия - на Блаканите, да беше загърбена историята с Българската империя и да създадем държава на славяноговорещите - Славия и да се изхвърли името България!

231

Анонимен

преди 6 месеца

Прословутите руснаци са "превели" Библията на един влашки диалект като насила са латинизирали българския език. Създали са изкуствено влашки буфер между дунавските българи и украинците, за да могат да лапнат Украйна - изконна българска земя! Така действат "братушките" щото си нямат нито собствена земя, нито собствена история, нито собствена писменост, нито собствена религия, нито собствена държавност - ПАПЛАЧВАРЯЖКА, която къса парчета от българската нация - сега на дневен ред е Македония!

230

Фънк

преди 6 месеца

Сръбско изследване с руски корени. Стига сте препечатвали глупости.

229

Анонимен

преди 6 месеца

До оня дете знае английски и думата slave. Славянин идва от словене , от слово идва . Тоест хората които говорят и ги разбираш. Немец идва от ням , човек който не говори , не го разбираш. Slave идва от латинската дума sclave. В Рим е имало много роби , всякакви. Няма нужда да ми благодариш за лекцията.

228

Анонимен

преди 6 месеца

Днешните българи са 60% гени на местното европеидно автохтонно население на Балканите, Апенините или Мала Азия. Имаме и още 30% други европеидни гени. Следователно българите са 90% европеиди. Един народ е "смес" ако има например 10 примеса по 10%. При положение, че българите са 90% европеиди, то те са една от най-чистите европеидни нации в Света.

227

Itso

преди 6 месеца

Българите сме най-добрите шахматисти. От това по-голямо доказателство че идваме от Индия няма.

226

Анонимен

преди 6 месеца

1) Българите като автохтонен народ на Балканите и Мала Азия са правели "ВГОРЧ" хилядолетие преди н. ера. Така го наричали - ВГОРЧ, от българския корен - горчи, горчив. 2) Османлиите транскрибирали тази българска дума със формата yogurt. Нагласили я да им пасне на измисления език. Нещо подобно на най-голямата планина на заграбената от тях територия в Мала Азия - Б(У)ЛГАР, която днес са фалшифицирали на БОЛКАР, щото на техния измислен език това означава МНОГО СНЯГ

225

Анонимен

преди 6 месеца

Истината е, че всички млечни продукти - масло, сирене, вгорч/кисело мляко/ са били приоритет на автохтонното население на Балканите - българите. Гръцките питати не са имали и идея, как се произвеждат тези продукти, а турците и францизите просто не са съществували по това време Те се пръкват няколко хилядолетия след това!

224

Анонимен

преди 6 месеца

Защо Думата (((((((В)(Е)(Д)(А)))))))) СЛОВЕНА не може да се пише на български!

223

Анонимен

преди 6 месеца

Е, вече имате възможност да се запознаете с първата от петте песни за Орфей, публикувани преди век и половина от Ст. Веркович в Книга Първа на прословутия зборник български песни /*** Словена/. Науката е безсилна пред Истината!

222

Анонимен

преди 6 месеца

Съществуват десетина български народни песни, документирани надлежно преди 150 години от различни изследователи на българския фолклор, в който се разазва за Орфей Родопееца Канос. Наред с песните за Филип Македонски, Александър Велики и Трая, песните за Орфей са забранени от науката. Да, забранени са, тъй като, някой академичен учен започне да доказва автентичността на тез свидетелства за автохтонския произход на българите, то той веднага преминава в графата "неблагонадежден".

221

Анонимен

преди 6 месеца

Още един пример за тези, които не различават лингвистична от генетична принадлежност. Ирландците, Уелсците и Шотландците са келтски народи с все още съхранени келтски езици, макар не всички от тия народи да ги говорят добре, даже доста и не ги говорят, а шпрехат само на английски. Има го и обратния вариант, има примерно разни Уелсци не говорят и не разбират добре английски, тва разбира се са единици, нещо като нашите роми. В англичаните също има не малко келтски ген, но не колкото в ирландците.

220

Анонимен

преди 6 месеца

Предполагам знаете, но нека го кажем заради тези, които не знаят - Българинът "Кралят на океана" Драган е открил Новият Свят /Америка/ - нашето Прекрасно Бългасрко Внуче Америка!

219

Това са славяните,

преди 6 месеца

а.т.нар."руснаци" са чисти монголи потомци на войните на чингис хан

218

Забравихте африканци

преди 6 месеца

Българите, румънците и хърватите с най-силните славянски гени на Балканите . . . . Забравихте африканците от пустинята Намиб!

217

Анонимен

преди 6 месеца

1) По принцип народите се делят на съзидатели /земеделците/ и /чергарите / пирати и търгаши лихвари, крадци - един вид пиявици или ***. 2) Градът е създаден от съзидателите за да ги защити от нападенията на чергарите. 3) Държавата е създадена за да подсигури по-добра защита на определен брой градове на съзидателите.

216

Анонимен

преди 6 месеца

"науката"твърди, че ранното споменаване на "славяните" се свързва с термина "венети". Какви "славяни" са венетите!? Та те са вундови българи. Vend = Вунд Veneti = ванад Венетите са воювали с Цезар, венетите са стар европейски народ. Венетите са основали Венетия - днешна Северна Италия с главен град Венеция. Единствената пречка за свързване на венетите с българите е наложена от тюркофилите измислица, че българите са тюркско-монголски пришълци. Венетската азбука е пелзгийска подобна на етруската.

215

Itso

преди 6 месеца

И каква е целта на настоящото изследване - да покаже извънземния произход на българите ли? Ами че ние това си го знаеме, клатим си главите наобратно на хората за да и не и сме не само най-умните ами и най красивите. Па нека ни наричат вулгарни, кано не ни разбират извънземния манталитет.